Jump to content

Recommended Posts

Posted

Како је јадна Звезда, 'леб те јеб'о...

Уништили их шутем, одбране нигде. Радивојевић је још гори него пре неколико година, а Петровић је посебна прича. Штимац да три коша узастопце, имао два скока у нападу и један у одбрани и он га изведе и убаци Стевића. 'Ладно су добили 101 поен у Пиониру.

Сели смо на А, ал' смо били толики баксузи да су сви пацијенти на трибини били око нас, све селектор до селектора.

Posted

Овај Милосављевић може бити квалитетан играч. Убацио 25 поена, а има само 20 година. И против Задра је био добар...

Posted

elem,nije me odavno bilo pa odma' po najbitnijem:

ove picketine od ustasa i slovenaca jedva docekali slabiju godinu srbijanske kosarke te odma prica o broju predstavnika,a ova nasa cetvorka ima vise titula nego oni dobijenih utakmica majku im jebem.dje je sistem zadnje 3 g. pa da vidimo?nego,uzece je ove godine i ko zna kad,pa im frka.

Posted (edited)

klizaju partizanovi fudbaleri, kliza zvezdin trener...

mozda se i sima srbija okliznuo, pa je morao da trchi za lopovom da bi opravdao pozu u kojoj se nashao

Edited by .Vuk
Posted

Штета, јебем ти ту њихову јуниорску селекцију. Било би екстра гледати га са Крстићем у рекету Србије, нико не би могао да привири унутра...а ово за Вујачића по први пут чујем.

Него, нико да прокоментарише пораз у Задру? Изненађен сам, искрено.

Posted

Неопходан је један стабилан бек шутер. Од оног Синовеца нема 'леба,

а ни од Митровића (који је, додуше, нешто млађи) не очекујем превише у будућности.

Испаде да овом тиму највише недостаје 3пко, с обзиром да смо се под кошем попунили сасвим адекватно, када се упореди са претходном сезоном.

Posted

Je l' zao jos nekome sto otpustimo Zarka? :/ Jeste zasrao debelo protiv Unikahe, al' nekako ipak imam vise vere u njega nego Robertsa... Ne mi jasno zasto ga oterasmo.

Posted

Под кошем смо солидно покривени, а треба дати шансу и младим снагама.

Хвала му за све што је урадио за Партизан.

Фуњарски је што су то урадили сада, а не пре месец или два.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...