Jump to content

Recommended Posts

Posted

argentina, australija, nemci, angola i (michael) jordan... svabe ce biti zajebate s novickim.

Појешћемо Немце за доручак са све Дирком. Није то више она репрезентација.

Немају више ни просечне играче...

Група је ОК..једино нам Аргентина може правити проблем.

Posted

Jebem ti i RTS i B92 i Pink i Kosavu i Foks i onu Radiodifuznu pederasku Agenciju i ministarstvo sporta i Srbiju zemlju kosarke...Hocu da gledam i Zvezdu i Hemofarm a ne da drkam kurac sa izvestajima sa sajta ULEB-a.Jeb'o im ja svima mater vise,nema kosarke kad igraju nasi klubovi ali zato prenose Mancester svake 2 nedelje i Nadalove meceve sa Kolsrajberom i Grozanom,sestre Vilijams i Boba i Majka Brajena.

Pojma nemam kako smo igrali danas ali mi je pisalo da je Tadija opet kenjao,ispucavao se,gubio lopte.da je Bakic saban kao i sto je uvek bio.Radivojevic i Mustafa standarno dobri,Stimac standardno posle jedne dobre odigra 3 lose utakmice,Keselj standardno drka kurac u nekoj bolnici.

Posted

Jebem ti i RTS i B92 i Pink i Kosavu i Foks i onu Radiodifuznu pederasku Agenciju i ministarstvo sporta i Srbiju zemlju kosarke...Hocu da gledam i Zvezdu i Hemofarm a ne da drkam kurac sa izvestajima sa sajta ULEB-a.Jeb'o im ja svima mater vise,nema kosarke kad igraju nasi klubovi ali zato prenose Mancester svake 2 nedelje i Nadalove meceve sa Kolsrajberom i Grozanom,sestre Vilijams i Boba i Majka Brajena.

Pojma nemam kako smo igrali danas ali mi je pisalo da je Tadija opet kenjao,ispucavao se,gubio lopte.da je Bakic saban kao i sto je uvek bio.Radivojevic i Mustafa standarno dobri,Stimac standardno posle jedne dobre odigra 3 lose utakmice,Keselj standardno drka kurac u nekoj bolnici.

evo gledaj cigane ovdje ubuduce http://www.rajangan.net/

Posted

Hvala.

hahaha...

kakav hejtersko-realni post...

Pun mi ih je kurac.Za par godina kad badminton dozivi ekspanziju ima svi da zaborave Divca i Bodirogu,ima da gledamo na drugom dnevniku teniskog i badmintonskog Gnoleta,njihovu sliku sa duplerice nekog gej magazina.

Posted (edited)

Pun mi ih je kurac.Za par godina kad badminton dozivi ekspanziju ima svi da zaborave Divca i Bodirogu,ima da gledamo na drugom dnevniku teniskog i badmintonskog Gnoleta,njihovu sliku sa duplerice nekog gej magazina.

vis ti sta ti je to...od sporta za devojcice i za mamine pederase postade najjaci sport...sada svaka baba u busu zna sta je slajs i ko je zimonjicev bivsi partner u dublu...

Edited by Trne-svetska mega faca
Posted

I koju haljinu je Ana Ivanovic uflekala na zadnjoj veceri kod rodbine i na kom sajtu se registrovalo 18221 Srba koji su glasali za Anu i proglasili je za najlepsu zenu odavde do dimenzije X.

Posted (edited)

upravo to...

ja sam pre neki dan procitao naslov da mladjan i jelena nisu ljubomorni i da im je lepo kada su zajedno...to me je obradovalo kao kada sam upao na budzet...

Edited by Trne-svetska mega faca
Posted

Nema potrebe za vređanjem Noleta, Ane, itd. Nisu oni krivi što nam je javni servis totalno retardiran i kada Tijanić sa onolikim parama od pretplate ne može da uvede normalan program, bilo za sport, bilo za serije i filmove.

Posted

Ma mene Noletov ćale pizdi, kretenčina.

A verujem da Nole ima dobru političku karijeru pred sobom kada završi sa tenisom. ;)

Posted

Cela se drzava lozi na dve prosecne teniserke i treceg na svetu...

Meksikanac,imas Hemofarm snimak u 4.30 na RTS2...nema sta,sjajan termin...

Gledah ja Hemofarm,Hemofarm je bio.Bar to...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...