Jump to content

Košarka

Geozee

Recommended Posts

u poslednjih 100 godina nakrpe ekipu u poslednjih 5 minuta...a pripreme odrade u autobusu/avionu do prve tekme...imamo pola sata za pripreme,za 7 minuta vise nego lane...jej...

Fk Futog je prosle sezone odradio pripreme za 25 minuta...i vidi ih gde su!Znaci,i sa slabijim pripremama se mogu napraviti sjajni rezultati,samo je bitna volja.

Fk Futog je prosle sezone odradio pripreme za 25 minuta...i vidi ih gde su!Znaci,i sa slabijim pripremama se mogu napraviti sjajni rezultati,samo je bitna volja.

tebra,u futogu nema zajebancije...il igras il ides u skolu...

I kvalitet je tu bitan.Fk Futog poseduje nepobitan kvalitet.

naravno bre,nema stranaca,nema koledza,picke materine,samo oni koji ginu za klub...lokalci iz kombinata...

uff, ono je bilo mucenje za gledati, Bozic se koprca kao plej, Rasic 10 izgubljenih lopti... Klinci se trude ali prave pocetnicke greske i slabi su u skoku...

Teska sezona ce biti... Zvezdu sam gledao i mislio da je losa, ali evo sada posle ove tekme ispada da je Partizan jos losiji...

Nadam se da je bio los dan, jer znam da Rakocevic moze mnogo bolje, a Rasicu je ovo najgora utakmica u Partizanu od kada je dosao...

Veseli se trudio, trcao po celom terenu ali ne moze sam, imao je jedno vrhunsko zakucavanje, Sinovec mu je nabacio sa trojke...

Mislim da treba biti realan i vec sada se pomiriti da je ova godina zrtvovana... Bice uspeh ako Partizan bude u top4 ove sezone

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...