Jump to content

Recommended Posts

Posted

~realno, drvo

(dragan genije, 28. oktobar 2009 12:31)

~realno, drvo

ako je mile drvo, onda je vranes taraba

(nisam genije, 28. oktobar 2009 12:57)

~realno, drvo

ako je mile drvo, onda je vranes taraba

(nisam genije, 28. oktobar 2009 12:57)

slazem se, ipak je drvo sirovina, a taraba mehanicki preradjeno drvo, sto je velika razlika

(dragan genije, 28. oktobar 2009 13:49)

Хахахах!

Posted
On February 24, 2008, Ilić was signed by CB Bilbao Berri, team from the Spanish ACB.[3] Hampered by the recovery process from a leg injury he only appeared in 10 games for the club averaging 5.6 points and 4.1 rebounds per game.

During the summer 2008 offseason, Ilić signed for CB Sevilla on July 28, 2008.[4]

Malo,cisto rekreativno.

Posted

За Билбао пре 2 сезоне, а у Севиљи не знам да ли је уопште и имао такмичарски меч.

Осим повреда, његову каријеру је највише сјебало то што је прерано шмугнуо из ФМП-а. Јеби га, један је Теодосић, изузетак по том питању.

Posted (edited)

Био је у другој рунди драфта, али је тек годину дана касније запалио тамо (и мазнуо 1 500 000 долара). :rockdevil:

Кершме, нема шта. Лепе се и лова и рибићи на њега.

Сада музе и ове из Памесе, један је од најплаћенијих играча у Шпанији. Руку на срце, није био тако лош летос у Пољској, драстично је поправио форму у самом финишу турнира.

Edited by Вуду ПопаЯa
Posted

Био је у другој рунди драфта, али је тек годину дана касније запалио тамо (и мазнуо 1 500 000 долара). :rockdevil:

Кершме, нема шта. Лепе се и лова и рибићи на њега.

Сада музе и ове из Памесе, један је од најплаћенијих играча у Шпанији. Руку на срце, није био тако лош летос у Пољској, драстично је поправио форму у самом финишу турнира.

Глупи Амери. :haha:

Ложе се на балване, а не играче. Циљ им је да играч буде што висок. Јао Миле, Вранеш, Мурешан...

Posted

pise se da je Partizan otpustio Rakocevica... Nije mi jasno to nikako, jeste da je sad u ocajnoj formi, ali prosle sezone je imao odlicnih utakmica... Mislim da su trebali malo da ga sacekaju...

Posted (edited)

Јбг, изгубисмо. :cry: Преспавао сам прво полувреме и изненадио се кад сам видео да се добро држимо. Последњу четвртину смо одиграли бедно.

Моје мишљење је да немамо бека који ће погодити тројку и направити улаз.

Ракоч разнео Кецмана.

Edited by Србија Србима
Posted (edited)

Моје мишљење је да немамо бека који ће погодити тројку и направити улаз.

Вечерас је баш тако деловало. Кад је било густо, није имао ко да касветно шутне тројку.

Превише се уздамо у Веселија...истина, убацио је две лепе, везане тројке у другој четвртини, али мора још неко да разради шут.

Очекивао сам пораз у Истамбулу, Ефес (по именима) има један од најјачих тимова у Евролиги, а ни они нису играли нешто спектакуларно. Ових 10 разлике на крају им је и највећа предност коју су имали током утакмице. 'Оће бити да је и због тога што је Ракочевић прорадио у самом финишу. ;)

Пашће освета у Пиониру, ту сам 100 посто сигуран, не делују ми као баук. Алекс Марић маестралан, одличан проценат шута, одлично себи гради позиције...све честитке, потврђује да је врхунска петица.

Јеб'о те, па тај Ефес од високих играча има Марио Касуна, Сантјага, Пекера, Нахбара...и опет је било врло тесно до последње четвртине.

Edited by Вуду ПопаЯa
Posted

Ни ја се нисам надао победи у Истамбулу, али кад су већ држали прикључак, зашто да не добију. Због тога ми је криво. Екипа је млада и треба је уиграти. Такве грешке су правили и пре 3 сеѕоне кад су уигравали екипу.

Весели је направио 2 глупа фаула. Можда је то и преломило утакмицу. Шамперт је сувише лако долазио до шута. Такви играчи не смеју да добију секунд слободе.

Posted

Страхиња је вечерас имао солидну минутажу, а очито треба да ради на шуту. Има одличне физичке предиспозиције, експлозиван је, солидна контрола лопте за своју висину, али нема јебени шут. И помало је лежеран у одбрани.

24 године, ваљда још увек има неког простора за напредак...

Posted

Миле Илић можда следеће сезоне у Звезди. :mhihi:

http://www.sportske.net/vest/kosarka/miletu-se-bas-ne-da-nije-prosao-pregled-u-zvezdi-9211.html

Uh,sad mi je lakse.

Страхиња је вечерас имао солидну минутажу, а очито треба да ради на шуту. Има одличне физичке предиспозиције, експлозиван је, солидна контрола лопте за своју висину, али нема јебени шут. И помало је лежеран у одбрани.

24 године, ваљда још увек има неког простора за напредак...

Milosevic je balvancina nikad od njega igrac nece da bude.

Veceras ista prica kao i prosli put.Na kraju je Partizan popustio.Nije mi nikako jasno kako su par puta(po jednom Milosevic,Kecman,Roberts i MekKejleb) promasiili ceo kos sa trojke.

Maric maestralan,decko ce da zari i pali NLB ligom kao sto rekoh ranije.

Posted

Робертсу се то често дешавало и прошле сезоне,

Милошевић не уме да шутира, Кецман рокао из тешке позиције...

Оптимистично очекујем победу у Пиониру, као и тријумф у Малаги (таман кад се буду уиграли).

Две победе против Орлеана не би требало да долазе у питање.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...