Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 2/2/2010 at 9:47 PM, Milenko Tepic said:

jebale te camuge na steroidima.

Nisam primetio da su evropljanima steroidi smetali , svaki koji ode u NBA dobije za sezonu 15 kg , pogledajte Kukoca , Divca , Radju , Rebracu ...

Jeste Jordan je najbolji jer je koristio steroide , i Bolt je najbrzi zbog toga , pateticno :)

Posted (edited)

Uporedjujemo kosarkaski period gde na jednoj starni petorku cine Cimbaljevic,Glintic - Zli Gli,Prekovic,Stevanovic i Nadjfeji :) , dok na drugoj strani igraju napr : Meloun , Stokton , Hornasek , Ostertag ...

Verovatno je Cimbaljevic bolji i od Lebrona Dzejmska , ipak ovaj koristi steroide :D .

Edited by Hail Metal
Posted
  On 2/3/2010 at 2:52 PM, LoveHateLove said:

u jebote gde izvuce te likove iz Beobanke!? zaboravio sam i da postoje,za ovog Cimbaljevica ne mogu ni da se setim kako izgleda. Nego zaboravio si Vojkana Bencica :D

Cimbaljevic Ivan , celav igrac , kapiten Beobanke , izgledao je kao da nikad anije bio mlad , aispod dresa je uvek nosio obicnu majicu sa rukavima do lakata :D .

Prekovic je imao dobar sut za 3 poena , ali bio je staticno drvo , on nikada u karijeri nije napravio skok sut :D .

Bencica se secam , cini mi se da je odigrao i za Zvezdu jednu sezonu , tj sad sam zbunjem mozda sam pomesao Prekovica i Bencica ,koliko je kosarkasa proslo ne mogu sve popamtiti .

Dok je Spartak bio u prvoj ligi nisam 3-4 sezone propustao ni jednu utakmicu , legenda cele te lige bio je Miajlo Grusanovic , centar Ive Sabac , fantastican klupski igrac.

On 2/3/2010 at 4:37 PM, Μισάνθρωπος said:

Zaboravio je Gorana Savanovića i Dragišu Šarića. :rockdevil:

Savanovica sam smatrao talentovanim plejmejkerom , ali jebiga nije napravio bash blistavu karijeru .

Kakvih je sve likova bilo , onaj Ranko Carapic i Ceranic u Lovcenu , pa onaj Milisavljevic cigan iz Cacka najbolji strelac lige bio , pa presao u Partizan , pa Radosevic vrsni strelac , takodje najbolji strelac dok je bio u Borcu , u Partizanu solidan , ali ne i konstantan , akose dobro secam ucestvovao je on sa reprezentacijom na nekom takmicenju ...

Posted

@ Hail Metal

Hvala na informaciji,sad se secam ko je. Nisi pomesao Bencica i Prekovica. Bencic je bio plej i presao je u Zvezdu zajedno sa Oliverom Popovicem i trojkom iz BFC-a Topic-Topalovic-Kuzmanovic. Ta ekipa je i uzela poslednju titulu za Zvezdu zajedno sa Rakocevicem,Jovom Stanojevicem... Prekovic je isto kasnije igrao u Zvezdi jednu sezonu cini mi se. Radosevic je legenda, on je zamenio Berica u Partizanu. Cini mi se da je uzeo zlato na EP u Barseloni 1997. Meni je to jedan od omiljenijih perioda u nasoj kosarci. Stvarno je bilo likova. Grusanovic je bio mator,da je bio mladji verovatno bi bio pozvan bar u siri sastav za reprezentaciju :D

Sto se tice kupa Radivoja Koraca lepo je jedino sto nosi to ime iako nema neki veci znacaj. Mislim zanimljive su tekme i uvek ima iznenadjenja a i postala je tradicija da se igra u Nisu :)

Posted
  On 2/3/2010 at 6:39 PM, Hail Metal said:

Cimbaljevic Ivan , celav igrac , kapiten Beobanke , izgledao je kao da nikad anije bio mlad , aispod dresa je uvek nosio obicnu majicu sa rukavima do lakata :D .

Prekovic je imao dobar sut za 3 poena , ali bio je staticno drvo , on nikada u karijeri nije napravio skok sut :D .

