Grob Bez Dna Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Efes? Zasto da ne.. Jel su oterali one igrace sto nisu hteli da dodju u BG? da, ostao je samo onaj centar.ne znam kako se zove..woods i hatson, tako nesto
Geozee Posted March 6, 2008 Author Report Posted March 6, 2008 Velicanstvena pobeda Partizana , sudija je lopov , ali ni to nije pomoglo , Palasio je junak po mojem misljenju ! Nije samo po tvom... da, ostao je samo onaj centar.ne znam kako se zove..woods i hatson, tako nesto Hatson je ostao, zato sto se pokajao i javno izvinio... Vazno da je Drew Nicholas dobio otkaz... to je najbitnije... bilo bi super da njega dovedemo... On bi nam seo kao kec na jedanaest...
Grob Bez Dna Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Hatson je ostao, zato sto se pokajao i javno izvinio... Vazno da je Drew Nicholas dobio otkaz... to je najbitnije... bilo bi super da njega dovedemo... On bi nam seo kao kec na jedanaest... drew ide u barsu.gurovic ide u efes...videh danas, ali nece igrati protiv nas..STETA!
Мајор Гашпар Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 Da, ne moze da igra jer je vec igrao u EL. Nema Partizan love za Nikolasa...jedva se i ovako krpe.
Grob Bez Dna Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 sa suterom kao sto je nikolas isli bi na final 4 samo tako, al' nema se love...i eventualno nekom solidnom 4 da zameni novicu, tipa erceg...
Мајор Гашпар Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 I on je skup..bili su na pocetku pregovori oko njegovog dovodjenja, ali nista.. Trebali su da dovedu Macvana. On bi se odlicno uklopio+bi sazreo kao igrac nastupima u EL. ..ali jbg..bitnije im je bilo da ne kvare dobre odnose sa FMP-om.
Geozee Posted March 7, 2008 Author Report Posted March 7, 2008 Kakvi dobri odnosi... Fmp je zvezdin klub... sve odande ide u zvezdu... Gurovic u Efesu? E bas mi je drago sto ce verovatno ispasti iz Eurolige... a i ne bi voleo da igra protiv nas, jer ce nas verovatno dobiti u Turskoj... a onda bi se on primio i kenjao kako je bolji od partizana... najbolesniji sportista kojeg sam ja ikad video... Nemamo mi pare leba da jedemo, a ne da dovedem Nicholas-a... rekao sam samo da bi nam tako dobro dosao... mi mozemo da dovedemo samo igrace kojima je istekao ugovor, tacnije da ih dovedemo za 0 dinara... mada i tako mozemo tesko da ih dovedemo... Ovo nam je sto nam je... Nece biti pojacanja...
Мајор Гашпар Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 Jbg, Vujosevic je izjavljivao kako ne zele da kvare dobre odnose sa FMP-om prilikom odlaska Macvana.
fiction Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 Ipak sledece sezone... Stvarno me ne bi iznenadilo da Partizan udje u top 8.Uz malo srece dovoljne su recimo tri pobjede kod kuce a Partizan to moze.Pekovic je najbolji centar Evrolige.Da je zadrzan tim iz prosle sezone zaletili bi se jako na final four...Greota sto u Srbiji niko ne cijeni ovo sto Partizan radi u zadnjih 10 godina.Uz malu finansijsku podrsku grada i nekih vecih firmi svake godine bi se igrao top 8... Da citiram samog sebe prije pocetka top 16....Pobjeda protiv Siene je samo potvrda kvaliteta.
Feniks . Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 Ma nema sanse da prodjemo, izgubicemo kuci od Pao...ubice nas pritisak...plus ce sudjenje sigurno biti bar malo naklonjeno gostima...Kamo srece da gresim... Ali svaka cast momcima za sve do sada...
Grob Bez Dna Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 nece biti malo naklonjeno nego mnogo, mnogo...
Feniks . Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 Na sajtu Evrolige je prilozen snimak atmosfere iz Pionira uz komentar... Buka, od koje podilazi jeza, čuje se daleko, preko celog Starog kontinenta. U "Pioniru" važe neki drugi košarkaški zakoni, pred kojima se ne snalaze ni najveći favoriti Evrolige. Nema tog čuvenog kluba u Evropi, tog budžeta, te startne petorke, tog trenera, koji u nizu godina za nama nisu pognute glave izlazili iz "Pionira", poraženi od kluba male finansijske moći i velikog srca...
