Jump to content

Recommended Posts

Posted

jebale te camuge na steroidima.

Nisam primetio da su evropljanima steroidi smetali , svaki koji ode u NBA dobije za sezonu 15 kg , pogledajte Kukoca , Divca , Radju , Rebracu ...

Jeste Jordan je najbolji jer je koristio steroide , i Bolt je najbrzi zbog toga , pateticno :)

Posted (edited)

Uporedjujemo kosarkaski period gde na jednoj starni petorku cine Cimbaljevic,Glintic - Zli Gli,Prekovic,Stevanovic i Nadjfeji :) , dok na drugoj strani igraju napr : Meloun , Stokton , Hornasek , Ostertag ...

Verovatno je Cimbaljevic bolji i od Lebrona Dzejmska , ipak ovaj koristi steroide :D .

Edited by Hail Metal
Posted

u jebote gde izvuce te likove iz Beobanke!? zaboravio sam i da postoje,za ovog Cimbaljevica ne mogu ni da se setim kako izgleda. Nego zaboravio si Vojkana Bencica :D

Cimbaljevic Ivan , celav igrac , kapiten Beobanke , izgledao je kao da nikad anije bio mlad , aispod dresa je uvek nosio obicnu majicu sa rukavima do lakata :D .

Prekovic je imao dobar sut za 3 poena , ali bio je staticno drvo , on nikada u karijeri nije napravio skok sut :D .

Bencica se secam , cini mi se da je odigrao i za Zvezdu jednu sezonu , tj sad sam zbunjem mozda sam pomesao Prekovica i Bencica ,koliko je kosarkasa proslo ne mogu sve popamtiti .

Dok je Spartak bio u prvoj ligi nisam 3-4 sezone propustao ni jednu utakmicu , legenda cele te lige bio je Miajlo Grusanovic , centar Ive Sabac , fantastican klupski igrac.

Zaboravio je Gorana Savanovića i Dragišu Šarića. :rockdevil:

Savanovica sam smatrao talentovanim plejmejkerom , ali jebiga nije napravio bash blistavu karijeru .

Kakvih je sve likova bilo , onaj Ranko Carapic i Ceranic u Lovcenu , pa onaj Milisavljevic cigan iz Cacka najbolji strelac lige bio , pa presao u Partizan , pa Radosevic vrsni strelac , takodje najbolji strelac dok je bio u Borcu , u Partizanu solidan , ali ne i konstantan , akose dobro secam ucestvovao je on sa reprezentacijom na nekom takmicenju ...

Posted

@ Hail Metal

Hvala na informaciji,sad se secam ko je. Nisi pomesao Bencica i Prekovica. Bencic je bio plej i presao je u Zvezdu zajedno sa Oliverom Popovicem i trojkom iz BFC-a Topic-Topalovic-Kuzmanovic. Ta ekipa je i uzela poslednju titulu za Zvezdu zajedno sa Rakocevicem,Jovom Stanojevicem... Prekovic je isto kasnije igrao u Zvezdi jednu sezonu cini mi se. Radosevic je legenda, on je zamenio Berica u Partizanu. Cini mi se da je uzeo zlato na EP u Barseloni 1997. Meni je to jedan od omiljenijih perioda u nasoj kosarci. Stvarno je bilo likova. Grusanovic je bio mator,da je bio mladji verovatno bi bio pozvan bar u siri sastav za reprezentaciju :D

Sto se tice kupa Radivoja Koraca lepo je jedino sto nosi to ime iako nema neki veci znacaj. Mislim zanimljive su tekme i uvek ima iznenadjenja a i postala je tradicija da se igra u Nisu :)

Posted

Cimbaljevic Ivan , celav igrac , kapiten Beobanke , izgledao je kao da nikad anije bio mlad , aispod dresa je uvek nosio obicnu majicu sa rukavima do lakata :D .

Prekovic je imao dobar sut za 3 poena , ali bio je staticno drvo , on nikada u karijeri nije napravio skok sut :D .

