Jump to content

Recommended Posts

Posted

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=05&dd=26&nav_id=434105

Koji štiglinci , zale se na trojku u 20-tom minutu meca? Ko im je kriv sto Marjanovic ne moze zicer da da ...

Ocekivane pobede svih klubova u danasnjem kolu , Partizan rutinski , raduje povratak Rasica , i cini mi se da polako Partizan dize formu .U subotu derbi .

Слепци невиђени. Не само што је овај промашио већ је манијак висок скоро ко Вранеш и плус био сам испод коша. Уместо да откине обруч он нешто полаже, свира курцу. И још кукају на кош са нашег слободног бацања. Мали су клуб и то се неће променити у наредних сто година.

Posted

Olimpijakos je bio ocajan , Cildres ne vredi ni 40000 , a kamoli 4000000 po sezoni , jos nista nije gotovo , ali PAO je kompletniji , ja samo josh uvek uveren da imaju bolji tim od Barse , samo eto loshe tempirana sezona , i inspiracija Partizana .

U nedelju arena prenosi drugu utakmicu , na kojoj je Olimpijakos domacin .

Posted

Ако не навијаш, зашто ти онда смета што су момци отишли да обиђу ту децу.

Тим клинцима то више значи него било шта друго. Сад нек тебе буде срамота.

Posted

ne smeta meni sto su ih obisli,i treba takve stvari da rade.ali decu obilaze,a pare daju kerovima.tim klincima bi pare vise znacile od cirkusiranja nekih kosarkasa.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Čiji je sad ovo fejk? Prinče, ti li si?

Eh, da sam ja, to bi bio neki atraktivniji fejk. :mrgreen: Zanimljivo da se u poslednje vreme pojavilo dosta neobičnh novih članova koji deluju kao fejk, a kategorički tvrde da nisu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...