Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aha... sve nam je jedno dal cemo izgubiti il pobediti... jedino ako mi pobedimo efes, a PAO izgubi, necemo morati da ih dobijamo 3 razlike... sto bi nam itekako znacilo...

Posted

Najgori oloshi... Fala Bogu pa su izgubili... ovi nasi bi bili demoralisani... mnogo nas je htelo, plasim se da nas nece hteti tako protiv PAO-a... :no:

Posted

Eh, nista ova pobeda nece vredeti ako ne dobijemo Pao sa najmanje tri razlike...

Kad smo kreteni tamo propustili prednost od 15 razlike :udri:

Posted

Aha... to je sansa... mada, da li ste gledali kakav je bio mech PAO - Siena... :no: Kraduuuuuuu... Pokrali su Sijenu opasno... mislim da Partizan nema sanse... :no:

Posted

Биће зајебано ако буду крали овде, јер би то онда била Партизанова последња утакмица у Европи ове сезоне, а то се неће свидети навијачима. Наравно да би уследила казна која би ступила на снагу следеће сезоне, али треба објаснити то гомили лудака. :)

Posted

Белошевић је судио Пао - Сијена. Не верујем да би он крао...

Било како било, још само да мандови избаце камену колевку и са обрезанима смо завршили.

Posted
Utakmica je tek za nedelju dana a vi se vec zalite na sudije.Tipicni Grobari.

Ne seri mali... preterujes... kad bi malo pratio, video bi sta se radi... to cak i najokorelije cigansture poput tebe vide... al neko je cak i previse slep da bi bio cigan...

Posted (edited)
Ne seri mali... preterujes... kad bi malo pratio, video bi sta se radi... to cak i najokorelije cigansture poput tebe vide... al neko je cak i previse slep da bi bio cigan...

Kako vas jebote kradu u svim sportovima?Da je samo kosarka pa ajde.Ali ovo nema smisla.

Edited by El Karnisero
Posted

Прошле године је Партизан испао због лопте избачене из коша одоздо, тако да нема ни потребе причати о крађама које се редовно догађају на утакмицама црно - белих.

Posted

Три пута ове сезоне ПАО добија Партизан не на квалитет, већ на неискуство црно-белих!

Све нешто пола коша, кош разлике, значи провлачење никад грђе!

Е сад бих волео да им вратимо, да их нагузимо за све паре !!!

Партизан је ове сезоне пружао лепе партије у Евролиги и с обзиром да ће по завршетку сезоне вероватно продати пола тима, ко зна када ће опет саставити овако добру екипу.

Немају шта да изгубе, само нека уђу у меч хладне главе и одиграју како умеју, може да им суди и грчки судија, победиће!

:D:bigblue:

Још кад у пуном Пиониру крене:"Ооо Партизане, волимо те срцем свим ...", биће то највећи испит зрелости ове екипе! :da:

Posted
Прошле године је Партизан испао због лопте избачене из коша одоздо, тако да нема ни потребе причати о крађама које се редовно догађају на утакмицама црно - белих.

Kad delija kaze nesto ovako, to mora da je tacno... :da:

Posted
onaj el karn..kako vec...jbt, kolko se neko ne razmume u kosarku, a komentarise...i jos se pravi pametan

Amone-ne seri.

Na temi Meridijan super liga se videlo da li ja ne znam nista o kosarci.Napravili ste sprdnju"Zvezda je mozda bolja"hahaha,ovo ide u moj potpis,izjava dana,za ovo dobijas pivo i slicno.

Ti si verovatno mislio da Partizan ima 15 titula vise i da je uvek bio bolji od Zvezde.

Ne pravim se pametan nego bre bar sacekajte da vas pokradu pa se onda zalite.

Ja sam se tu pokazao daleko objektivniji od vecine(skidam kapu ovome sto ima Svabu na avataru).

Posted

To govorimo u nadi da nas ne pokradu... :da: Obrnuta psihologija... tako nesto... da ne baxuziramo... i dalje cu to da govorim, jer postoji sansa da nas zaista pokradu... dace Bog da igraju posteno...

Posted
Amone-ne seri.

Na temi Meridijan super liga se videlo da li ja ne znam nista o kosarci.Napravili ste sprdnju"Zvezda je mozda bolja"hahaha,ovo ide u moj potpis,izjava dana,za ovo dobijas pivo i slicno.

Ti si verovatno mislio da Partizan ima 15 titula vise i da je uvek bio bolji od Zvezde.

Ne pravim se pametan nego bre bar sacekajte da vas pokradu pa se onda zalite.

Ja sam se tu pokazao daleko objektivniji od vecine(skidam kapu ovome sto ima Svabu na avataru).

moze piva..a da si objektivniji...hmmm

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...