Jump to content

Recommended Posts

Posted

To ce se pre desiti tebi...slike sa profila,avatari,cupanje obrva,radost mizernim pozicijama Zvezde...

Takvi kao ti su se napijali letos kada je Zvezda "herojski" prosla Tbilisi,pravi navijaci su se hvatali za glavu i u neverici komentarisali "Zar smo toliko jebeno pukli?!?". :da:

Sabanska defetisto. :da:

Posted

covek ocigledno ceka da Zvezda udje u LS i Euroligu, do tada ce da navija za Barselonu,Mancester.. Jebote zivimo u zemlji gde ljudi seku prste a on ocekuje da Zvezda bude sampion sveta. U Eurocupu pola timova ima veci budzet od Partizana, verovatno i ovaj Turk Telekom a da ne spominjem Beneton koga je Zvezda dva puta dobila, al' jebiga za njega je to znj.ekipa, oce covek da igra protiv LA Lakers-a...filozofi

Posted

covek ocigledno ceka da Zvezda udje u LS i Euroligu, do tada ce da navija za Barselonu,Mancester.. Jebote zivimo u zemlji gde ljudi seku prste a on ocekuje da Zvezda bude sampion sveta. U Eurocupu pola timova ima veci budzet od Partizana, verovatno i ovaj Turk Telekom a da ne spominjem Beneton koga je Zvezda dva puta dobila, al' jebiga za njega je to znj.ekipa, oce covek da igra protiv LA Lakers-a...filozofi

Je si li se dovoljno iskenjao ili ti treba dodatna doza ricinusa?Preporucujem ti da takodjer proveris vid i citanku iz prvog razreda,jer ja ne vidim da sam negde napisao nista o prvacima sveta i ostalim budalastinama koje si nalupetao ovde.

Ja sam rekao da bih najvise voleo da Zvezda bude prvak nase zemlje i da je to neuporedivo bitnije od dobijanja nekih tamo drugorazrednih (da druze,drugorazrednih!)ekipa koje nisu ni za kurac.Svako ko razmislja drugacije je ili defetista ili treba da navija za Radnicki iz Kragujevca,Zdravlje i slicne.

Inace,strasno su mi simpaticni ovakvi likovi koji nemaju pojma o cemu se prica,dodju,iseru se za medalju i misle da su frajeri...filozofi.Ti si odrastao na pohovanom mozgu pa si toliko pametan?

Posted

Zvezda i da bude prvak nece u Euroligu jer Partizan ima ugovor na 3 godine, sto ce reci da je Eurocup jedini nacin ili mozda NLB ako Uleb dozvoli da sampion igra Eurligu. Koliko ja znam bodovanje za Euroligu se vrsi u svim takmicenjima pa se sabira sto ce reci da su sva takmicenja podjednako znacajna...

Posted

Zvezda i da bude prvak nece u Euroligu jer Partizan ima ugovor na 3 godine, sto ce reci da je Eurocup jedini nacin ili mozda NLB ako Uleb dozvoli da sampion igra Eurligu. Koliko ja znam bodovanje za Euroligu se vrsi u svim takmicenjima pa se sabira sto ce reci da su sva takmicenja podjednako znacajna...

Jel' ti citas post na koji odgovaras ili samo pogledas prvu rec pa nasumicno ispisujes recenice?Jebe mi se za euroligu,nisam je nigde pomenuo...ja hocu da Zvezda bude prvak Srbije! :da:

Posted

dobro izvini :haha: ocigledno smo bili na razlicitim frekvencijama od pocetka. Posto si rekao da Eurocup igraju drugorazne ekipe pomislio sam da ti zelis u Euroligu no tebi je sad izgleda najbitnije da Zvezda bude sampion medju trecerazrednim ekipama,cast Partizanu. Mislim ja nikog ne poznajem ko razmislja kao ti. Valjda je poenta da ako si sampion igras Ligu Sampiona i Euroligu, nebitno...

Posted

Jeste bitno,ali budi prvo sampion sopstvene drzave.A ne da se vecito izvlacis na neke bezvezne tekme u evrokupu,a prvak nisi bio 12 godina.

jes' da nisam cigan,ali si u pravu.

Posted

pu jebem ti ovaj sneg, generalno ga volim, ali danas me sprecio da kupim karte za derbi :(

Nadam se da ce biti negde prenos (osim na arenasport 2 posto nemam vise taj kanal)...

Bas steta sto ne prodaju na dan utakmice, danas tesko da ce iko stici do marakane

Posted

pa nema, to je i sranje.... kao utakmica velikog rizika...

Ma razmisljam da ce sigurno biti oni tapkarosi ispred, pred svaku utakmicu Zvezde ih ima i prodaju one karte sto dobiju za dzabe nekad i po nizoj ceni...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...