El Karnisero Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Karadzic pod hitno mora da dobije otkaz. I jebem ti Srbiju,zemlju kosarke.Na B92 i Pinku Farma i Veliki Brat,Na RTS-u neke serije,a ja camim za kompjuterom i buljim u izvestaj sa sajta Evrokupa.Zato prenose razne tenis fegete,turnire u Saudijskoj Arabiji i Monaku... Pobedismo Beneton.Mustafa,Keselj i Radivojevic odlicni.Tadija je uspeo da izgubi 7-8 lopti.Tejlor i Bakic u minusu sa indeksom.Igrao Strahinja,i on je valjda u minusu bio(ocekivano).
vudun Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Нема ни курца од овог Хемофарма. Јеби га, Рашко Катић и Јагодник дају кошеве док се Мачван зајебава.
Oddball Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Karadzic pod hitno mora da dobije otkaz. I jebem ti Srbiju,zemlju kosarke.Na B92 i Pinku Farma i Veliki Brat,Na RTS-u neke serije,a ja camim za kompjuterom i buljim u izvestaj sa sajta Evrokupa.Zato prenose razne tenis fegete,turnire u Saudijskoj Arabiji i Monaku... Pobedismo Beneton.Mustafa,Keselj i Radivojevic odlicni.Tadija je uspeo da izgubi 7-8 lopti.Tejlor i Bakic u minusu sa indeksom.Igrao Strahinja,i on je valjda u minusu bio(ocekivano). hell yeah, jebote
DBrave Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 ideeemooo!! danas sam uplatio 250 dinara na hemofarm+zvezda i jebiga... al sam zato singlirao za 500din zvezdu, bila kvota u meridijanu 3,4 nije smelo da se propusti, pogotovo sad kad smo u ludackoj seriji pobeda !! + mi usao tiket Aston vila 3+ Mancester 0-2 i zvezda u hendikepu (-6,5) ludnica dodatnih 1200 din eto para za neki koncert
El Karnisero Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Jebem ti ja kladionicu,sad bi mi legle bilo kakve pare,treba mi za svirke ali jebiga,nikako nesto da pogodim.
Мајор Гашпар Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Јеби га, Рашко Катић и Јагодник дају кошеве док се Мачван зајебава. Легендарни Боби-будућа звезда наше кошарке-је био бољи за 2 поена. Ретке ситуације.
Мајор Гашпар Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 http://www.sportske.net/vest/kosarka/gori-pod-obrucima-ristanovic-ili-bubalo-umesto-bojica-bodiroga-umesto-kapicica-11134.html Супер ако Бодирога дође на чело савеза.
vudun Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 Није толико битан председник колико цела врхушка у Савезу. Но, свакако боље ''секс-дрога-Бодирога'' него ли туљави и перфидни Капичић. Ред је да се склони већ једном... Гани решили да прекину бојкот, кажу да ће вечерас напунити Пионир против Хемофарма. Можда ће нам Коки дати подробније информације.
kuruz Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 Дош'о сам кући на викенд, не знам ништа. Распитаћу се, па јављам.
Talvi Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=VK08ua9UPOI
vudun Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2009&mm=12&dd=05&nav_id=396574 ^ svaka čast čoveku. Bravo i za 1mana, drugi dabl-dabl u nizu... P.S. Bojkot se nastavlja.
Мајор Гашпар Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 (edited) Напред Милоје..нек се јури још годину дана са децом. Глупо је да онако оде у пензију. Edited December 6, 2009 by Србија Србима
DBrave Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 Zvezda kida ponovo !! Stimac index 26 Nadam se da ce i Hemofarm veceras da dobije
El Karnisero Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 U prvom poluvremenu smo bili ocajni pod kosem,u drugom mnogo bolji.Stime i Radivojevic odlicni,Dragicevic u prvom katasrtofa,u drugom poluvremenu dobar.Crnja kao da se popravlja po malo. Bice steta ako Hemofarm izgubi,imaju stvarno dobar tim.
DBrave Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 (edited) Vredi igrati Hemofarm u singlu... Kvota u Meridianu je 2.60 mozda negde i vise... Edited December 8, 2009 by DBrave
DBrave Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 ma poserem ti se na ovakav Hemofarm... prosli utorak izgube 83-82 a sada 92-90, a u obe utakmice su imali prednost od 20 razlike ! Karadzic mars iz kluba, a igrace treba isamarati da se probude konacno...
El Karnisero Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 Jeb'o mater,ja sam znao da je Karadzic los trener ali ovo je previse...Moraju pod hitno da ga najure,upropastava odlican tim.
El Karnisero Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 Tvrdim nego sta.Nego,nesto si se ti brzo oporavio,mislio sam da smrces u afektu,ipak ti naguzise omiljene rasturace heroina.
lemmy sixx Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 A sta da radim,od zdranja nema koristi...a i govna nisu zasluzila ni trunku mojih zivaca,jebo im pas mater raspalu.
El Karnisero Posted December 8, 2009 Report Posted December 8, 2009 Ma pusti,i ja se iznervirah.Onog Feraru ne treba ubiti samo zato sto je nekad bio opasan igrac,a sto se tice selekcije tima treba ga muciti danima.Bolestan covek,one njegove zamisli ni u menadzeru ne bi prosle.Doci ce legenda sledece sezone na mesto trenera,nadam se.
Мајор Гашпар Posted December 9, 2009 Report Posted December 9, 2009 Хемофарм на курац! Опет су ме зајебали...
Recommended Posts