Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bio sam u loži iza klupe Partizana, ne sećam se kad sam se poslednji put ovako opustio na nekoj utakmici. Grickalice, ležanje na stolicama i atraktivna igra. Raj.

Posted

Vidim Jaric dao dvadesetak poena.Jebao ga NBA.

Прсотина..могао је да буде један од најцењенијих играча у Европи да није отишао у НБА.

Гледао сам пар утакмица и одиграо је одлично. Могао је да деље по Европи, па оде на сезону или две као Гарбахоса, узме лову и врати се поново.

http://www.sportske.net/vest/kosarka/labovic-se-preselio-u-frankfurt-16100.html

Лабовић прешао у Немачку..нема вајде од њега.

Наша лига-његова мера.

Posted (edited)

Tako ce da prodju i ostali talenti poput Raduljice i Macvana ako ne predju u pravi klub , uporedite karijere Pekovica , Krstica , pa i Perovica , naspram Labovica , Askrabica, Ilica...

Edited by Hail Metal
Posted

a sinoc je ona budala covic u sos kosu pametovao kako bi bilo da su im ostali ilic, teodosic, popovic, askrbic itd

Умишљена комунистичка свиња.

Да сам на Тегијевом месту, истерао бих ђубре из студија.

Најсмешнији је био кад је објашњавао како Радуљица има обештећење и кад му истекне уговор.

Posted (edited)

a sinoc je ona budala covic u sos kosu pametovao kako bi bilo da su im ostali ilic, teodosic, popovic, askrbic itd

Čova je prvoklasni licemer, on je jedva čekao da ih proda,

baš kao što jedva čeka da na kraju sezone uzme šuške i za Raduljicu. Zašto nije rekao koliko je novca uzeo za Tea pre 3 godine? Jednom političar, uvek političar. Kladim se da ga siroti Tegi nije ni zvao u emisiju, već je ovaj lično zahtevao gostovanje.

Usput: http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=03&dd=02&nav_id=414991

Talentovani centar tima iz Železnika koji je već godinama dominantan u juniorskoj konkurenciji, pridružio se tako Jovi Stanojeviću, Goranu Ćakiću,Vladimiru Radmanoviću, Luki Bogdanoviću, Draganu Laboviću, Milenku Tepiću, Nemanji Aleksandrovu, Bobanu Marjanoviću i Milanu Mačvanu, koji su takođe nastupali na ovoj utakmici.

:rockdevil:

Edit: haha, uskoči SS, objasnio je. Šta ti je telepatija...

Edited by Vudu instruktor
Posted

:bigblue:

Могао је Теги да га пита шта би било ако Радуљица на лето нема понуде, а уговор му је истекао. Како онда може да узме обештећење?

Нисам гледао до краја емисију. Како је Човић прошао кад су почели гледаоци да се укључују? Јел било прозивки?

Posted

Nisam ni ja u'vatio uključenja, žurio sam kod burazera. :)

Realno Tegi ima ograničenja u pitanjima, i sam često kaže onu staru: ''kadija te tuži, kadija ti sudi''.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...