Jump to content

Recommended Posts

Posted

Javio Čova preko mobilnog Todori, garant. Morao čika Dule mikrofonom da smiruje strasti.

Reče mi ćale da se Đurović provaljivao posle utakmice u fazonu: ''eh, da su meni ova publika, Roberts i Mekaleb...''

hahah

Да има целу халу која навија за његов тим + 2 Амера. :haha:

Posted

Haha, brkata konjokradica.

Kecmanu doživotni ugovor, taj će biti pouzdan, nenametljiv, koristan i sa 40 leta. Obožavam tog čoveka, zaista.

Koja vrhčina od one akcije, Mekaleb preko Samardžiskog, jebeno.

Posted

Jup, ja krenuo to prvo da gledam, vec na poluvremenu sam se smorio kada sam video da Real ne moze da se opici, sreca kretalo nase finale... Koje je bilo zanimljivije nego sto ocekivah, tako da mi to izvuklo vece sa basketaske strane :]

IMHO Bo za MVPa turnira! Razvalio i protiv Hemofarma a i sinoc uz Kecmana i Marica najzasluzniji. Kako mi bilo toplo oko srca kad Bo Maricu dodade onu loptu ispod kosa, a ovaj prikuca, k'o u starom dobrom...novembru :]

Dominacija.

Posted

Odavno nisam gledao odvratniju i bezobrazniju ekipu od onog Hemofarma. Mislim na polufinale kupa sa Partizanom. Neki od njihovih igraca su bili zreli za dobro gazenje posebo Jagodnik, Macvan i onaj klempavi pavijan cije prezime ne znam, i ne zanima. Samo zbog tih napaljenih ulicara mi je drago sto su im Dule i ekipa svrsili u usta i opet ce.

• Upvote 1
Posted

macvan se ponasa ko da je osvojio sve sto se moze osvijiti. budala spljostena.

Сад видех..Барса развалила Реал.

strasno... real kao da se usere kad ovi izadju na teren. a i mesina ocajno vodi ekipu. siluje garbahosu, koji napravi dobar potez, pa 10 losih. rejes ocajan. jedino novica i lavrinovic, manje-vise, na nivou.

Posted

o sad se kajem sto sam stigao na zadnja 3 minuta tekme. Imao sam sta i da vidim,nisu dali kos iz igre. Onakva kukavicka i kalkulantska igra u finisu i trebala je da se kazni. Onaj chamuga nek ide u tri kurca odakle je i dosao. Umesto da dovedu postenog centra doveli ovog seprtlju koji ne zna gde je levo a gde desno

Posted

Ja dok sam pratio, bilo je 12 razlike za Zvezdu(u trecoj cetvrtini) Odem da odradim par vezbica, i sad vidim da su turci pobedili...kakvo iznenadjenje...

Znaci, opet camuga zasrao...pa i u kupu je zasrao protiv FMP, to su te camuge, igraju za sebe,zaleti se i sve sam, dva genijalna poteza pa onda tri gluposti.Bolje da su doveli centra a na mesto camuge stavili nekog srpskog klinca...nije ni cudo sto su u tolikim dugovima kad rade sve naopako...

Posted

Htedoh da igram singl na Turk Telekom, 5.25 kvota, al' mi nije dala koleginica, htedoh 1500 kinti da stavim. Jebo me otac ludi kada je slušam.

Posted

Какав си лузер испао..не могу да верујем.

Слушаш жене кад је у питању кладионица. :no:

Ta žena radi već 8 godina u kladionici. :D A to je zato što sam herojski popadao parove za vikend.

Posted

Nije samo camuga zasrao.Opet kao protiv Zagreba.U zadnjoj cetvrtini su se svi zivi ukenjali,nismo ni jedan normalan napad imali.I pre toga smo igrali lose nego su ovi Turci pajseri.Stimcu su nabili 30 poena na pikenrol,u globalu smo bili uzasni kod preuzimanja.Nikako mi nije jasno zasto u zadnjoj cevrtini i Tejlor i Radivojevic drze loptu po 15 sekundi pa tek onda krecu da grade napad.Idioti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...