Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ја сам стекао утисак да је тај Милошевић у Партизану само да би га водили на конференције за штампу. Мислим да је он највише од свих играча из Партизана био на конференцијама. :bigblue:

Posted

Žali se Čović na nedisciplinu u ekipi, spominjao je i splavove, Stefan Braun...

Jeb'o te, jutros sam tek pročitao komentar ''Vuče Bojoviću reaguj'', na vest o podnošenju zahteva Štimca za raskid ugovora. Smejem se ceo dan k'o nezdrav. :haha:

Posted

Može samo da sanja...

Nego, onaj Vujanić je car. Daš 33 poena i opet tvoja ekipa izgubi, ni manje, ni više - od Gran Kanarije. Bez ikakvih izgleda da ti se skipa makne s fenjeraške pozicije.

Posted

nikad ne reci nikad kad je Partizan u pitanju...

ovaj plasman na F4 ce im sigurno otvoriti mogucnosti za dovodjenje nekih igraca, vec zadnjih par godina igraci su spremni na manje plate ali da ih trenira Dule, a posle im se isplati visestruko...

Posted

Пази ово..

http://www.sportske.net/vest/kosarka/a-od-ministarke-hala-18714.html

Вујанић, чини ми се, сада има 27 година, па ценим да му је циљ да направи што више лове. Изгледа да га заболе за резултате чим игра за килаву Мурсију.

Posted

Зајебах се..мислио сам да је моје годиште. :bigblue:

Значи, још једна сезона и повратак.

Ипак, не можеш поредити Партизан тада и сада.

Крени само од странаца. Тих година су доводили баш смешне играче-Котона, О'Конора (ваљда се тако звао).

Posted

edit: http://kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=3245

apsolutno je crnja u pravu.

Mesina je ime , veliki trener , ali ima neki pik na Novicu , Real je egal sa Barsom dok je Novica u igri , promasi dva bacanja , odmah udje Lavrinovic i onda Barsa u napadu radi sta hoce .

Sve u svemu bitno je da Velickovic trenira , cini mi se da je fizicki malo ojacao , i da bude top za repku , to je najvaznije , ako ne moze u Realu , uvek ce moci da igra u drugim jakim klubovima .

Posted

Znam gledao sam , cini mi se da sam i napisao negde to na forumu , a i znamo kakav je Real sportski kolektiv , tu se trener ipak malo pita , cak i u kosarci...

Posted

Žabari, pravi mačo muškarci koji vole da se biju. :wub: ... :haha:

Kad se samo setim da im je liga, ne tako davno, tokom devedesetih, bila najjača u Evropi. Danas, osim Montepaskija i donekle Lotomatike, sve sami čergari i odžačari.

Posted

Tada su trosili milione i dovodili NBA zvezde,ih kad se samo setim onog Timsistema, ali ko ih jebe i trebaju da propadnu ako misle da je sve u parama...isto im se desava i u fudbalu...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...