Bencica se secam , cini mi se da je odigrao i za Zvezdu jednu sezonu , tj sad sam zbunjem mozda sam pomesao Prekovica i Bencica ,koliko je kosarkasa proslo ne mogu sve popamtiti .

Dok je Spartak bio u prvoj ligi nisam 3-4 sezone propustao ni jednu utakmicu , legenda cele te lige bio je Miajlo Grusanovic , centar Ive Sabac , fantastican klupski igrac.

Savanovica sam smatrao talentovanim plejmejkerom , ali jebiga nije napravio bash blistavu karijeru .

Kakvih je sve likova bilo , onaj Ranko Carapic i Ceranic u Lovcenu , pa onaj Milisavljevic cigan iz Cacka najbolji strelac lige bio , pa presao u Partizan , pa Radosevic vrsni strelac , takodje najbolji strelac dok je bio u Borcu , u Partizanu solidan , ali ne i konstantan , akose dobro secam ucestvovao je on sa reprezentacijom na nekom takmicenju ...

Заборавио легенду Спартака Владимира Ђокића. Човек је цепао тројке са 8 метара..најјачи избачај (без гледања на кош). :rockdevil:

За Морнар је тада играо и Ђуро Остојић. Мислим да је био први блокер лиге.

Не сећам се да је Ћеранић играо за Морнар. Можда је био у Ловћену...и данас игра.

Циган Милисављевић је направио добру каријеру. Сећам се да је увек носио оно срање на носу. :haha:

Да не заборавимо Жућу Митића, лесковачког мајстора. Прешао је четрдесету, а још увек игра (у Врању, друга лига) и убацује преко 15 поена. Добар је био и плеј Звдравља, Нишавић. Једно време био је и у Звезди.

Posted
  On 2/4/2010 at 11:58 PM, Србија Србима said:

Заборавио легенду Спартака Владимира Ђокића. Човек је цепао тројке са 8 метара..најјачи избачај (без гледања на кош). :rockdevil:

За Морнар је тада играо и Ђуро Остојић. Мислим да је био први блокер лиге.

Не сећам се да је Ћеранић играо за Морнар. Можда је био у Ловћену...и данас игра.

Циган Милисављевић је направио добру каријеру. Сећам се да је увек носио оно срање на носу. :haha:

Да не заборавимо Жућу Митића, лесковачког мајстора. Прешао је четрдесету, а још увек игра (у Врању, друга лига) и убацује преко 15 поена. Добар је био и плеј Звдравља, Нишавић. Једно време био је и у Звезди.

Cela ta ekipa Spartaka je nezaboravna , Djokic , Canak ,Markovic ,... pre njih Koturovic , Miskovic (onaj nesretni centar igrao za Zvezdu) , pa bio je tu i Lukovski , i njegov cale trener , pa kasnije Petar Popovic , centar koji je kasnije za Zvezdu igrao . Spartak je uvek pobedjivao Zvezdu lagano , Partizana tu i tamo , a najbolji Spartakovi igraci su odlazili u Partizan , hala je uvek bila puna , cak i protiv slabijih timova .

Mitica se secam , kao i Nisavica .

Posted

Jestratijevic je oduvek vazio za nadarenog glupog igraca .

Poslednje odlucivanje u zadnjoj sekundi , koliko se ja secam , bilo je kada je Pajovic (ili Radonjic) iz Buducnosti dao trojku u zadnjoj sekundi i pobedili , tada je Djukanoviceva Buducnost harala Jugoslavijom .

Posted
  On 2/5/2010 at 12:32 PM, Hail Metal said:

Poslednje odlucivanje u zadnjoj sekundi , koliko se ja secam , bilo je kada je Pajovic (ili Radonjic) iz Buducnosti dao trojku u zadnjoj sekundi i pobedili , tada je Djukanoviceva Buducnost harala Jugoslavijom .

a scepanovic?

Posted
  On 2/5/2010 at 12:35 PM, Куруз said:

Колико ће коштати карте за куп, зна ли неко?

Прошле године комплет је био 1000 дин. Верујем да ће се цена кретати од 1500 до 2000 дин.

On 2/5/2010 at 9:08 AM, LoveHateLove said:

Sladjana Stojkovica (Radnicki),stare kuke :D

Био је одличан шутер. До скоро је играо по Босни..

Од тих култних играча ваља навести и Лисицу, Гилића, Дамира Покрајца, Копривицу, Стевана Пековића...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...