El Karnisero Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 Jesam ali me jebe to sto ne mogu da se registrujem,ne da mi KK Smederevo ispisnicu pa moram da igram na tudje registracije(Tejlorovu,Radivojevicevu,Videnovovu oni mi odgovaraju visinski najvise). Ma prepoznajes me valjda na terenu,ja sam onaj najbolji. 1 1
Мајор Гашпар Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 Рачунам да ће Чеси лагано бити побеђени. Турк Телеком сам гледао 2 пута и танки су(имају Ердогана и Бешока). Канарија по именима нема неку екипу..
lemmy sixx Posted January 12, 2010 Report Posted January 12, 2010 Jesam ali me jebe to sto ne mogu da se registrujem,ne da mi KK Smederevo ispisnicu pa moram da igram na tudje registracije(Tejlorovu,Radivojevicevu,Videnovovu oni mi odgovaraju visinski najvise). Ma prepoznajes me valjda na terenu,ja sam onaj najbolji. Aha,sada sam te prepoznao,cak sam i nasao tvoju sliku na netu: 3
Grob Bez Dna Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 (edited) ahahahhahahahahah ne znam kad sam se poslednji put ovako od srca nasmejao. hahahahah inace, pamesa trojke 0/25. Edited January 13, 2010 by Milenko Tepic
DBrave Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 (edited) Fala kurcu svetome, molim za ovo vec pola godine http://www.mondo.rs/...i_Karadzic.html Edited January 13, 2010 by DBrave
Мајор Гашпар Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Ред је био да попије отказ. Хемофарм има лове, па ме не би чудило кад би екипу преузео Пешић. Мада, извисили су у УЛЕБ-у, ЈЛ...опет, он би био пун погодак за младу екипу.
El Karnisero Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Uz obostrano razumevanje i poštovanje, Vrščani su se zahvalili Karadžiću na dosadašnjoj saradnji i uspesima koje su zajedno postigli, ističe se u saopštenju Hemofarma.
Bejbe Kompajler Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Aha,sada sam te prepoznao,cak sam i nasao tvoju sliku na netu: Sad je namene red. Lemmy, udaj se za mene. Svaki dan ću ti kuvati ekstremno masnu hranu
lemmy sixx Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Da se udam?Sanse nema.Ja sam poprilicna konzerva,moje prezime se prenosi na mladu,ne obratno.
Bejbe Kompajler Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Udaj se, u smislu, doDŽi 'vamo. Premda ne bih baš moga prezimena da se okanem, nekako mi se više dopada od tvoga
lemmy sixx Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Pa dobro,oko toga se mozemo dogovoriti.Brak mora da se zasniva na kompromisima i razumevanju,a tu sam fleksibilan.
Мајор Гашпар Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Лукајић тренер Хемофарма. http://www.sportske.net/vest/kosarka/lukajic-na-kormilu-hemofarma-13285.html
LoveHateLove Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Ne mogu da verujem da sa tolikim budzetom ne mogu da dovedu postenog trenera svih ovih godina. Ovaj lik je vec nekoliko puta odlazio i dolazio(mislim da su sa njim usli u prvu ligu tamo pre deset i kusur godina). Jeste da je napravio solidne rezultate ali ipak nije mnogo bolji od Karadzica. Posle njega ce verovatno ponovo da vrate Karadzica i tako u krug.
Мајор Гашпар Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Изгледа да су дигли руке од баскета за ову годину. Партизан има обезбеђену ЕЛ, у ЈЛ су испушили, као и у Европи и остаје им да јуре куп и првенство.
DBrave Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 odakle ti ideja da su ispusili u Jadranskoj ligi ?!? baci pogled na tabelu, imaju utakmicu manje, koju ako dobiju bice na deobi drugog mesta
Мајор Гашпар Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Јбг, превид..мислио сам да имају пораз више. Где се игра ова заостала утакмица. Задар или Вршац? Следеће коло против Партизана у Вршцу.
DBrave Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 ova zaostala u Vrscu... Nije prvo igraju sa Sirokim tamo pa tek onda sa Partizanom, evo tu ceo kalendar: http://www.adriaticbasket.info/w2/calendar.php
Мајор Гашпар Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Поједох говна са овим отписивањем. Хвала за распоред. Сад баш прелиставам неке аукције и налетим на ово: http://www.limundo.com/kupovina/Sportska-oprema/Odeca/Kosarkaski-dres-Zeljka-Rebrace/942104 'Лебац те јеб'о.
DBrave Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 ma nista... Stvarno se nadam da ce nasi klubovi sad malo da zapnu i krenu ka vrhu (barem mislim na Zvezdu i Hemofarm)... Cibona je zacementirana na vrhu, ali Zagreb i Zadar mogu na dole, takodje Olimpija kojoj je otisao Sani Becirovic moze da se dobije...
LoveHateLove Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 Bilo bi dobro da pored Partizana ode i Hemofarm na F4, Zvezda tesko da moze,ipak su dosta toga prokockali,mada nije nemoguce,ekipe iz gornjeg doma im beze samo 2 pobede
DBrave Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 moraju da se zaredjaju pobede na strani, u stvari moraju totalno da se zaredjaju pobede kada je Zvezda u pitanju ali nada umire poslednja
El Karnisero Posted January 13, 2010 Report Posted January 13, 2010 (edited) Ma bitno je samo da popravljamo igru vremenom,pa da mozda nesto uradimo u domacem prvenstvu. Edited January 13, 2010 by El Karnisero
Recommended Posts