Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

:haha:

Čiča je čika Džoni Keš. :mrgreen:

Heh, vidi stvarno, al' se namestio tako zamišljeno k'o predsednik nam saveza. Liče opasno. ;)

prica se da je ovaj vec potpisao za Zvezdu:

http://sports.yahoo.com/nba/players/4517/gamelog;_ylt=AvvT4BG8cEeHQFIet7VzqU0CPqB4?year=2008

(niksima 35 poena,khm)

Bejli dobija otkaz...

Taj Tejlor je l' dobio otkaz u Memfisu? Jer, koliko primećujem, ubacio je 13 poena Juti pre 2 nedelje...

Krajnje je vreme da Zvezda uzme ovu titulu

A ti se javljaš na temu samo posle derbi utakmica, nevezano za to ko dobije? :)

Gde si bio, bukvalno juče, kada je KKSS imala skor 1-5?

Edited by Вуду ПопаЯa
Posted

Heh, vidi stvarno, al' se namestio tako zamišljeno k'o predsednik nam saveza. Liče opasno. ;)

Vidi stvarno, liče mnogo. :D

A ti se javljaš na temu samo posle derbi utakmica, nevezano za to ko dobije? :)

Gde si bio, bukvalno juče, kada je KKSS imala skor 1-5?

Znači Nele brate, tako svake godine 'gani.

Posted

Baale brale, izgleda samo Milenku slali hot sms-ove, kod mene mrka kapa. Al' predosećam da ću žešće štucati u snu, noćas. :zuba:

Posted

Ja nisam navijac, ja samo volim kosarku, veruj mi gledam i Partizan kad igra sa bilo kim. Cak i navijam za njega protiv HR klubova i timova u EL ...... jbg, nisam napaljeni klinac

Posted

Jbg ja volem basket, mogu da gledam cak i duel dva sela, moj omiljeni sport :) Trenirao sam godinu dana, ali jbg bio sa lenj i previse pio u to vreme :D A sad sam se ugojio, tesko da bih sad mogao i da zakucam loptu u kosh :D

Posted

Kod mene ona stara, ali modifikovana: ''Dok sam išao u OŠ, ja sam bacao na koš. Kad sam bio loš, nisam bacao još''. :haha:

...ostade nešto od ulaza, dvokoraka i pokoje fintice. :(

Posted

prica se da je ovaj vec potpisao za Zvezdu:

http://sports.yahoo.com/nba/players/4517/gamelog;_ylt=AvvT4BG8cEeHQFIet7VzqU0CPqB4?year=2008

(niksima 35 poena,khm)

Bejli dobija otkaz...

Vuka Radivojevica napolje!

Znači Nele brate, tako svake godine 'gani.

http://www.youtube.com/watch?v=yuamMR9vjms&feature=PlayList&p=2222EA9CCC92C999&playnext=1&playnext_from=PL&index=16

Ja nisam navijac, ja samo volim kosarku, veruj mi gledam i Partizan kad igra sa bilo kim. Cak i navijam za njega protiv HR klubova i timova u EL ...... jbg, nisam napaljeni klinac

Dzaba sve,ne mogu za Groblje da navijam.

evo i b92 objavio:

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2009&mm=11&dd=19&nav_id=393650

jos samo da se dovede centar...

Vukosavljevic je valjda dobio otkaz,to bi bio pravi potez.

Posted (edited)

Не контам. :confused:

Шта да му радим кад је дијабола. Ако је баш хтео да их згази са 9:0, онда је могао да се испрси

једним хет триком. :haha:

Добар је он дечко, само мало криво посађен.

Него, нема га Коки да прокоментарише патријархално навијање.

Edited by Вуду ПопаЯa
Posted

Ja i dalje ne verujem da će taj doći u Zvezdu. :D Trebalo bi da je odličan igrač, nadam se da će doći zbog većeg kvaliteta utakmica.

Posted (edited)

'ajde, al' ja poslednji put kada sam igrao dušu sam hteo da ispustim, nisam bio uhvatio loptu otkad sam prestao da treniram. :haha:

Btw. jedan član ovog foruma ovde se uverio kako se šutiraju trojke od table bez promašaja, i plaćao mi je piva... Prepoznaće se on i odgovoriće na ovo. ;)

Edited by trenje
Posted

Opa, i centar je u kombinaciji, a mozda vec u subotu obojica novih crnja debituju protiv Cibone

Ako je Zvezda sa ovako losim timom pobedila Partizan, onda sa ovim pojacanjima definitivno ocekujem da konacno uzme neki trofej, pogotovo sto su FMP i Hemofarm u kurcu

Posted (edited)

dovoljno sto su se vratili Bjelica i Keselj, ipak znace kao pola tima...

Centar nam treba, ne moze Stimac da izdrzi vise od 20min na toj poziciji...

U utorak Zvezda startuje u Evropi, bice krajnje zanimljivo, idemo ponovo u Pionir da navijamo :rockdevil:

Edited by DBrave
  • Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...