vudun Posted May 4, 2010 Report Posted May 4, 2010 Nije smotan nego ga apsolutno boli kita.Ali protiv Radnickog me iznenadio,uopste nije sedeo u onom svom uglu kako ima obicaj. 'bem li ga, ja osim meke ruke ne vidim nešto što bi moglo da ga krasi u igri. Sav je nekako svilen i ležeran, ne igra odbranu, voli da drugi rade za njega. Još jedan veliki potencijal koji je sebe upropastio nezalaganjem. Punoglavac.
El Karnisero Posted May 4, 2010 Report Posted May 4, 2010 Još jedan veliki potencijal koji je sebe upropastio nezalaganjem. Punoglavac. Upravo.On dobro skace,mogao bi super odbranu da igra ali je potpuno nezainteresovan.Saban.
Baal Posted May 4, 2010 Report Posted May 4, 2010 Što se tiče Kešelja... Čuo sam da ima neku bakteriju koja ga napada čim mu padne imuni sistem, ne znam šta se dešava oko toga.
vudun Posted May 4, 2010 Report Posted May 4, 2010 Sad će dođe Feanor da nam kaže kako su Kešelja, u stvari, strefile strefilokoke.
El Karnisero Posted May 4, 2010 Report Posted May 4, 2010 Pitacu Hefesta o cemu se radi,on sigurno zna.
lemmy sixx Posted May 4, 2010 Report Posted May 4, 2010 Sad će dođe Feanor da nam kaže kako su Kešelja, u stvari, strefile strefilokoke. Koje su dojahale iz Valhale na zmajevima .I imaju spicaste usi kao vilenjaci.
BLAGOJE Posted May 4, 2010 Report Posted May 4, 2010 Pitacu Hefesta o cemu se radi,on sigurno zna. a princa za naucnu analizu,dijagnozu i tretman.
vudun Posted May 4, 2010 Report Posted May 4, 2010 Pitacu Hefesta o cemu se radi,on sigurno zna. Hefestov ortak ga je šibao pre par godina u Aranđelovcu, mangupirao se mali. Kako ne znaš? Koje su dojahale iz Valhale na zmajevima .I imaju spicaste usi kao vilenjaci. I čitaju Tolkina, umesto Dostojevskog.
El Karnisero Posted May 4, 2010 Report Posted May 4, 2010 Hefestov ortak ga je šibao pre par godina u Aranđelovcu, mangupirao se mali. Kako ne znaš? Cuo sam nesto o tome,al' reko da ne izlecem sa informacijama dok ne posetim Hefestov blog...
vudun Posted May 4, 2010 Report Posted May 4, 2010 Kešeljev ortak Dr Iggy se javio na Hefijevom blogu, tvrdi da su te batine mala maca naspram onih koje je dobio davne '96, kaže da mu i dan danas ševrda u levo dok piša. Čudo da Kašlju makar ne podrhtava ruka prilikom šuta.
Hail Metal Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 http://www.sportal.rs/news.php?id=26713 Ovaj pacenik josh sanja Drobnjaka , lepo je to znati .
Angelystor Posted May 6, 2010 Report Posted May 6, 2010 Onaj Bjelica bolje da ide iz broda koji tone, mnogo je dobar igrač. Potpisujem. Nisam ga gledao maltene od EPa, video ga na derbiju u Pioniru, znaci usr'o sam se kak'o igra! Ne secam se da sam skoro za nekog iz Zvezde tak' pozeleo da igra u Partizanu... A i ako ne dodje u Partizan, k'o sto nece, samo nek bezi odande...
Јарослав Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Onaj Bjelica bolje da ide iz broda koji tone, mnogo je dobar igrač. па, круже неке приче да ће на крају сезоне у Барсу.
Baal Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 To bi mu bio pogrešan korak, cenim, bolje prvo u neki manji klub na kaljenje nego odmah u mašinu, Dašić je tako propao zato što ima maloumnog agenta.
Mita Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 ortak iz odeljenja stavio 100 evra na Partizan svaka mu cast
Mita Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 u jbt!! znaci dobitak 1500 on mi je rekao da je kvota valjda 3.75 tako nesto stvarno ne znam
Lucifer je moj drug Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Dajte bar da se nadamo da mozemo da pobedimo. Realno, ne ocekujem nista. Jos realnije, prizeljkujem sve. Pobeda se cini mozda nerealna, ali, svasta se desava Ajd ziveli
Grob Bez Dna Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 To bi mu bio pogrešan korak, cenim, bolje prvo u neki manji klub na kaljenje nego odmah u mašinu, Dašić je tako propao zato što ima maloumnog agenta. mani, mani, mani...
LoveHateLove Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 on mi je rekao da je kvota valjda 3.75 tako nesto stvarno ne znam pa to je onda fuzbal valjda
DBrave Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 aha stavio je za veceras protiv Olympiacosa... ja sam mislio da je stavio da ce da osvoje, tu je kvota 15
BLAGOJE Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=05&dd=07&nav_id=429566 :haha::haha::haha::haha:
Recommended Posts