Jump to content

Recommended Posts

Posted

Против Ефеса је имао резултат..значи није било нерешено.

Фаул је тада направљен јер нису изашли из бонуса. Или грешим..

Ма, обрни-окрени, скроз небитно. Једном је и Хемофарм морао да добије.

Posted

Nije Dule blesav da uzima ovog vilenjaka. Radovao sam se letos kada je saga na vreme bila prekinuta, a Dašić odlučio da ''pojača'' kraljevski klub.

'Vatao sam drugo poluvreme kod ortaka, Marić je morao bolje da odigra. Zakomplikovali su ga glupo na šest sekundi, ali bilo bi zaista previše da su ih i ovaj put dobili u samoj završnici.

Posted

Mene vise nerviraju grobarska proseravanja , zar moze neko biti toliko glup pa da rushi odlicnu atmosferu pred oba F4 ?

Poraz je nebitan , Hemofarm je cipiripi ekipa , Partizan igrao sa 16% mogucnosti .

Posted

Imali su u sezoni 2004/5 - kada je igrao Estudijantes s Lončarom. :D Doduše, format takmičenja je bio nešto drugačiji. Tri grupe, nisu bile licence, 'bem li ga...

Posted (edited)

Mislim da su imali i posle toga. Pa nece dobiti direktnih 5 ali verovatno ce imati priliku kroz kvalifikacije koje sada postoje. Mislim da ce i Hemofarm ove godine dobiti sansu u kvalifikacijama.

Imali su 2008/2009 :cool: Real,Barsa,Tau,Unikaha,Huventud

Edited by LoveHateLove
Posted

imace i sada 5

Real Barsa Tau Unikaha imaju A licence i jos Valensija

Unikaha bi mogla da izgubi A licencu ali to ako se desi na jesen vazice za onu tamo sezonu, znaci igrace u sledecoj

Posted

Djinobili ne igra na SP !

Veoma povoljna vest , obozavam ovog igraca , ali ipak je nacionalni tim na prvom mestu .

Inace Partizan rutinski sa Hemofarmom , sa 30% snage , ocajno su gadjali bacanja , mozda oko 50% , Roberts odlican , ostali solidni , da se nisu sprdali na kraju bilo bi 10-15 razlike .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...