lemmy sixx Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Нема шта, Звезда ће нам опет бити за петама...са много прашине. Bitno je da cemo vas cigane opet razvaljivati, a u Evropi sta uradimo, ne moze se svake godine u cetvrtfinale... Ciganima je ubedljivo najveci uspeh u kosarci kad Partizan izgubi u Evroligi, tad se raduju najvise...umesto da budu srecni, jer zahvaljujuci Partizanu, mogu u BG da vide prave ekipe, a neke buranije, s kojima oni igraju Ko o cemu,franjevci o Zvezdi... 1 4
Narsil Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Ko o cemu,franjevci o Zvezdi... Рече Леми који иде од теме до теме и пљује Партизан.
Feniks . Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Pusti ga, srecan je covek, Partizan izgubio, pusti ga da se raduje, to mu je jedina sreca u kosarci, kad Partizan izgubi u Evroligi...dobro, i kad Zvezda pobedi neki petoplasirani turski tim
lemmy sixx Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Рече Леми који иде од теме до теме и пљује Партизан. Gde su argumenti druze? Pusti ga, srecan je covek, Partizan izgubio, pusti ga da se raduje, to mu je jedina sreca u kosarci, kad Partizan izgubi u Evroligi...dobro, i kad Zvezda pobedi neki petoplasirani turski tim Zabole me kita za Partizan...
Narsil Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Gde su argumenti druze? Zabole me kita za Partizan... Jebiga...povrede,umor,ruckovi,karantini,francuski pasosi,baksuzluk,Jokan,Sinan,Halid,Batica Mirkovic,Dragana Mirkovic...lista je podugacka... Sta je smesno franjevci?Prvi smo na tabeli,vi pusite na svakom koraku,uleteo ruski kapital...a vi se i dalje kurcite. Nema sta,razvalili ste ih. С обзиром да те заболе кита за Партизан - много причаш о њему.
lemmy sixx Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 С обзиром да те заболе кита за Партизан - много причаш о њему. Druze moj,prvi je sprdnja izmedju mene i meksicke vagine,drugi odgovor na vase sprdnje sa Zvezdom,a treci jednostavna konstatacija na ono sto si ti rekao.Ponavljam,ukoliko tvrdis,znaci tvrdis,da ja idem od teme do teme i pljujem Partizan,argumentuj to,a ne prdi u cabar.
Narsil Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 То су три поста са последњих страна тема, ако се добро сећаш на свакој имаш по пар постова где тврдиш да те Партизан не занима, а идеш и дркаш "Фрањевце", али добро, кога боли кита за то.
lemmy sixx Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Drkati vas franjevce i pljuvati po Partizanu je isto?Ti ocigledno ne kapiras razliku izmedju pljuvanja po nekom klubu i zajebavanja njegovih fanova.
Narsil Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Ти очигледно не капираш да ти у ствари много више волиш Партизан него што мислиш.
lemmy sixx Posted October 22, 2009 Report Posted October 22, 2009 Jeeeeeste...bas volim taj "divni" klub.
vudun Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 (edited) Ове сезоне још гори: http://www.b92.net/sport/kosarka/nlb_liga.php?yyyy=2009&mm=10&dd=24&nav_id=388595 Поподне нам Топаловићи сахрањују фармацеуте. Edited October 25, 2009 by Вуду ПопаЯa
lemmy sixx Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Oni dovedu igraca u septembru,a otpuste ga u oktobru.Klub za respekt,u picku materinu.
vudun Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Није стигла замена за чамугу, биће Штимац доста оптерећен ове године, с обзиром да једини уме да се шиба.
Мајор Гашпар Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Како су кренули, Раднички Кг ће бити боље пласиран на крају сезоне.
