Мајор Гашпар Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 Javio Čova preko mobilnog Todori, garant. Morao čika Dule mikrofonom da smiruje strasti. Reče mi ćale da se Đurović provaljivao posle utakmice u fazonu: ''eh, da su meni ova publika, Roberts i Mekaleb...'' hahah Да има целу халу која навија за његов тим + 2 Амера.
vudun Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 Haha, brkata konjokradica. Kecmanu doživotni ugovor, taj će biti pouzdan, nenametljiv, koristan i sa 40 leta. Obožavam tog čoveka, zaista. Koja vrhčina od one akcije, Mekaleb preko Samardžiskog, jebeno.
Мајор Гашпар Posted February 21, 2010 Report Posted February 21, 2010 Него, како се завршио шпански куп? Сад видех..Барса развалила Реал. 1
Angelystor Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 Jup, ja krenuo to prvo da gledam, vec na poluvremenu sam se smorio kada sam video da Real ne moze da se opici, sreca kretalo nase finale... Koje je bilo zanimljivije nego sto ocekivah, tako da mi to izvuklo vece sa basketaske strane :] IMHO Bo za MVPa turnira! Razvalio i protiv Hemofarma a i sinoc uz Kecmana i Marica najzasluzniji. Kako mi bilo toplo oko srca kad Bo Maricu dodade onu loptu ispod kosa, a ovaj prikuca, k'o u starom dobrom...novembru :] Dominacija.
Мајор Гашпар Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 Оде Опача.. http://www.sportske.net/vest/kosarka/uo-kk-cz-pavlovic-umesto-opacica-15743.html
Fake City Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 Odavno nisam gledao odvratniju i bezobrazniju ekipu od onog Hemofarma. Mislim na polufinale kupa sa Partizanom. Neki od njihovih igraca su bili zreli za dobro gazenje posebo Jagodnik, Macvan i onaj klempavi pavijan cije prezime ne znam, i ne zanima. Samo zbog tih napaljenih ulicara mi je drago sto su im Dule i ekipa svrsili u usta i opet ce. 1
Grob Bez Dna Posted February 22, 2010 Report Posted February 22, 2010 macvan se ponasa ko da je osvojio sve sto se moze osvijiti. budala spljostena. Сад видех..Барса развалила Реал. strasno... real kao da se usere kad ovi izadju na teren. a i mesina ocajno vodi ekipu. siluje garbahosu, koji napravi dobar potez, pa 10 losih. rejes ocajan. jedino novica i lavrinovic, manje-vise, na nivou.
LoveHateLove Posted February 23, 2010 Report Posted February 23, 2010 o sad se kajem sto sam stigao na zadnja 3 minuta tekme. Imao sam sta i da vidim,nisu dali kos iz igre. Onakva kukavicka i kalkulantska igra u finisu i trebala je da se kazni. Onaj chamuga nek ide u tri kurca odakle je i dosao. Umesto da dovedu postenog centra doveli ovog seprtlju koji ne zna gde je levo a gde desno
Grob Bez Dna Posted February 23, 2010 Report Posted February 23, 2010 dobro skace tejlor. al je to jedino sto ume.
Andrija Smith Posted February 23, 2010 Report Posted February 23, 2010 Nemoj tako, zna i da zakuca na zagrijavanjima.
Feniks . Posted February 23, 2010 Report Posted February 23, 2010 Ja dok sam pratio, bilo je 12 razlike za Zvezdu(u trecoj cetvrtini) Odem da odradim par vezbica, i sad vidim da su turci pobedili...kakvo iznenadjenje... Znaci, opet camuga zasrao...pa i u kupu je zasrao protiv FMP, to su te camuge, igraju za sebe,zaleti se i sve sam, dva genijalna poteza pa onda tri gluposti.Bolje da su doveli centra a na mesto camuge stavili nekog srpskog klinca...nije ni cudo sto su u tolikim dugovima kad rade sve naopako...
Baal Posted February 23, 2010 Report Posted February 23, 2010 Htedoh da igram singl na Turk Telekom, 5.25 kvota, al' mi nije dala koleginica, htedoh 1500 kinti da stavim. Jebo me otac ludi kada je slušam.
Feniks . Posted February 23, 2010 Report Posted February 23, 2010 Eh, pa nauci da zensko nikad ne treba slusati
Мајор Гашпар Posted February 23, 2010 Report Posted February 23, 2010 Какав си лузер испао..не могу да верујем. Слушаш жене кад је у питању кладионица.
Feniks . Posted February 23, 2010 Report Posted February 23, 2010 Eto kuda ide ovaj svet, muskarci slusaju zene, cak kad je i sport u pitanju...mora biti propast...
Baal Posted February 23, 2010 Report Posted February 23, 2010 Какав си лузер испао..не могу да верујем. Слушаш жене кад је у питању кладионица. Ta žena radi već 8 godina u kladionici. A to je zato što sam herojski popadao parove za vikend.
El Karnisero Posted February 23, 2010 Report Posted February 23, 2010 Nije samo camuga zasrao.Opet kao protiv Zagreba.U zadnjoj cetvrtini su se svi zivi ukenjali,nismo ni jedan normalan napad imali.I pre toga smo igrali lose nego su ovi Turci pajseri.Stimcu su nabili 30 poena na pikenrol,u globalu smo bili uzasni kod preuzimanja.Nikako mi nije jasno zasto u zadnjoj cevrtini i Tejlor i Radivojevic drze loptu po 15 sekundi pa tek onda krecu da grade napad.Idioti.
Grob Bez Dna Posted February 24, 2010 Report Posted February 24, 2010 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=02&dd=24&nav_id=413815 maric-raduljica... ludilo ce biti.
kuruz Posted February 24, 2010 Report Posted February 24, 2010 Teo растурио у купу Грчке. Најјачи је.
Мајор Гашпар Posted February 24, 2010 Report Posted February 24, 2010 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=02&dd=24&nav_id=413815 maric-raduljica... ludilo ce biti. Ако се ово завшри биће феноменално. На колико је потписао Марић?
Мајор Гашпар Posted February 25, 2010 Report Posted February 25, 2010 Не може бити боље. Значи, Славко добија педалу. Време је да Бешовић добије шансу.
Feniks . Posted February 25, 2010 Report Posted February 25, 2010 Marica sigurno prodaju na kraju sezone...voleo bih da gresim ali to je realnost...
kuruz Posted February 25, 2010 Report Posted February 25, 2010 Теби стварно треба забранити да пишеш на овом делу форума. 2
Recommended Posts