Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ima da nas pritisak ubije...dok su oni mnogo iskusniji i samim tim mirniji...voleo bih da gresim ali sam 100% siguran da ce Pao pobediti...cak bih se kladio u to...

Posted

Zavrshio kol'ko ja znam. Muke s povredama, lenjost... zadnji klub mu beshe neki iz 2. nemachke lige. Strashno, kakav je to talenat bio jebote...

Ima da nas pritisak ubije...dok su oni mnogo iskusniji i samim tim mirniji...voleo bih da gresim ali sam 100% siguran da ce Pao pobediti...cak bih se kladio u to...

Ja sam ochekivao da ih pritisak stigne josh sa Sijenom, kad ono medjutim.. A tad je isto bila vrlo bitna pobeda!

Dodushe...ne mogu da ne izbacim iz glave tekmu iz prosle godine, zadnja u prvom krugu, sa Unikahom kuci, kad smo morali da pobedimo, ili da se poklope neki rezultati, i nismo mogli jednom 6-7 minuta da damo kosh..strashno...josh ona kenjatorska trojka na kraju... uhhh...bad memories, al' prodjosmo tad.

Posted (edited)
Jes da sam zvezdash, ali mi je puno srce sad

meni nije, ali svaka cast, sta drugo reci

zeljko poceo da pusi i u klupskoj kosarci...

Edited by sabre
Posted
da Tepic ne uzima loptu dok se ne prenese preko pola..Decko je majstor da izgubi loptu na svojoj polovini.

:) :) Он једном и Урош једном.

Елем, ја сам вечерас дивљао више него сви гробари са којима сам гледао, а било их је бар 30 - 40. Урлао, скакао, јео нокте... Утакмицу су решили Новица тројком коју је најавио још пре утакмице и Спанулис који је испао пичка јер није хтео да прави пети фаул приликом улаза Паласија. Јебем ти дебила који не прави личну грешку да би још 30 секунди, а екипа му губи 5 разлике. Свака част свима, од Паласија до Вранеша који је исто одиграо јако лепо. Пековић је одиграо врхунски, као и Кецман, за којег одавно говорим да је најбољи кошаркаш у Партизану.

СВАКА ЧАСТ!!!

СРБИЈА!!!

Posted (edited)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!urlam, skacem!!aaaaaaaaaa!'di je onaj pametni el karnisero(kao vec) da malo pametuje?

da, a inace su igracki jaci od pao-a

ili mislis da nece moci da podnesu breme favorita :)

:) :) :) :)

Edited by Amon-Ra
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...