DBrave Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 lol pa ja koliko znam on je Grobar, a ja navijam za Zvezdu... Volim ja Partizan kad igra u evropi, kao i svaki Srpski klub, al ovde im zelim svako zlo
El Karnisero Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 Ne brate,Kuruz(valjda ) navija za Zvezdu,ima i slike sa zvezdinim salom,imao je (opet valjda) Pjanovicev dres... Al' ide na jug,to mu dodje obrnuta psihologija.
DBrave Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 "Trifunović može da me iznenadi" DuškoVujošević je uputio bezbroj lepih reči na račun kolege na klupi Zvezdeuoči nedeljnog večitog derbija (19,30). Marić bi mogao da se pojavi usastavu. Nema favorita. "Utakmice između Partizana i Zvezdemogu da se igraju u važnim i manje bitnim trenucima, u sklopupripremnog turnira, u toku NLB lige, završnici Kupa ili finalimaplej-ofa... Trenutaka ima manje i više značajnih, ali svaki derbi jevažan". Uvodno izlaganje Duška Vujoševića nakonferenciji za medije povodom nedeljnog večitog derbija (19,30)najbolja je najava okršaja Crvene zvezde i Partizana. Jer, sutrašnjiduel crveno-belih i crno-belih rezultatski nije preterano značajan,posebno za šampiona, ali derbi je jednostavno uvek derbi. Osimstandardnog motiva da se pobedi najljući rival, crno-beli će imatidodatnu želju da se iskupe za slabu partiju protiv Marusija, da serevanširaju Zvezdi za poraz u prvom delu sezone, odnosno da pobedomdočekaju završnicu Kupa u Nišu. "Derbije nešto što određuje raspoloženje navijača i igrača. Želimo da na Kupodemo u dobroj atmosferi, da odigramo dobru utakmicu i pobedimo.Naravno, sa druge strane postoje slične želje, tako da ćemo videti koće pokazati više karaktera i kvaliteta da realizuje ciljeve", poručio je Vujošević.<br style="font-weight: bold;"><br style="font-weight: bold;">Odavno je poznato da u derbiju favorit ne postoji. To je još jednom ponovio trener Partizana: "Zvezdaje domaćin, ali nema favorita. Mi imamo nešto kvalitetniji sastav, alito može da dođe do izražaja samo kada su obe ekipe u najboljoj formi ipunom sastavu. I mnogo jači Partizan je znao da izgubi od mnogo slabijeZvezde i obrnuto. Prema tome, breme favorita se prebacuje sa jedne nadrugu stranu". Što se tiče sastava Partizana, najveća nepoznanica je da li će navijači crno-belih konačno dočekati povratak Aleksa Marića: "Definitivnuodluku da li će biti u timu, donećemo posle večerašnjeg treninga.NJegova rehabilitacija ide dobrim tokom. Da nije u pitanju meč saZvezdom, Marić bi sigurno bio u sastavu. Ovako, videćemo. Mora da sezna da vraćanje u formu važnih igrača traje skoro isto koliko ioporavak od povrede. Sigurno ćemo ubrzo imati Marića na terenu, ali napravu formu ćemo morati da sačekamo". Na zanimljivo pitanje da li kolega Trifunović može nekako da ga iznenadi u nedeljnom derbiju, Vujošević dao ništa manje zanimljiv odgovor: "Dali može da me iznenadi? Može. U Trifunovića sam uvek verovao, on todobro zna. Talenat je već pretočio u kvalitet, a sakupio je i dovoljnomeđunarodnog iskustva. Zvezdin je čovek, počeo je u najmlađimselekcijama, imao uspešnu seniorsku karijeru, osvajao je trofeje... Pozavršetku je tu počeo da se bavi trenerskim poslom. Pametan je čovek,zna struku, posao, vezan je za Zvezdu, što je jako bitno u ovimsituacijama. Jako je kvalitetan i mislim da je Zvezda rešila pitanjetrenera na duži period", zaključio je Vujošević. Kosarka.rs
Мајор Гашпар Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 pu jebem ti ovaj sneg, generalno ga volim, ali danas me sprecio da kupim karte za derbi Nadam se da ce biti negde prenos (osim na arenasport 2 posto nemam vise taj kanal)... Bas steta sto ne prodaju na dan utakmice, danas tesko da ce iko stici do marakane Кошава преноси, нема бриге.
