Jump to content

Košarka

Geozee

Recommended Posts

ne radi se o tenisu, mi placamo oba kanala RTSa a na prvom ide emisija o pederima i lezbejkama...

Ta ista emisija je mogla da ide u vecernjem terminu na rts1 ili izmedju 2 utakmice 8-9, ali neee, ovo je direktna provokacija ljubiteljima sporta, a posledice ce videti u nedelju...

mada oni bi svim srcem i zeleli incident.

Kako ce jednog dana ugaziti ovog Tijanica porodica ga nece prepoznati

jebem ti ovo govno od sajta, stalno mi kida zivce. A i onaj usrani osmanlija sto komentarise ide mi na .... ali video sam poslednjihi 3 sekunde, samo 3 razlike za bracu Grke. Moglo je i bolje.

Inace kad god vidim onog Asika setim se one sambove pesme gde spominje asik cigaru, ali setim se i danka u krvi, lik je plav kao Sloven i mogao bih se kladiti da su nekog njegovog pradedu dovukli iz Srbije. A i momak visok stasit, tursci su mali kao gulajberi iz Ugrinovacke :D

ne radi se o tenisu, mi placamo oba kanala RTSa a na prvom ide emisija o pederima i lezbejkama...

Ta ista emisija je mogla da ide u vecernjem terminu na rts1 ili izmedju 2 utakmice 8-9, ali neee, ovo je direktna provokacija ljubiteljima sporta, a posledice ce videti u nedelju...

Haha, tako nesto, cenim da su njih malo sa planom programa zajebali i nasi tenisercici, mislim cenim da su ocekivali 3-0 protiv Uzbekistana ili sl., kol'ko vidim 2:1 u pobedama, i sada se ovaj nas muci... Kuku, majko.

Jos crnji mi Sport Klub koji prenosi Ceska-Hrvatska...no dobro, njihov problem....

aaaaaaaaaa Troicki dupla servis greska i bam izgubio cetvrti set... znaci igrace peti set jebote jos 40min necemo gledati basket...

Daj boze da vidim zadnja 3 min... Atdhe polako ali sigurno prelazi u sajt za koji cemo morati da placamo...

Edited by DBrave

Hvala RTSu sto nam je omogucio chak 8 minuta basketa :] Dodatnih 5 na njihovu srecu...

Ja da sam Bogdan Tanjevic nikada vise ne bih zvao onog Hida u reprezentaciju x] Jebote zec neobrijani sta li je onom liku u glavi pa da onako zavrsava...

No dobro, sada sa sigurnoscu znamo da protiv nas nije promasivao namerno :bigblue:

Ajme,kako su pukli Slovenci...tradicija se nastavlja,odigraju odlicno u prvoj fazi i cim pocnu eliminacije,oni ispadnu. :)

Sad se bojim poraza od Hrvata u polufinalu,to bi bilo katastrofalno.

Словенци пролазе као и Французи. :)

Не брини за Усташе...разбуцаћемо их. :rockdevil:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...