Jump to content

Recommended Posts

Posted

Eeeeeeeeeeeeeeeee, кад се сетим овога... Али кретени су успели да изгубе 3:2 у серији, сам Бог зна како...

Posted

Ма, мислим на прво куцање...кад се набио испод коша. Светски, нема шта. :da:

Друго куцање је преко Радошевића. Ето, Звезда је имала феноменалну екипу и све су разјебали.

Posted

Не могу сад да се сетим како су идиоти успели да изгубе пету утакмицу. Зна неко?

Posted

pise u komentima.

Secam se ove utakmice.......treca utakmica polufinala plej-ofa kada smo razbili glodare 22 razlike(na poluvremenu smo imali +25,stavise u jednom trenutku je bilo +30!),iako smo imali po imenima mnogo jaci tim(Rakocevic,Radmanovic,Lukov ski,Stanojevic,Bolic) izgubili smo sa 3-2 u pobedama zahvaljujuci debilu Goranu Boskovicu koji je u 5.utakmici dodao loptu Partizanovom igracu i tako je Partizan usao u finale(rez. te utakmice bio je 67-65 za Partizan)

da me jebete, ne secam se plej of serije. jebiga, bio sam dete tad. :haha:

Posted

Сећам се тих Радманових куцања, фали оно кад је му је лик бацио лопту ниско, а он кренуо на цепелин, па извукао лопту из јаја и закуцао, имао сам 12 година тад, али се не сећам пете да ме јебеш.

Posted

Ја се сећам свих утакмица, спремао сам тада пријемни за средњу. :)

Имала је Звезда на папиру много јачи тим, али их је тренирао свемоћни Караџић. :mhihi:

Сахранили су их првенствено Марковић (не знам шта је сада са њим) и Чубрило.

Ваљак је мечеве практично играо без центра (распалог Варду не рачунам). Мали времеплов...јој, ала се Ракочевић тада клизао по паркету, губио лопте, он је у тој серији највише унаказио ККСС. Какав црни Бошковић, јеби га, сваком се деси у животу да прода једну важну лопту. :zuba:

Иначе, Партизан је тада водио са 2:0 у победама.

Против Будућности се већ није могло, имали су Дрим тим. Бркић, Булатовић,

Томашевић, Шћепановић, Радоњић, Миленко Топић...

У сваком случају, време када је наша лига била много снажнија, него што је то данас случај.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...