Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

lagana pobeda, i to bez prese. hemofarm je dorba ekipa i sad su na vrhuncu forme, al zna se sta biva u plej-ofu. i da, nejasno mi je kako hemofarm nije sacuvao onih 16:27.

Edited by Milenko Tepic
Posted

Ma vi niste svesni kako je to lepo izgledalo u Pioniru :D

U'vatio sam se za glavu momentalno, drugar je me grli..k'o da smo evroligu osvojili u pizdu materinu, haos...

I Kecman budala, na kraju utakmice suta sa svoje polovine, a na faci mu kez, ne mogu da verujem kol'ko se zebavaju xD

A ovi specijalci sto dolaze na utakmicu samo da bi prozivali nekog su mi najjaci... I treba da ih proziva Tegeltija, sve manekeni, debili i pozeri.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Хаха, а ја нисам отишао зато што нема организованог навијања. :D

A ovi specijalci sto dolaze na utakmicu samo da bi prozivali nekog su mi najjaci... I treba da ih proziva Tegeltija, sve manekeni, debili i pozeri.

Posted

Хаха, а ја нисам отишао зато што нема организованог навијања. :D

Ne bih da ti zavlacim ovako iskusno kao Baal, ali...kakve ti imas veze sa Partizanom pa se javljas? :]

Posted

Ne vidim poentu transparenta protiv Tegeltije ?

Ne vidim poentu ne dolazak grobara .

Rutinska pobeda , Partizan igrao smisljeno , lepa poseta u Pioniru , Maric I roberts se iskupili za loshu igru u Kragujevcu .

Posted

Ne bih da ti zavlacim ovako iskusno kao Baal, ali...kakve ti imas veze sa Partizanom pa se javljas? :]

Никакве са Партизаном, али емотивне са Гробарима. :P

Шалим се, планирао сам да дођем, ал' сам био декинтиран.

Ne vidim poentu transparenta protiv Tegeltije ?

Ne vidim poentu ne dolazak grobara .

http://kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=3530

Posted

Znam citao sam to , i sta je covek loshe rekao ? Pa pola stvari sto se u domacoj kosarci sazna delo je Tegeltije , najbolji kosarkaski novinar trenutno !

Grobari ,tj vodje , se dure kao neke devojcice , bojkotovati klub i upravu zbog nekih karata a zanemariti sve uspehe u poslednjih 10 godina je glupost , to samo ukazuje da su im preca putavnaj nego sam klub , obicni profiteri , a ubedjen sam da isto misle i vecina Grobara i simpatizera tj navijaca Partizana, samo ne moze se protiv glavonja .

• Upvote 1
Posted

Наравно да су пичкетине обичне, као и циганске вође.

На форуму Јужног фронта затворише тему о Дулету.

Posted (edited)

Узимање пара и путовање за џабе, пошто немају чиме другим да се баве у животу.

Edited by Куруз
  • Upvote 2
Posted

На форуму Јужног фронта затворише тему о Дулету.

Jos na facebooku da mu zatvore fan page pa da daje ostavku :(

Nego, ste culi za pristizanje Efesa? :haha:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...