vudun Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 (edited) Vidi ti tu lisičju mukulaturu. Inače, bogato smo diskutovali o kultnim igračima naše lige iz perioda 90-ih, pre jedno 2-3 meseca. No, nije na odmet da se ''obnovi gradivo'', a i Hejl vratio iz narodne armije. Прошле године комплет је био 1000 дин. Верујем да ће се цена кретати од 1500 до 2000 дин. Tačno tako. Je l' ćeš bit' u Trsteniku, ili i ti nameravaš da navratiš? Eto, Kokice, ovog meseca možeš preskočiti novi par makserica, ionako će za godinu dana ponovo izaći iz mode te šarenolike patikice. Znači tvrdim. Majku mu, pa to sam ja nosio kad sam imao 13-14 godina. Mnoge su tada izuvali u školskom dvorištu za jedan par, ono, ''za levu patiku ode levo jaje''. E, cvrc milojke, mene nisu mogli jerbo sam se znao šibati k'o zver pod parolom ''sve za Air Max''. Heh, šta ludo dete u tim godinama zna... :bgblue: Edited February 6, 2010 by Μισάνθρωπος
Мајор Гашпар Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Ја сам се у јуну одјавио из Ниша. Долазим само кад имам испите (био сам у среду, идем и следеће). Ако буде пара, ето мене. Надам се, надам.
LoveHateLove Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 joj sta Zadar radi Heliosu...ekipa kod koje sve zavisi od suta za 3 poena...dali su 18 a jos nije kraj...ocigledno ih kenja
LoveHateLove Posted February 6, 2010 Report Posted February 6, 2010 Siroki nas trpa samo tako,eeee Zvezdo...
Hail Metal Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Marusi pobedio Olimpijakos ! http://www.kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=2474 1
KazimKazim Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 U prvi mah dok se nije ucitala starnica, mislio sam da je neki klip gde Tegi maskota na terenu zakucava loptu u kos Lepo je napisao, ipak je on 'nas' covek, portparol iz senke
Мајор Гашпар Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 http://www.sportske.net/vest/kosarka/pavkovic-u-autu-do-kraja-sezone-14726.html Довешће неког Амера као замену.
Hail Metal Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 U prvi mah dok se nije ucitala starnica, mislio sam da je neki klip gde Tegi maskota na terenu zakucava loptu u kos Lepo je napisao, ipak je on 'nas' covek, portparol iz senke 1
kuruz Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Eno mene i ekipe, grlimo se ispred vođe iznad Tegijeve glave. 1 1
Grob Bez Dna Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Eno mene i ekipe, grlimo se ispred vođe iznad Tegijeve glave. :D no homo. samo iskrena radost.
Grob Bez Dna Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 ako dodje do ovoga, najgluplji transfer ikad. http://kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=2487 jeste sokolov idiot, al ova camuga nije naivna.
El Karnisero Posted February 8, 2010 Report Posted February 8, 2010 Ovo me podseti na onaj kultni momenat na HRT-u kad je komentaor rekao da Luis Skola igra u stilu Nikse Prkacina.
Hail Metal Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 Ciganisanje na delu ! Isto kao njihova sestrica sa Malog Kalemegdna .
vudun Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 Sestrica večeras kod Telekom Turci, valjda neka otplata zaostalih postpaid dugovanja... 1 1
LoveHateLove Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 ma jebite se vi, Zvezda razbucala Turke, nemamo samo europski Partizan
DBrave Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 sad je vec za ocekivati prvo mesto u grupi, znaci revans cetvrtfinala se igra u Pioniru, i uz punu halu eto nas na F4... A tamo vec sve zavisi od srece i trenutne inspiracije
Nightfall Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 Od ove godine je valjda promenjeno. Cetvrtfinale pa Final 4.
El Karnisero Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 Ja mislim sa K Grupom.Tamo je Bilbao,Brose Baskets,Panelinios i Beneton.
lemmy sixx Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 Ma jebo ti ta natezanja sa turcima i kurcima...dokle god Zvezda ne postane ozbiljan tim i osvoji prvenstvo Srbije,puca mi kurac za Brose Kurtone,Benetone,Avione,Baskija Madrfakrse...
lemmy sixx Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 Iskreni navijac zeli za svoju Zvezdu najbolje i pre svega da postane prvak svoje zemlje jer je to najbitnije,a ne zadovoljava se pobedama protiv nekih znj klasa sodera iz Evrope i jos uz to onanise.
El Karnisero Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 Jos malo pa ces i ti sa Kockicom da se svercujes...
Recommended Posts