Bencica se secam , cini mi se da je odigrao i za Zvezdu jednu sezonu , tj sad sam zbunjem mozda sam pomesao Prekovica i Bencica ,koliko je kosarkasa proslo ne mogu sve popamtiti .

Dok je Spartak bio u prvoj ligi nisam 3-4 sezone propustao ni jednu utakmicu , legenda cele te lige bio je Miajlo Grusanovic , centar Ive Sabac , fantastican klupski igrac.

Savanovica sam smatrao talentovanim plejmejkerom , ali jebiga nije napravio bash blistavu karijeru .

Kakvih je sve likova bilo , onaj Ranko Carapic i Ceranic u Lovcenu , pa onaj Milisavljevic cigan iz Cacka najbolji strelac lige bio , pa presao u Partizan , pa Radosevic vrsni strelac , takodje najbolji strelac dok je bio u Borcu , u Partizanu solidan , ali ne i konstantan , akose dobro secam ucestvovao je on sa reprezentacijom na nekom takmicenju ...

Заборавио легенду Спартака Владимира Ђокића. Човек је цепао тројке са 8 метара..најјачи избачај (без гледања на кош). :rockdevil:

За Морнар је тада играо и Ђуро Остојић. Мислим да је био први блокер лиге.

Не сећам се да је Ћеранић играо за Морнар. Можда је био у Ловћену...и данас игра.

Циган Милисављевић је направио добру каријеру. Сећам се да је увек носио оно срање на носу. :haha:

Да не заборавимо Жућу Митића, лесковачког мајстора. Прешао је четрдесету, а још увек игра (у Врању, друга лига) и убацује преко 15 поена. Добар је био и плеј Звдравља, Нишавић. Једно време био је и у Звезди.

Posted

Заборавио легенду Спартака Владимира Ђокића. Човек је цепао тројке са 8 метара..најјачи избачај (без гледања на кош). :rockdevil:

За Морнар је тада играо и Ђуро Остојић. Мислим да је био први блокер лиге.

Не сећам се да је Ћеранић играо за Морнар. Можда је био у Ловћену...и данас игра.

Циган Милисављевић је направио добру каријеру. Сећам се да је увек носио оно срање на носу. :haha:

Да не заборавимо Жућу Митића, лесковачког мајстора. Прешао је четрдесету, а још увек игра (у Врању, друга лига) и убацује преко 15 поена. Добар је био и плеј Звдравља, Нишавић. Једно време био је и у Звезди.

Cela ta ekipa Spartaka je nezaboravna , Djokic , Canak ,Markovic ,... pre njih Koturovic , Miskovic (onaj nesretni centar igrao za Zvezdu) , pa bio je tu i Lukovski , i njegov cale trener , pa kasnije Petar Popovic , centar koji je kasnije za Zvezdu igrao . Spartak je uvek pobedjivao Zvezdu lagano , Partizana tu i tamo , a najbolji Spartakovi igraci su odlazili u Partizan , hala je uvek bila puna , cak i protiv slabijih timova .

Mitica se secam , kao i Nisavica .

Posted

Jestratijevic je oduvek vazio za nadarenog glupog igraca .

Poslednje odlucivanje u zadnjoj sekundi , koliko se ja secam , bilo je kada je Pajovic (ili Radonjic) iz Buducnosti dao trojku u zadnjoj sekundi i pobedili , tada je Djukanoviceva Buducnost harala Jugoslavijom .

Posted

Poslednje odlucivanje u zadnjoj sekundi , koliko se ja secam , bilo je kada je Pajovic (ili Radonjic) iz Buducnosti dao trojku u zadnjoj sekundi i pobedili , tada je Djukanoviceva Buducnost harala Jugoslavijom .

a scepanovic?

Posted

Колико ће коштати карте за куп, зна ли неко?

Прошле године комплет је био 1000 дин. Верујем да ће се цена кретати од 1500 до 2000 дин.

Sladjana Stojkovica (Radnicki),stare kuke :D

Био је одличан шутер. До скоро је играо по Босни..

Од тих култних играча ваља навести и Лисицу, Гилића, Дамира Покрајца, Копривицу, Стевана Пековића...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...