Grob Bez Dna Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 (edited) bravo, pero! edit: koment sa b92. a brate mili al se iznervirah,dule da smo izgubili nazalost ti moram reci da bi ti bio kriv,a zasto,zato sto kada su u igri roberts i mekaleb nasa prednost je rasla i grali smo vrh bez izgubljenih lopti i tri put a mozda i 4 je razlika bila za nas od 7 do 11 prednosti,i cim ubacis rasica i kecmana i sinoveca sa svojim izgubljenim loptama i bezidejnim rjesenjima u napadu mi zamalo da izgubim jer kako bi oni usli u igru minimum 4 lopte izgubljene su bile od njih,NEVEROVATNO!a cim ubacis robertsa i mekaleba vidi se razlika i nemoc hemofarma!al nema veze dobro je proslo....neverovatna trojka pere bozica kada su vec krenuli svi da napustaju dvoranu NEVEROVATAN OSJECAJ JE BIO POSLE TROJKE AL ZAISTA!VRSCANI SE VEC RADOVALI ALI PERA PERA :-))) PODIVLJALI SMO POSLE TOGA!SUDIJE NECU DA KOMENTARISEM BILO JE GRESAKA NA OBJE STRANE ZAISTA VEZE NISU IMALI SA SUDJENJEM!BITNA JE OVAKVA POBJEDA ZA SAMOPOUZDANJE!I JOS NESTO VESELI JE MALO IGRAO A SINOVECU DAVAJ PRILIKU MOLIM TE KADA BUDEMO VODILI VISE OD 20 RAZLIKE,I TAKODJE NEK TI VISE IGRAJU ROBERTS I MEKALEB!!!SVE U SVEMU ZADOVOLJAN SAM OVAKVOM POBEDOM!i jos nesto najace oruzje partizana koje je bilo veceras i koje ce biti ubuduce je skok i ofanzivni i defanzivni---skoro neverovatan broj skokova veceras!zahvaljujuci maricu i robertsu pogotovo!!!a sta ce tek da rade kada se uigraju jao bre pa bice sou gledati partizan!!!POZZ GROBARI IZ SRPSKE CRNE GORE!!! (ivan kotor, 25. oktobar 2009 19:32) da su ova dvojica dosla ranije iz amerike, bilo bi 25 za nas, al jbg. Edited October 25, 2009 by Milenko Tepic
Мајор Гашпар Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Робертс убацио 12 поена. Одличан почетак...
vudun Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 (edited) Био сам цело поподне и вече ван куће, је л' Б92 ипак откупио права преноса за Јадран? Ваљда ће да искочи сутра на јутјубу та Перина тројка, са пола терена, уз звук сирене. Колико видим, Марић је поново дивљао уз дабл-дабл, јеб'о те 16 скокова. А и дебитант Робертс је имао добар учинак. Сјајно, а још увек су у фази уигравања. Edited October 26, 2009 by Вуду ПопаЯa
Mita Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 kod Duleta nema cile-mile ja tvrdim osvajamo sve bez problema,osim naravno Evrolige
Мајор Гашпар Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Био сам цело поподне и вече ван куће, је л' Б92 ипак откупио права преноса за Јадран? Нису откупили..прочитах на другом форуму да су преносили Војвођани (РТВ).
Baal Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 I mislim da je Arena prenosila... A to imaju smao korisnici IPTVa.
DBrave Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 svi koji su u BGu na KDSu imaju arenasport1,2,3 prenose svaki vikend po 2 tekme NLB lige... ja sam poludeo na tu trojku, kao i svi koji su gledali ja mislim sa 9 metara, ali u zadnjoj desetinki utakmice preko ruke!!
jana03 Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 oftopic: bem mu lebac niko ne prenosi jadran a kazu da jer ova sezona najuzbudljivija od svih do sad!!! on topic: izgleda da ce dominacija nasih ekipa ove godine biti ozbiljno uzdrmana posto su se ujkice uozbiljile posle 10 godina dranja:)
vudun Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 БУМ! http://www.youtube.com/watch?v=JEl0wS0zRGk
Recommended Posts