Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ček', pa Čovićeve limenke se sastaju sa Zvezdom u superiški... Znači, ako ih eliminišu, ovi neće igrati ni gumu iduće sezone?

Posted

Heh, šatro traži registraciju za kompletne podatke svakog igrača. Međutim, malo skrolovanja dole, i uglavnom se vidi tekuća statistika. Često i iz sezone pre ove...

Posted (edited)

Zajebali su se za Čabarkapu i Dudu Ivkovića.

Мишковић 'ладно у Ирану. :rockdevil:

Najluđi je. :)

I kiparska kolonija je prilično interesantna.

Edited by Vudu instruktor
Posted

U'vatio sam ga na SOS-u jednom, a statistika mu je jako dobra, s obzirom da u Megi (uglavnom) nije bio starter.

Koliko je koševa postizao, toliko je obično i provodio vremena na parketu. Dule bi njega izbrusio samo tako.

Posted

Meksikanac bi već posle trećeg treninga ujedao,

kucao 360, igrao odbranu k'o Rašić (kad mu žena da). El Turbo Karnisero, na steroidima. :rockdevil:

A propo Miloševića, nadam se da ga napokon naredne sezone neću više gledati u Partizanu. Fino je iskoristio minutažicu u zadnjoj utakmici protiv Makabija, al' to ne menja činjenicu da je kao čovek bolid, on mi je i ranije bio jedini omraženi igrač u ekipi. A i sa same igračke strane nije neki kvalitet, i ubeđen sam da to Dule jako dobro zna. Ultimat fajter ''frajere'' na robiju, bez pogovora.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...