El Karnisero Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 Moj omiljeni trenutno aktivni igrac,voleo bih da ga Duda pozove. 1 1
vudun Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 Koji će nam peršun. Taman smo se podmladili, a i ovaj sebičnjak je na zalaznoj putanji.
Hail Metal Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 Bogdanovic u Partizanu ? Tripkovic napusta Huventud ? Vujanic : Partizan jak i bez mene . Rakocevica ne treba zvati , ali prepustimo to Ivkovicu .
Мајор Гашпар Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 Супер би било да се Богдановић врати, мада од тога нема ништа. Нема Партизан лове за њега. Рачунајмо да ће довести Амере уместо Амера, продужити са Кецманом уговор и то је то. Богдановић можда ако се нађе ваљани спонзор.
vudun Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=J9uHFsRx2yA Ovaj se spominje kao najozbiljnija zamena za Mekaleba. Mersin, obojica malecni, neki naš lik mu je menadžer. Mada, ne mora da znači...
Мајор Гашпар Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 По овом снимку је бољи шутер. Одраз је ту..фина одбрана. Опет, све је то нафиловано.
vudun Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 Metar osamdeset, a isto skače kao lud. To su te kompilacije, ne mora da znači da je neki kvalitet.
Hail Metal Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 @ Vudu instruktor Gde si cuo da ovaj crnja dolazi , mislim bilo bi super , deluje kao kompletan igrac. Inace jel gledao neko Radnicki - Partizan , bezvoljan Partizan , napaljen Radnicki , sudija malo za Partizan vukle , ali sto je meni zapalo za oko je 4 sekunde pre kraja , Kecman i Roberts su se maltene posvadjali , posle bezazlene licne Robertsa , cak se i sa usana moglo procitati "Fuck off" , a i vidim po komentarima na b92 , da je nakon meca skoro doslo do tuce te dvojice , kamere su prikazivale da igraci smiruju strasti Robertsa .A setimo se koga je Roberts izljubio na kraju tekme sa Cibonom u svlacionici . Nadam se da nije pokvarena hemija u ekipi , ipak predstoji plej of , a i jedan i drugi su i te kako potrebni .
Grob Bez Dna Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 i na kosarka.rs forumu su ga pominjali. vidim to za tucu. a vidim i da je to napisao neki navijac radnickog, tako da ne uzimam za ozbiljno.
Hail Metal Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 To za tucu ne znam , ali da ga je Roberts opsovao to sigurno , i kad cu na centru terena odpozdravljali navijacima videlo se da roberts nije u najboljim odnosima sa svima.
vudun Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 Gde si cuo da ovaj crnja dolazi , mislim bilo bi super , deluje kao kompletan igrac. Navatao negde koment. Navodno informacija iz prve ruke... Nisam gledao, ali vidi se da su ih malo potcenili. Centarska linja Marić-Vraneš-Roberts ukupno 9 poena. Važna je pobeda, a čika Dule će im već nekako podviknuti u svlačionici, na treningu, ako već nije.
Мајор Гашпар Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 Богами, Алексић постаде солидан играч. Весели поново дивљао.
BLAGOJE Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 Vujanic : Partizan jak i bez mene . stvarno ljudina,svaka mu cast.
Hail Metal Posted May 20, 2010 Report Posted May 20, 2010 Realno , Partizan je juce imao sudjenje , kao i njegovi protivnici u Evroligi , kad je bilo najpotrebnije sudije su bacanjima odrzavale Partizan , mada se mora istaci da se Radnicki vratio u rezultat zahvaljujuci maltene sa 3x3 vezana bacanja , od kojih su barem dva bili sumnjivi , ipak odaje se utisak da je Partizan igrao sa 30% snage .
Elldamar Posted May 20, 2010 Report Posted May 20, 2010 Sudar dve ekipe podjednakih kvaliteta odlučiše sudije svojim sramnim odlukama pri vodstvu Radničkog. (Hemofarm, 19. maj 2010 22:36) Kakav car...najbolje shto su podjednakih kvaliteta ... Anyway,vidim po forumima gomila Kragujevchana kuka na sudjenje blablablabla a izgleda da su preskochili delove kada su sudije krale Partizan... I da,zvezda iznenadila Tamish
Baal Posted May 20, 2010 Report Posted May 20, 2010 Taj rad. Večiti talenat za koga ni Dule nije imao volje da napravi igrača od njega.
Grob Bez Dna Posted May 20, 2010 Report Posted May 20, 2010 ako nekog zanima, u 20:30 real-kahasol na sk.
Hail Metal Posted May 20, 2010 Report Posted May 20, 2010 Mene zanima , kladio sam se , samo treba sugavi Efes da mi prodje , trenutno gube 9 razlike , bilo je i -18 .
Grob Bez Dna Posted May 21, 2010 Report Posted May 21, 2010 ocajni su. mesina neshvatljivo vodi ekipu.
Recommended Posts