Јарослав Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 мислио сам на то колико може, а не како може Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Auuu, kako cu jednog dana da zapalim ovaj RTS... Pa koji bre Dejvis kup, koji Uzbekistan pizde materine, ko jos gleda ovaj prokleti sport... Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 A nema ni na adthe.net. Jebeni glupi tenis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 (edited) ovo je najbolj sto se moze naci...valjda treba da se registruje,pa da se gleda... http://www.expekt.co...ro&pageid=20129 edit:kurac,traze neko otvaranje racuna...neko mi je rekao da je ovde za dz... Edited September 18, 2009 by Trne-svetska mega faca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 (edited) evo ga na atdhe - http://www.atdhe.net...urkey-vs-greece kita...'ajde sto mora da ga reloadujem svaka 2 minuta, sada i riknuo... Edited September 18, 2009 by Angelystor Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Шта је бре ово, ког тукија? Само неке турске, зиљаве рекламе. Је л' полувреме или шта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 ne radi se o tenisu, mi placamo oba kanala RTSa a na prvom ide emisija o pederima i lezbejkama... Ta ista emisija je mogla da ide u vecernjem terminu na rts1 ili izmedju 2 utakmice 8-9, ali neee, ovo je direktna provokacija ljubiteljima sporta, a posledice ce videti u nedelju... mada oni bi svim srcem i zeleli incident. Kako ce jednog dana ugaziti ovog Tijanica porodica ga nece prepoznati Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Ено га брат Хидо у реклами за Turkcell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 jebem ti ovo govno od sajta, stalno mi kida zivce. A i onaj usrani osmanlija sto komentarise ide mi na .... ali video sam poslednjihi 3 sekunde, samo 3 razlike za bracu Grke. Moglo je i bolje. Inace kad god vidim onog Asika setim se one sambove pesme gde spominje asik cigaru, ali setim se i danka u krvi, lik je plav kao Sloven i mogao bih se kladiti da su nekog njegovog pradedu dovukli iz Srbije. A i momak visok stasit, tursci su mali kao gulajberi iz Ugrinovacke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 ne radi se o tenisu, mi placamo oba kanala RTSa a na prvom ide emisija o pederima i lezbejkama... Ta ista emisija je mogla da ide u vecernjem terminu na rts1 ili izmedju 2 utakmice 8-9, ali neee, ovo je direktna provokacija ljubiteljima sporta, a posledice ce videti u nedelju... Haha, tako nesto, cenim da su njih malo sa planom programa zajebali i nasi tenisercici, mislim cenim da su ocekivali 3-0 protiv Uzbekistana ili sl., kol'ko vidim 2:1 u pobedama, i sada se ovaj nas muci... Kuku, majko. Jos crnji mi Sport Klub koji prenosi Ceska-Hrvatska...no dobro, njihov problem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Tenis nije sport, to je zanimacija za pedere, tatine cerke i trule bogatase. Gomia gejeva mame im ga spalim. Eh kako cu veceras da navijam za Sloveniju, nadam se da ce demolirati Hrvatsku Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 (edited) aaaaaaaaaa Troicki dupla servis greska i bam izgubio cetvrti set... znaci igrace peti set jebote jos 40min necemo gledati basket... Daj boze da vidim zadnja 3 min... Atdhe polako ali sigurno prelazi u sajt za koji cemo morati da placamo... Edited September 18, 2009 by DBrave Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Продужеци, хаха! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 odlicna utakmica bila. sreca sto je dsf prenosio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Hvala RTSu sto nam je omogucio chak 8 minuta basketa :] Dodatnih 5 na njihovu srecu... Ja da sam Bogdan Tanjevic nikada vise ne bih zvao onog Hida u reprezentaciju x] Jebote zec neobrijani sta li je onom liku u glavi pa da onako zavrsava... No dobro, sada sa sigurnoscu znamo da protiv nas nije promasivao namerno Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Navija se za stolnjake protiv konjušara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Svaka ti cast na stomaku...zaista si otporan na gnusne stvari...ja za njih ne bih mogao navijati ni da mi je opstanak u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Очекујем финале Србија-Грчка, па како буде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Ajme,kako su pukli Slovenci...tradicija se nastavlja,odigraju odlicno u prvoj fazi i cim pocnu eliminacije,oni ispadnu. Sad se bojim poraza od Hrvata u polufinalu,to bi bilo katastrofalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Ajme,kako su pukli Slovenci...tradicija se nastavlja,odigraju odlicno u prvoj fazi i cim pocnu eliminacije,oni ispadnu. Sad se bojim poraza od Hrvata u polufinalu,to bi bilo katastrofalno. Словенци пролазе као и Французи. Не брини за Усташе...разбуцаћемо их. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Sta vam je ljudi,Slovenci ima da odvale Hrvate u drugom poluvremenu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Mnogo lose igraju Slovenci a opet ne gube mnogo.Mozda je sada i bolje da dobiju Slovenci posto su u padu forme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Preokrenuli su,gotovo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Ништа од вечитог дербија... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Ocajno drugo poluvreme Hrvata, Slovenci prosli...ali za cenu mrtvih Lorbeka i Lakovica :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts