Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Добро, њему неће имати ко да пева јер они не долазе на кошаркашке текме. :haha:

Куруз поступадач. :evotigana:

Edited by o.O
Posted

Овенс?

Интересантно је како те црње увек имају породичне проблеме и морају да путују у Америку и раскидају уговор.

Jeste, taj. A sta bi sa njim, isto otperjao zbog problema, je l'?

Posted

Кидамо ове папосе. Црња игра свака му дала. Овај клинца Ђекић даде пар тројки к'о из пичке.

Posted

Кидамо ове папосе. Црња игра свака му дала. Овај клинца Ђекић даде пар тројки к'о из пичке.

Nema sta,razvalili ste ih.

Posted

Partizan odlicno odigrao.Ovaj crnja ce opasan da bude dok se malo uigra a Milosevic opet dokazuje koliki je balvan.Ne znam koji ga kurac Vujosevic drzi,sto ne ubaci nekog talenta u tim.

Posted

А, јеби га, колико су феноменално играли у првом полувремену, толику су били очај у другом.

Шта да се ради, Мекалеб (који је одлично појачање) је тек 3 дана са екипом, а Робертс не знам да ли је још увек почео да тренира. Ђекић ме је баш обрадовао, он је велики капитал за будућност, Весели - маестралан...али је и рано ушао у проблем са пеналима. Од Марића сам више очекивао, Ракочевић - распад живи, човек се губи. Јеби га, овај резултат на крају је и највећа предност Уникахе током читаве утакмице. Чињеница је да је Партизан имао пуно изгубљених лопти, и да је тотално пао у задњој четвртини. Но, све то нема везе, ствари ће сигурно доћи на своје место, како буде одмицала сезона. Оптимиста сам. Иначе, мали црња има невероватан улаз. :da:

Posted

Нема шта, Звезда ће нам опет бити за петама...са много прашине.

Posted

Bitno je da cemo vas cigane opet razvaljivati, a u Evropi sta uradimo, ne moze se svake godine u cetvrtfinale...

Ciganima je ubedljivo najveci uspeh u kosarci kad Partizan izgubi u Evroligi, tad se raduju najvise...umesto da budu srecni, jer zahvaljujuci Partizanu, mogu u BG da vide prave ekipe, a neke buranije, s kojima oni igraju :D

• Upvote 2
Posted

kakav danak neiskustvu. onaj frilend nije dao trojku ceo jebeni zivot, danas je nasao. printezisu sve dozvoljeno. grbari ocaj. eto. sto kaze vudu, bice to dobra ekipa kako bude odmicala sezona.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...