Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Vidi ti tu lisičju mukulaturu. :rockdevil:

Inače, bogato smo diskutovali o kultnim igračima naše lige iz perioda 90-ih, pre jedno 2-3 meseca. No, nije na odmet da se ''obnovi gradivo'', a i Hejl vratio iz narodne armije. :rockdevil:

Прошле године комплет је био 1000 дин. Верујем да ће се цена кретати од 1500 до 2000 дин.

Tačno tako. :pivopije:

Je l' ćeš bit' u Trsteniku, ili i ti nameravaš da navratiš?

Eto, Kokice, ovog meseca možeš preskočiti novi par makserica, ionako će za godinu dana ponovo izaći iz mode te šarenolike patikice. Znači tvrdim. Majku mu, pa to sam ja nosio kad sam imao 13-14 godina. Mnoge su tada izuvali u školskom dvorištu za jedan par, ono, ''za levu patiku ode levo jaje''. E, cvrc milojke, mene nisu mogli jerbo sam se znao šibati k'o zver pod parolom ''sve za Air Max''. Heh, šta ludo dete u tim godinama zna... :bgblue:

Edited by Μισάνθρωπος
Posted

U prvi mah dok se nije ucitala starnica, mislio sam da je neki klip gde Tegi maskota na terenu zakucava loptu u kos :haha::haha::haha: Lepo je napisao, ipak je on 'nas' covek, portparol iz senke :rockdevil:

Posted

U prvi mah dok se nije ucitala starnica, mislio sam da je neki klip gde Tegi maskota na terenu zakucava loptu u kos :haha::haha::haha: Lepo je napisao, ipak je on 'nas' covek, portparol iz senke :rockdevil:

18545_1350185440395_1404120214_31056116_5100277_n.jpg

• Upvote 1
Posted

sad je vec za ocekivati prvo mesto u grupi, znaci revans cetvrtfinala se igra u Pioniru, i uz punu halu eto nas na F4...

A tamo vec sve zavisi od srece i trenutne inspiracije :mrgreen:

Posted

Ma jebo ti ta natezanja sa turcima i kurcima...dokle god Zvezda ne postane ozbiljan tim i osvoji prvenstvo Srbije,puca mi kurac za Brose Kurtone,Benetone,Avione,Baskija Madrfakrse...

Posted

Iskreni navijac zeli za svoju Zvezdu najbolje i pre svega da postane prvak svoje zemlje jer je to najbitnije,a ne zadovoljava se pobedama protiv nekih znj klasa sodera iz Evrope i jos uz to onanise. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...