Jump to content

Recommended Posts

Posted

Askrabic vise nije igrac koji pravi razliku na terenu. U ovakvoj situaciji samo bi gusio Djekica. Ne vjerujem da Dule uopste razmislja o njemu...Plej je mlad a vec dokazan igrac. Kao sto sam najavio, doveden je plej koji prije svega gleda na kos ali ipak zna i da razigra saigrce. Odlicno resenje..Ako ne mogu naci cetvorku u rangu Lazme-a bolje da ne dovode nista.

Posted

Какав је то краљ. Убацивао је три од 15 бацања. А у каснијем току каријере није могао да омаши ниједно. :haha:

Сећам се кад је играо у Звезди, умео је и тројку да погоди. Не знам како је касније сјебао шут. Иначе, Томаш је касно почео да тренира. Прешалтовао се с фузбала.

Concrescence

Мислим да би фино делио минутажу са Ђекићем. 20 мин по такмици је сасвим довољно за Ђекића који до сада није играо у профи утакмице.

Posted

Concrescence

Мислим да би фино делио минутажу са Ђекићем. 20 мин по такмици је сасвим довољно за Ђекића који до сада није играо у профи утакмице.

A Rakocevica bi poslao na kaljenje? :]

Posted

Матор је он..сад видех, има 36 год.

Он може и петицу..

U ovom timu minutazu na petici djele Maric i Vranes a treca opcija je Besovic. Rakocevic je mnogo radio na sutu tako da je zasluzio mjesto startera na poziciji 4

Trenutno petorka

McCaleb

Kecman

Vesely

Rakocevic

Maric

• Upvote 1
Posted

Ако мора странац, онда нека је класа и персона. Овог талибана је Лазме у џепче стављао, прошле сезоне.

Posted

Нема Кецман шта да тражи на двојци..али добро, принудно решење.

U modernoj kosarci skoro da ne postoji razlika izmedju dvojke i trojke.

• Upvote 1
Posted

„Polako ćemo se kompletirati i u pogledu tima i u pogledu igre i verujem da će ova sezona doneti puno radosti svima kojima su ’crno-bele’ boje mile“, , zaključio je trener Partizana.

naravno.

Posted (edited)

Марић се показао још на припремама у САД.

Колико је оно скокова имао против Денвера, 21? :rockdevil:

Најдоминантнији центар на овим просторима. :da: Мене ова сезона не брине, можда се нећемо докопати ТОП8 Евролиге, али то и није тако страшно, ни ТОП 16 није мала ствар. Оно што је најважније јесте домаћа титула, а та титула гарантовано остаје у црно-белим витринама... Док за Јадранску лигу ме, искрено, заболе. Ако је освојимо, освојимо је, ако не - ником ништа. Небитна нам је.

Edited by Вуду ПопаЯa
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...