Jump to content

Košarka

Geozee

Recommended Posts

Teodosić

Popović

Tepić

Tripković

Bogdanović

Bjelica

Savanović

Veličković

Krstić

Perović

Raduljica

i neki dvanaesti šaban. Iako mi se Marković baš i ne gleda, verovatno on. 'Beš mi sve, ja bih ovo vodio u Tursku da mogu...

Koji će nam Milča? Špancima ionako ne igra Gasol, Raduljica je dosta naučio ove sezone, izbrusiće ga dodatno Duda na pripremama, tu je kapiten Krle zlata vredan, Kosta koji bi se, verujem, bolje uklopio u mehanizam i ne bi remetio atmosferu u ekipi. Voleo bih da vidim Duška Savanovića, dobar dečko, odlično je igrao ove sezone. Nema tu mesta za Mačvana, ali i Ercega koji je najbolji strelac grčkog prvenstva. Čvrst dokaz koliko smo jaki k'o zemlja sa visokim igračima. Kako god da bude, Duda ipak zna najbolje. Samo da nas povrede zaobiđu...

Miličić je arogantna zver, potreban nam je takav igrač.

Njega bih poveo kao trinaestog igrača i ubacio bih ga silno motivisanog u eventualnom finalu protiv Amera. Da im se najebe trista milosnih majki, i Pistonsima i Leriju Braunu u paketu, što je imao nesrećnu mlados'. Znači odigrao bi jedan meč i to bi mu bio meč karijere. U slučaju da ne doguramo do finala, nikom ništa, Istanbul ima dobre diskotekice.

Edited by Vudu instruktor
  • Upvote 1

Баалде, видећеш какав ће то смех бити на бековској позицији. Трипковић, за кога цела екипа мора да ради да би упутио шут, и Тепић који је операција по питању прецизности. На све то додај и то да немамо играча на бековској позицији који има муда да шутира и погоди кад је најпотребније.

Bekovi su najslabija pozicija opet , zamenu za pleja nemamo adekvatnu , jedino ako Markovic pozitivno iznenadi . Centre bih poveo , mozda ne Marjanovica jer ne moze da odigra vise od 10-15 min na nivou zbog nogu , znaci i Milicica obavezno . Ostali standardno , vec poznata ekipa , jedino ako neko posebno dobro odradi pripreme . Moj utisak je da ako bude Milicic igrao , usrafljen u sistem , smo mnogo jaci ! On igra jako dobro odbranu jedan na jedan i jako dobro brani pik . U napadu ne bi bio glavna opcija i bas to bi doprinelo da perfektno odradi svojih desetak poena , kolko je optimum za takvog igraca u ovoj reprezentaciji!

Nikad nisam voleo Rakočevića. Super, da on 35 poena, ali kad je gusto zaleće se u gužvu, frlja, greši.

Никад се он није наиграо против Вулета. Волео бих да се Вуле врати и Бо остане. То би био врхунски пар плејева.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...