Jump to content

Recommended Posts

Posted

upravo to. ima tek 17 god, a nismo obezbedili f4. kontam da ce ovaj malo pomoci, al nema veze, neka zameni slavkana, koji igra odlicno (za njegove standarde, naravno), al nema snage bas.

Posted (edited)

Klasicna camuga,basketas.Ne zna da asistira i nema sut.Trci kao kreten i ima dobar ulaz ali u globalu mrka kapa.

EDIT-Na koju foru je FMP odrao Cibonu?

Edited by El Karnisero
  • Downvote 1
Posted

Na foru sto jos slave pobedu protiv Asvela.

Naigrala se deca danas u Pioniru, Slavko opet figura meca, i tako, sve po starom...

BTW ima li jos nekog da mu onaj Lesic jednostavno ne lici na kosarkasa ili se to samo ja tripujem? :]

Posted

Liči taj na nekog kolovođu sa svadbi, ne znam tačno da l' sam ga uočio na lumperaju u Kalibegovcu ili Donjem Barbešu.

Znam samo da je u kolu driblao opako, prsate ga babe ispratiti nisu mogle...

Još nekih 40 minuta do teledirigovanog žreba. Kako god da bude, samo Partizan, od kad znam za basket...'95 na ovamo!

Posted (edited)

I posle godinu dana Pao se vraća na mesto zločina, valjda će opet da im pozli...vala ovaj put uzimam kartu za Arenu. :rockdevil:

Jebi ga, Barselona, sa njima se nisu naigravali prethodnih sezona, ali sve je moguće...makar u Bg-u. Priželjkivao sam Sijenu, nema veze, ko zna zašto je dobro i ovako. Nijanse su u pitanju sa grupom 4.

Edited by Μισάνθρωπος
Posted (edited)

kapiten perica.

i da, jebote, sta se onaj macvan kurci onako? jos poceo ko stimac da se raduje svakom kosu. budala spljostena.

Edited by Milenko Tepic
Posted

Kak'a je ono tekma bila 'lebe mekani, prvo poluvreme sevale trice tam-vam, drugo malo opao sut...Macvan igrao stvarno carski, bas me na Novicu podsecao kol'ko ubijao, al' samo zbog ono gurovicevskog karaktera mi je neopisivo drago sto su izgubili. Ali najlepse kod pobede je sto smo mi celu poslednju cetvrtinu igrali bez Vranesa, tj. bez centra, Roberts zatim igrao 5 (vrlo lepo) pola cetvrtine, i on dobio 5u, i onda ostatak tekme petorka: Djekic, Bozic, Kecman, Rasic, Bo :haha: I to Djekic sa 4. licne, pre toga 5 napada na Robertsa isla dok ga nisu izbacili... I stvarno nisam verovao da cemo sa takvom postavom ista da uradimo...kad eto :D Jos ne mogu da verujem da u tim trenucima Lukajic nije uveo Marjanovica, al' slepci..pretplatili se da ove sezone izgube 10 utakmica sa po 1 razlike, pa to ti je.

Jedina mala senka je sto mi se cini da je Rasic pri onoj asistenciji napravio trokorak, though mogao je i faul Macvan da bude tu, tako da sudija nista svirao, kuj ga jebe :]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...