Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Тако је, он и Топић. Глатко, 3-0.

Е, ту ни Варде није било у трећој утакмици, да колико толико покрива рекет...Томашевић га је тактично скршио на почетку друге, јагодична кост, тако нешто беше...после су гостовали заједно код Минимакса у емисији. :haha:

Edited by Вуду ПопаЯa
Posted

Плус Гаврило Пајовић :haha:

Знало је Вукчевића да опасно просере са трицама, иако је био сировина, дивљак...сећам се једне Ол стар утакмице из 90-их, такмичио се у шутирању тројки, ниједну није убацио. :haha:

Posted

Bio je dobar Pajovic...neko pomenu Vardu,i kako je debil.On je nista u poredjenju sa Zvezdinom budaletinom Topalovicem.Najdebilniji centar u nas.Al jebiga,kada su on,Topic i Kuzmanovic u paketu dosli iz BFC-a,Zvezda uzela titulu.

Posted

А Никола (Киндер-болоњско-декларативни) Јестратијевић? Па, Топалко (шутирам са шубаре) је био доктор кошаркашких наука за њега. :D

Posted

Tu su negde...secam se kada je pre desetak godina Zvezda igrala sa Spartakom.U jednom napadu neko gospodinu Jestratijevicu doturio loptu,a on sam pod kosem i kao frajer ce da zakuca.I naravno,promasi zakucavanje,lopta se odbila i otisla u aut. :haha: A on nesto poceo da kenja sudijama,bog te pita sta,protivnicki igrac ni blizu njega nije bio.Majmun.Sva sreca pa je maestro Popovic izvadio Zvezdu tada u produzetku.

Posted

Плус Гаврило Пајовић :haha:

Знало је Вукчевића да опасно просере са трицама, иако је био сировина, дивљак...сећам се једне Ол стар утакмице из 90-их, такмичио се у шутирању тројки, ниједну није убацио. :haha:

Сећам се кад је Пајовић дошао у Партизан после оне шампионске генерације. Није могао да се састави. После се вратио у ЦГ. Играо Партизан у Купу против Будућности. Сахранили су их тројкама. Двојке су ретко давали. Пајовић, Шћепановић, Вукчевић...мислим да је тада играо и Стеван Пековић (некада играо за Боровицу, Звезду, Хемофарм). Солидан крилни играч..добар шутер.

Јел се сећа неко ТГ Боровиће. Имали су некада добар тим: Сретеновић, Слађан Стојковић, Милета Лисица, Пековић, Саша Рамач итд.

А Никола (Киндер-болоњско-декларативни) Јестратијевић? Па, Топалко (шутирам са шубаре) је био доктор кошаркашких наука за њега. :D

Јестратијевић је био класичан табаџија са улице. :haha: Колико је тај закуцавања зајеб'о. Залети се да закуца и од силине лопта оде до половине терена, а он се закачи као мајмун за обруч. :haha: Сећам се кад се једном отимао за лопту са Чубрилом. Запенио, удара га..Чубрило га опали лактом, а Јестратијевић се забије у рекламе+њему судија суди фаул. :haha: Он устаје и гледа у Чубрила и судију у фазону:"Исчупао бих ти гркљан зубима". :haha:

За Топаловића сам чуо да је био болестан и да се једва спасио. Нека операција је била у питању.

Ипак, највећа легенда лиге је био Грушановић :rockdevil: Имао је тада око 35 год. и растурао је. :rockdevil: МБП лиге скоро сваке године. Кад је Мута Николић тренирао Партизан хтео је да га доведе због Евролиге, али Грушановић је одбио јер га је болео курац да тренира. :haha: Није могао да напусти своје имање и да иде на тренинге у БГ. После је Партизан вратио Копривицу. Мислим да Грушановић и даље игра. Чини ми се да сам пре пар месеци прочитао да игра за Шабац српску лигу и да и даље растура.

