Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jesam ali me jebe to sto ne mogu da se registrujem,ne da mi KK Smederevo ispisnicu pa moram da igram na tudje registracije(Tejlorovu,Radivojevicevu,Videnovovu oni mi odgovaraju visinski najvise).

Ma prepoznajes me valjda na terenu,ja sam onaj najbolji.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Jesam ali me jebe to sto ne mogu da se registrujem,ne da mi KK Smederevo ispisnicu pa moram da igram na tudje registracije(Tejlorovu,Radivojevicevu,Videnovovu oni mi odgovaraju visinski najvise).

Ma prepoznajes me valjda na terenu,ja sam onaj najbolji.

Aha,sada sam te prepoznao,cak sam i nasao tvoju sliku na netu:

normal_Vladimir_Stimac.jpg

• Upvote 3
Posted

Ред је био да попије отказ.

Хемофарм има лове, па ме не би чудило кад би екипу преузео Пешић. Мада, извисили су у УЛЕБ-у, ЈЛ...опет, он би био пун погодак за младу екипу.

Posted
Uz obostrano razumevanje i poštovanje, Vrščani su se zahvalili Karadžiću na dosadašnjoj saradnji i uspesima koje su zajedno postigli, ističe se u saopštenju Hemofarma.

:haha:

Posted

Ne mogu da verujem da sa tolikim budzetom ne mogu da dovedu postenog trenera svih ovih godina. Ovaj lik je vec nekoliko puta odlazio i dolazio(mislim da su sa njim usli u prvu ligu tamo pre deset i kusur godina). Jeste da je napravio solidne rezultate ali ipak nije mnogo bolji od Karadzica. Posle njega ce verovatno ponovo da vrate Karadzica i tako u krug.

Posted

odakle ti ideja da su ispusili u Jadranskoj ligi ?!?

baci pogled na tabelu, imaju utakmicu manje, koju ako dobiju bice na deobi drugog mesta

Posted

ma nista... Stvarno se nadam da ce nasi klubovi sad malo da zapnu i krenu ka vrhu (barem mislim na Zvezdu i Hemofarm)...

Cibona je zacementirana na vrhu, ali Zagreb i Zadar mogu na dole, takodje Olimpija kojoj je otisao Sani Becirovic moze da se dobije...

Posted

moraju da se zaredjaju pobede na strani, u stvari moraju totalno da se zaredjaju pobede kada je Zvezda u pitanju :haha:

ali nada umire poslednja :rockdevil:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...