El Karnisero Posted March 2, 2010 Report Posted March 2, 2010 Jeb'o im ja mater,od uprave do igraca,svima redom.Jebem ti ja to kad moram da pokidam zivce kad igramo protiv Nimburka jebenog.Mrs u kurac bre.
vudun Posted March 2, 2010 Report Posted March 2, 2010 Česi igraju leršavu, brzu košarku sa dosta tečnih dodavanja, barem su večeras tako delovali. Prosto ne mogu da verujem da je Zvezda ubacila samo jednu trojku...
DBrave Posted March 2, 2010 Report Posted March 2, 2010 Keselj je gotov za ovu sezonu, strasno bih se razocarao da ga Duda pozove u repku... Covek koji je ranije isao na ulaz, pomagao u skoku i igrao dobru odbranu, sada kao neki zombi ispranog mozga samo stoji na trojci (i naravno promasuje, al to je manje bitno sto promasuje)... Ja razumem kad Stimac odigra lose, on je limitiran igrac i nemam sta da se ljutim na njega (mogu da budem ljut na upravu sto nije dovela normalnog centra), ali kada jedan talenat ovako propada onda se iznerviram... I nemojte misliti da je to zbog veceras, gledam svaku Zvezdinu utakmicu i stalno se nadam da ce decko da se trgne ali gotovo je za ovu sezonu...
Мајор Гашпар Posted March 2, 2010 Report Posted March 2, 2010 Нема ту помоћи. Звезда је успела да сјебе све што је вредело. Можда се и Бјелица зајебао што је остао. Једино од Недовића може нешто да постане и то ако напусти Звезду.
El Karnisero Posted March 2, 2010 Report Posted March 2, 2010 Keselju treba stolicu da donesu i stave je u ugao,da se ne zamara bezveze.
Hail Metal Posted March 2, 2010 Report Posted March 2, 2010 Ovo veceras nije bila kosarka , vec ulicni basket , grozno !
Grob Bez Dna Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 http://www.sportal.rs/news.php?id=22436
Јарослав Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 ону игру најбоље описује наслов песме: http://www.youtube.com/watch?v=6HTpkkgitU0
lemmy sixx Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Sta vas to iznenadjuje?Zvezda je raspad,nema tu iznenadjenja.
El Karnisero Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Igraj, bre, pi..o malokrvna U pravu je covek.
DBrave Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 ne slazem se, po meni su Bjelica i Stevic jedine 2 svetle tacke u nasem timu, Nedovica ne spominjem, tek stasava... Sto se ostalih tice igraju ili daleko ispod svojih mogucnosti (Keselj, Tejlor) ili su ograniceni igraci (Stimac, Kikan, Vuk)... Videnov odigra jednu dobro pa dve lose... Bjelica i Stevic su jedini konstantni, ali ne mozes bas dobro da igras kad si sa retardima u ekipi
El Karnisero Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Bjelica igra kao pickica,da je malo hrabriji ubacivao bi po 25 poena.
LoveHateLove Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 glupo je kriviti igrace, kriva je celokupna atmosfera koja vlada u Zvezdi...
Мајор Гашпар Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 http://www.sportske.net/vest/kosarka/posle-vucicevica-otisao-i-drakulic-16325.html Побеже и Дракула. Крвопије полако напуштају брод који тоне. Остаће само Лале Лучић и Трифуновић.
Hail Metal Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Najbolji komentar na b92.net : Drakulic, Babarogic... Sta je sledece - cudoviste iz Loh Nesa ?
Мајор Гашпар Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Весели разваљује..какав потез након промашеног бацања.
DBrave Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 koji zicer je bio Partizan danas za kladionicu, hendikep -3... ti bukmejkeri bas umeju da se zajebu ja sam ulozio sve sto sam imao u keshu juce, 9 soma, dobitak 16,5...
Hail Metal Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Veseli je zivotinja , kakva partija . Drago mi je zbog zalaganja igraca , nadam se da ce pobeda pomoci Buducnosti ili Hemofarmu plasman na F4. Treba napomenuti 18 bacanja vise koje je imala Olimpija , i 5 tehnickih + dve namerne Partizana .
DBrave Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 (edited) tako je druze, taman za novu Avantasiu box set da narucim i da ostane debeo kusur... back on topic: jedna stvar mi je jako zanimljiva, postoji realnoa sansa da Cibona prodje u Top16, potrebno je da Olympiacos u zadnjem kolu pobedi Himki, i da Cibona dobije Taukeramiku koja je prilicno jadna, pogotovo bez povredjenog Splitera... Toliko o onima koji su pricali o slaboj NLB ligi... Jos jedna interesantna stvar, Tegi je kroz svoj blog na kosarka.rs provukao informaciju da bi ceski Nimburk mogao da kupi pozivnicu za sledecu sezonu NLB lige, bas kao sto je ove godine to uradila Cedevita. Pozivnica kosta 1.000.000 evra, a cesi imaju te pare. Liga je svake godine sve interesantnija edit: a Veseli je dominirao danas, onakva zakucavanja (kao cekicem preko igraca - bukvalno) su dostojna top10 NBA... Takodje jako se popravio u trojkama, prosle godine nije mogao da pogodi nikako. Na koliko Partizan ima ugovor sa njim ? Edited March 7, 2010 by DBrave
vudun Posted March 7, 2010 Report Posted March 7, 2010 Treba napomenuti 18 bacanja vise koje je imala Olimpija , i 5 tehnickih + dve namerne Partizana . Treba napomenuti i da je najefikasniji igrač Zmajčeka, Vlado Ilievski, bivši igrač magičnog crno-belog kluba. Malo od utakmice sam u'vatio, ali dovoljno, i definitivno Čeh pali na kraju sezone. Nažalost.
Recommended Posts