Легенда је био и Жућа Митић из Здравља. Сада игра за Југ из Врања другу лигу. И даље му је просек преко 20 поена. Другар је прошле године играо са њим у Врању. Не игра уопште одбрану тј. само удара секирице. Човек има преко 40 год.

Имала је наша лига легендарне играче. :haha:

Posted (edited)

Hahah, sećam se tog Kupa...

Borovice tek kroz maglu, bilo je koju godinu ranije, tada još nisam pratio našu košarku.

Kažu da je skraćenica TG u nazivu kluba - transport goriva. :haha: Bio izgleda neki švercer koji se prezivao Borovica.

Lemi:

xeip1y.jpg

Dudova Šuma? Jedna od najinteresantnijih hala u Srbiji. Strmos'. :rockdevil:

Dobar je Spartak bio tih godina, stabilan prvoligaš, dosta dobrih igrača je igralo u njemu...

Edit: Da, da, Žuća Mitić, jeb'o te. Nezapamćena leđna tehnika. :rockdevil::rockdevil:

Al' pazi kad je jedan fizički slabašan Čubrilo, patosirao Jestratijevića. :lol:

Edited by Вуду ПопаЯa
Posted

Нека операција је била у питању.

Ипак, највећа легенда лиге је био Грушановић :rockdevil: Имао је тада око 35 год. и растурао је. :rockdevil: МБП лиге скоро сваке године. Кад је Мута Николић тренирао Партизан хтео је да га доведе због Евролиге, али Грушановић је одбио јер га је болео курац да тренира. :haha: Није могао да напусти своје имање и да иде на тренинге у БГ. После је Партизан вратио Копривицу. Мислим да Грушановић и даље игра. Чини ми се да сам пре пар месеци прочитао да игра за Шабац српску лигу и да и даље растура.

igra u okk sapcu jos uvek. okk sabac je sad u 3. ligi po rangu. inace, ima preko 20 poena u proseku.

Posted

Тај Боровица дрма и даље. Мислим да је сада неко мудо у ФСС-у.

Ух, Спартак..Владимир Ђокић и Дејан Котуровић. :rockdevil:

igra u okk sapcu jos uvek. okk sabac je sad u 3. ligi po rangu. inace, ima preko 20 poena u proseku.

Царина!

Гарантујем да би могао да предаје и данас у 1. лиги.

Тих година је Дневни телеграф издавао часопис "ДТ Кошарка". Сећам се интервјуа са Грушановићем..он на неком трактору. :bigblue:

Posted

Pazi šta sam iskopao: http://www.basketpedya.com/Acc003InfTeam.php?ideq=289&temporada=1995

'Ladno su bili četvrti u prvenstvu i igrali finale Kupa.

Šteta, samo Koturu stoji statistika.

'Лебац те јеб'о, 'ладно сам заборавио на Марковића, Мишковића и Оливера Поповића. Имали су они до јаја екипу.

Добра је била и Беобанка тих година.

Posted

Тако је, он и Топић. Глатко, 3-0.

Е, ту ни Варде није било у трећој утакмици, да колико толико покрива рекет...Томашевић га је тактично скршио на почетку друге, јагодична кост, тако нешто беше...после су гостовали заједно код Минимакса у емисији. :haha:

Toga se secam,jeb'o mu je kevu.

Slabo se secam Jestratijevica ali mi je nesto u glavi da je vecito dobijao po 5 licnih.Ili tako nesto,klinja sam bio.

Posted

Lemi:

xeip1y.jpg

Dudova Šuma? Jedna od najinteresantnijih hala u Srbiji. Strmos'. :rockdevil:

Dobar je Spartak bio tih godina, stabilan prvoligaš, dosta dobrih igrača je igralo u njemu...

Hala u Dudovoj sumi je teski krs...mozda ovako na slici izgleda lepo,ali je zapravo tesko govno.Spale je bio dobar u to vreme,ali sada je kanta....neki dan ih u prijateljskoj ova krs ekipa Zvezde nabila 20 razlike,mos misliti kakav je to onda tim.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...