Grob Bez Dna Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 najjaci detalj sa utakmice je kad, pri rezultatu 64:68, sijena trazi time-out i pocinje ''racunajte za nas''sa razglasa..ono, zavrsava se time-out a publika nastavlja da peva...najezim se kad gledam...kad si vec kod atmosfere u pioniru
Angelystor Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Krali su nas kako su stigli... ono sto je onaj njihov "presekao" loptu... lik je namerno odigrao nogom... strasno... stvarno ne znam na koju foru smo dobili... Sve u svemu, jedva ziv ostadoh... bio sam na utakmici, grizao sam shal, vadio krst i ljubio ga, krstio se, drao se... i na kraju se isplatilo... Mislim da imamo sanse da dobijemo Efes, al ako vec gubimo, nek to bude sa manje od 12 razlike... I na kraju PAO, koji nas u najavi potkrada i prolazi dalje... Nema sanse da ULEB dozvoli da Partizan izbaci PAO-a... Bice svacega na toj utakmici... Jao kuchko Cu se ubijem ako nekako ne nadjem kartu za PAO...sto je nemoguce, znam. Ali kako sam ja ludeo po sobi kuci, drao se, poplashio sam cimera samo tako Pobedimo i sudije i 'talijane...dodushe i nisu izveli mnogo 'talijana na parket Mile konachno proradio! To jest, konachno su pocheli da se isplacuju oni njegovi ulazu 1 na 4 Ali dobro, dobro, lud je lud je, to se ceni! To neki Novichin uticaj Kraljevska, apsolutno kraljevska pobeda, tekma vrhunska, ostado' bez josh par meseci zivota... Sledece kolo pada Efes..to se ochekuje jbg, ne znam dal' su uopsjhte zamenili one Amere..ali i da izgubimo, zadnje kolo da se bije Pao mora! Ma nema sanse da prodjemo, izgubicemo kuci od Pao...ubice nas pritisak...plus ce sudjenje sigurno biti bar malo naklonjeno gostima...Kamo srece da gresim... Ali svaka cast momcima za sve do sada... Pa na nama je bio pritisak i ovu da dobijemo. I jesmo! Ali tad ce da bude neverovatno...uhhhh...ne mogu da zamislim jebote.. Necu da prognoziram nishta. Idemo prvo na Efesa, pa onda... ++ Nego jel chuste da mi 23. igramo sa Cibonom? Mame im ga ustashke smrdljive, pa mi cemo za 7 dana 4 mecha da igramo!!!! I to josh 2 u 2 dana... Split 22. i Cibona 23. a par dana pre igramo sa PAOom
Geozee Posted March 8, 2008 Author Report Posted March 8, 2008 (edited) Jao kuchko Eeee... ne znas ti sta sam ja radio za propusnicu... Nego jel chuste da mi 23. igramo sa Cibonom? Mame im ga ustashke smrdljive, pa mi cemo za 7 dana 4 mecha da igramo!!!! I to josh 2 u 2 dana... Split 22. i Cibona 23. a par dana pre igramo sa PAOom Uhhh... uzas... jebem im mater... u mecu sa splitom treba da izadjemo sa pionirima... da bi odmorili ove... Jebem im mater slovenacku... uhhh... Edited March 8, 2008 by Geozee
Angelystor Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Fazon je shto je sada nama apsolutno nebitan ostatak NLB lige, znachi mi ostale 4 tekme moze da predamo i opet smo prvi..ali naravno ovi ce da nas zbog toga pecnu nekom kaznom, shto za Partizanov vec dovoljno prazan dzep nije dobro. A sa druge strane, Ciboni se pravi ustupak kad je neodlazenje na tekmu u pitanju. Pravda? There's none.
Geozee Posted March 8, 2008 Author Report Posted March 8, 2008 Upravo to... ma treba igrati sa drugim timom... Riznic, Jaramaz i kompanija da igraju... To bi bilo najpametnije... I da se pruzi sansa Djurkovicu, Borovnjaku, Miloshevicu... zaista nam nije potrebna pobeda i ne treba igrati na nju...
Мајор Гашпар Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 I Olimpija je pala...Mater mu jebem, niko ne moze da me iznervira kao Tripkovic i Tepic..izgubili su 10-ak lopti.
Grob Bez Dna Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 I Olimpija je pala...Mater mu jebem, niko ne moze da me iznervira kao Tripkovic i Tepic..izgubili su 10-ak lopti. tripko nije odigrao lose, tepic jeste, al' jbg...ne treba se zamarati ovim govnetom od lige, bolje da se odmorimo za top 16...jer, ako u bg protiv pao bude iole ok sudjenje dobijamo...
Geozee Posted March 8, 2008 Author Report Posted March 8, 2008 Da li ste vi provalili da cigani ne dolaze na ovu temu?
Grob Bez Dna Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 pa sta kad veze nemaju sa kosarkom..sto poznavanje sto sa igrom
Geozee Posted March 8, 2008 Author Report Posted March 8, 2008 Razlika izmedju nas i njih je, da kad mi izgubimo u derbiju mi "imamo muda" da popricamo o tome... a oni cim su losi u necemu, ne zalaze na tu temu...
kuruz Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 А о чему да причамо овде? Као што ви треба да испарите са теме о домаћем фудбалу, тако ни нас не треба да буде овде.
Recommended Posts