lemmy sixx Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 To ce se pre desiti tebi...slike sa profila,avatari,cupanje obrva,radost mizernim pozicijama Zvezde... Takvi kao ti su se napijali letos kada je Zvezda "herojski" prosla Tbilisi,pravi navijaci su se hvatali za glavu i u neverici komentarisali "Zar smo toliko jebeno pukli?!?". Sabanska defetisto.
El Karnisero Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 @Latentno Groblje-Ja se radujem svim pobedama Zvezde. Nisam od onih koji ne gledaju utakmice kad smo losi.
lemmy sixx Posted February 9, 2010 Report Posted February 9, 2010 Jujuju,piletino,ajde uci me kako se gledaju utakmice...molim te,prosiri mi vidike.
LoveHateLove Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 covek ocigledno ceka da Zvezda udje u LS i Euroligu, do tada ce da navija za Barselonu,Mancester.. Jebote zivimo u zemlji gde ljudi seku prste a on ocekuje da Zvezda bude sampion sveta. U Eurocupu pola timova ima veci budzet od Partizana, verovatno i ovaj Turk Telekom a da ne spominjem Beneton koga je Zvezda dva puta dobila, al' jebiga za njega je to znj.ekipa, oce covek da igra protiv LA Lakers-a...filozofi
Grob Bez Dna Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 zna se ko igra protiv nba ekipa.
lemmy sixx Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 covek ocigledno ceka da Zvezda udje u LS i Euroligu, do tada ce da navija za Barselonu,Mancester.. Jebote zivimo u zemlji gde ljudi seku prste a on ocekuje da Zvezda bude sampion sveta. U Eurocupu pola timova ima veci budzet od Partizana, verovatno i ovaj Turk Telekom a da ne spominjem Beneton koga je Zvezda dva puta dobila, al' jebiga za njega je to znj.ekipa, oce covek da igra protiv LA Lakers-a...filozofi Je si li se dovoljno iskenjao ili ti treba dodatna doza ricinusa?Preporucujem ti da takodjer proveris vid i citanku iz prvog razreda,jer ja ne vidim da sam negde napisao nista o prvacima sveta i ostalim budalastinama koje si nalupetao ovde. Ja sam rekao da bih najvise voleo da Zvezda bude prvak nase zemlje i da je to neuporedivo bitnije od dobijanja nekih tamo drugorazrednih (da druze,drugorazrednih!)ekipa koje nisu ni za kurac.Svako ko razmislja drugacije je ili defetista ili treba da navija za Radnicki iz Kragujevca,Zdravlje i slicne. Inace,strasno su mi simpaticni ovakvi likovi koji nemaju pojma o cemu se prica,dodju,iseru se za medalju i misle da su frajeri...filozofi.Ti si odrastao na pohovanom mozgu pa si toliko pametan?
LoveHateLove Posted February 11, 2010 Report Posted February 11, 2010 Zvezda i da bude prvak nece u Euroligu jer Partizan ima ugovor na 3 godine, sto ce reci da je Eurocup jedini nacin ili mozda NLB ako Uleb dozvoli da sampion igra Eurligu. Koliko ja znam bodovanje za Euroligu se vrsi u svim takmicenjima pa se sabira sto ce reci da su sva takmicenja podjednako znacajna...
Мајор Гашпар Posted February 11, 2010 Report Posted February 11, 2010 Може у ЕЛ ако освоји УЛЕБ и то је то.
Мајор Гашпар Posted February 11, 2010 Report Posted February 11, 2010 http://www.sportske.net/vest/kosarka/jeretin-sehovic-i-lorbek-pred-vratima-radnickog-15022.html
El Karnisero Posted February 11, 2010 Report Posted February 11, 2010 Nesto i ne verujem,ali bili bi pojacanja.
lemmy sixx Posted February 11, 2010 Report Posted February 11, 2010 Zvezda i da bude prvak nece u Euroligu jer Partizan ima ugovor na 3 godine, sto ce reci da je Eurocup jedini nacin ili mozda NLB ako Uleb dozvoli da sampion igra Eurligu. Koliko ja znam bodovanje za Euroligu se vrsi u svim takmicenjima pa se sabira sto ce reci da su sva takmicenja podjednako znacajna... Jel' ti citas post na koji odgovaras ili samo pogledas prvu rec pa nasumicno ispisujes recenice?Jebe mi se za euroligu,nisam je nigde pomenuo...ja hocu da Zvezda bude prvak Srbije!
LoveHateLove Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 dobro izvini ocigledno smo bili na razlicitim frekvencijama od pocetka. Posto si rekao da Eurocup igraju drugorazne ekipe pomislio sam da ti zelis u Euroligu no tebi je sad izgleda najbitnije da Zvezda bude sampion medju trecerazrednim ekipama,cast Partizanu. Mislim ja nikog ne poznajem ko razmislja kao ti. Valjda je poenta da ako si sampion igras Ligu Sampiona i Euroligu, nebitno...
lemmy sixx Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 Jeste bitno,ali budi prvo sampion sopstvene drzave.A ne da se vecito izvlacis na neke bezvezne tekme u evrokupu,a prvak nisi bio 12 godina. 1
BLAGOJE Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 Jeste bitno,ali budi prvo sampion sopstvene drzave.A ne da se vecito izvlacis na neke bezvezne tekme u evrokupu,a prvak nisi bio 12 godina. jes' da nisam cigan,ali si u pravu.
Мајор Гашпар Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 http://www.sportske.net/vest/kosarka/ataman-zavrsio-sa-rakocevicem-15104.html
lemmy sixx Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 Neka dodje u Zvezdu,posluzice itekako.
Мајор Гашпар Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 Да, плата ће му бити у кликерима.
El Karnisero Posted February 12, 2010 Report Posted February 12, 2010 Nek bezi odatle sto pre.Nista od Efesa dok ne promene trenera,Ataman je saban.
El Karnisero Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 Pa kakav tim imaju mogli bi i bolje.
DBrave Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 pu jebem ti ovaj sneg, generalno ga volim, ali danas me sprecio da kupim karte za derbi Nadam se da ce biti negde prenos (osim na arenasport 2 posto nemam vise taj kanal)... Bas steta sto ne prodaju na dan utakmice, danas tesko da ce iko stici do marakane
DBrave Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 pa nema, to je i sranje.... kao utakmica velikog rizika... Ma razmisljam da ce sigurno biti oni tapkarosi ispred, pred svaku utakmicu Zvezde ih ima i prodaju one karte sto dobiju za dzabe nekad i po nizoj ceni...
El Karnisero Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 Priznaj da si ovo napisao da bi te Kuruz pozvao da udjes sa njim na utakmicu.
Recommended Posts