Мајор Гашпар Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Још нешто... http://www.sportske.net/vest/kosarka/borgis-u-zvezdi-15106.html
Grob Bez Dna Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 od danas krece grcka liga na arenasportu. pao-aris u 18. divno, evroliga, acb, pa sad i ovo.
Мајор Гашпар Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Браво за Арену. Реци ми, јел ово преноси само АС 1 или ће ићи на 2 и 3?
Мајор Гашпар Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Кецман пресудио..погађао кад је било најтеже.
Grob Bez Dna Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 (edited) fak, ne radi edit vise. http://acbtv.acb.com/video/2538 frankova asistencija na 0:38. gledao sam 1000x danas. Edited February 14, 2010 by Milenko Tepic
El Karnisero Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Necu nista da pricam,da ne bih zvucao kao Groblje.
Мајор Гашпар Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Ајде, ајде..наши смо. Реци да ти је тешко.
Grob Bez Dna Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 (edited) pusti ga. secas se kako su navrli cigani na temu posle prve pobede... xD Edited February 14, 2010 by Milenko Tepic
El Karnisero Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Nije da mi nije tesko,ali s obzirom na to kako ste dosli do pobede,nekako mi je lakse.
Mita Posted February 15, 2010 Report Posted February 15, 2010 (edited) pusti ga. secas se kako su navrli cigani na temu posle prve pobede... xD :da: kao sta cemo sad Grobari bolji smo ovo ono ima da vas karamo i kasnije jes kurac Nije da mi nije tesko,ali s obzirom na to kako ste dosli do pobede,nekako mi je lakse. klasicno ciganisanje bolji smo nema tu sta da se prica jos samo Cibonu da sjebemo i to je to Edited February 15, 2010 by Mita
El Karnisero Posted February 15, 2010 Report Posted February 15, 2010 pusti ga. secas se kako su navrli cigani na temu posle prve pobede... xD Opste je poznato da Groblje nikad nije znalo ljudski da proslavi uspeh svog (malog) kluba.Uvek se zalite na sudije ili tako nesto,nikad rezultat nije u prvom planu.
Grob Bez Dna Posted February 15, 2010 Report Posted February 15, 2010 (edited) slazem se. apsolutno. Edited February 15, 2010 by Milenko Tepic
Мајор Гашпар Posted February 15, 2010 Report Posted February 15, 2010 Не знам шта је ово. Не славе људи..ваљда је победа над Звездом постала ствар навике. 1
El Karnisero Posted February 15, 2010 Report Posted February 15, 2010 Jeste,al' samo kad ne igra Bejli. slazem se. apsolutno.
kuruz Posted February 15, 2010 Report Posted February 15, 2010 Jebem mater onome ko mi je rekao da nece biti organizovanog navijanja od strane Grobara, nisam otisao u halu.
Angelystor Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 (edited) Tezak si ti speldza Radomire Ja hteo ici, al' mi se pogodilo sa 'certom, te malo ispratih tekmu u kaficu, i dobar deo drugog poluvremena u SKCu xD http://acbtv.acb.com/video/2538 frankova asistencija na 0:38. gledao sam 1000x danas. Nice, ali nije bolje od: http://www.youtube.c...h?v=er0E5MP5r6E + + + Madam Edit: http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=02&dd=15&nav_id=411378 Bravo za Tea Edited February 16, 2010 by Angelystor
vudun Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 Gled'o juče Partizan, ali i onaj raspali Metalac...bruka. Yumetal ekipa bi kvalitetnije odigrala, cenim.
Grob Bez Dna Posted February 20, 2010 Report Posted February 20, 2010 (edited) svaka cast henofarmu. odigrali su odlicno, al nedovljno. sutra deremo cigane. Edited February 20, 2010 by Milenko Tepic 1
Recommended Posts