Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tiago ima jedno 10 kilograma manje od Pekovica ali je naravno pokretljivi.Ako Tiago udje u probleme sa licnim greskama oni su u velikim problemima jer oni drugog centra nemaju.Imaju tu slican problem kao PAO na cetvorci.Mislim da smo pod kosem mnogo jaci od Keramike i za ocekivati je da se ponovi dominacija u skoku.Na vanjskim pozicijama su opet oni u velikoj prednosti,pogotovo na klupi i svi igraju jedan na jedan.Te utakmice ce biti nocna mora za Tripkovica i njegov defense.Treba igrati organizovano,traziti Pekovica sto vise,vjerovatno ce ga udvajati od pocetka,bice mnogo otvorenih suteva i treba to iskoristiti.Ja se samo bojim pada forme a objektivno ovo su situacije kad se to desava.Poslije ovakvog praznjenja dolazi do pada forme i kod mnogo iskusnijih igraca.Treba protiv Cibone i Zadra kalkulisati sto je vise moguce...

Rakocevica se ne treba bojati on ako zabije 30 mi cemo dobiti sigurno!

Po mom misljenu glavni kvalitet Partizana je to sto imaju 6-7 piodjednako dobrih igraca.

Glavni kvalitet Partizana je sto je ovaj tim stvaran godinama i planski!

Posted (edited)
Ne kapiram ovo nikako.

Kako da ti objasnim,Rakocevic je sebican igrac a on da bi dao 25-30 mora da potrosi mnogo lopti i onda cijeli tim ulazi u kontra ritam.Mali milion puta sam vidio da on kao plej(a nikad to nije bio realno) prozove akciju i izvrti se akcija sa sto blokova a on ne predaa loptu cijele 24 sekunde i zavrsi sam....Medjutim to ce se tesko desiti jer Igor nema vise tu slobodu u TAU.Prosle godine im je izgubio neke utakmice ishitrenim sutevima.Sjeti se reprezentacije sa svjetskog u Japanu.Izgubio je jedno 10ak lopti u nekim nerezonskim prodorima na trojicu.Koliko je puta on dao 30 poena a zvezda izgubila? Mnogo je primjera.Blaza i kvalitetnija verzija Gurovica ako mene pitas.

Edited by Therapsid
Posted

Sve analize koje su ovde izneli razni prof. Nikolići stojeali vi i dalje nemate toliko razloga za proseravanja-loši ne igraju Top-8,mi ne igramo sa raznim drugim Turcima i sl. Pored Palasia, najveći vaš kvalitet je Dule ali ne ovaj balavi,nego Vujošević. Ako vam se balavci ne istripuju da su face,ako odjebu kurvice i sponzoruše što dalje od kluba i ako budu slušali trenera koji zna da radi sa mladima-biće nešto od vas. Nikad ona generacija 92 ali ne mnogo slabija. Rekoh,ajde ovde da budem objektivan,prepucavaćemo se na HATE.

Posted
Kako da ti objasnim,Rakocevic je sebican igrac a on da bi dao 25-30 mora da potrosi mnogo lopti i onda cijeli tim ulazi u kontra ritam.Mali milion puta sam vidio da on kao plej(a nikad to nije bio realno) prozove akciju i izvrti se akcija sa sto blokova a on ne predaa loptu cijele 24 sekunde i zavrsi sam....Medjutim to ce se tesko desiti jer Igor nema vise tu slobodu u TAU.Prosle godine im je izgubio neke utakmice ishitrenim sutevima.Sjeti se reprezentacije sa svjetskog u Japanu.Izgubio je jedno 10ak lopti u nekim nerezonskim prodorima na trojicu.Koliko je puta on dao 30 poena a zvezda izgubila? Mnogo je primjera.Blaza i kvalitetnija verzija Gurovica ako mene pitas.

Ma nema on toliku slobodu u TAU.

Posted

Mislim da ce Dule na pocetku spremiti taktiku , covek na coveka , sa Vranesom , Rakocevic ce probijati to nema sumnje , ali na ulaz ga ceka Slavko , sve u svemu , kljuc je u odbrani i sto vise usporiti igru , igrati na pozicione napade , ako se udje u trku sa njima , Partizan puca.

Posted
:da: Bice uzasno zajebano jer su oni bas uigrana ekipa... jaci smo na centrima... moramo licnim greskama izbaciti Splitera... on je njihov najvisi igrac (210cm) i jedini centar ekipe... drugi najvisi je krilo-krilni centar Mekdonald (206cm)... to nam je mozda sansa...
Posted

Cibona isprashena sas Tripkom i Strahinjom kao vodecim igrachima, mogu samo da zamislim sta ce da im radimo u plejofu kada vise budu igrali standardni igrachi...

A htedo' danas da idem na Split, ali zbog problema sas prevoz, ispala :) Ali ne verujem da smo i tu dobili.... Dule ludak.

Partizan - Cibona

Zadar - FMP

Hemofarm - Budućnost

Zvezda - Olimpija

Ajmo svi srpski klubovi u polufinale :rockdevil:

Realno, FMP ima najtezi posao, a i Zvezdi nece biti nimalo lako..

Posted

Pune dve godine pričam da je Kecman igrač koji je NEOPHODAN reprezentaciji. :da:

Dudo, molim te pročitaj ovaj post - ako si već bio ćorav u Pioniru :)

Posted
da je pametan duda ivkovic pa da zove kecmana u repku...'di bi nam bio kraj...

Tek sada pročitah ovaj tvoj post ... drago mi je da delimo isto mišljenje! :pivopije:

BTW. Panathinaikos na papiru ima mnogo jači sastav od Tau-a. Ali papir & praksa su ponekad dva raličita pojma.

Što smo i videli već po prijatnom iznenađenju koje nam je podario Partizan. Ne znam, videćemo ... napred PARNI VALJAK!

Posted

Svi verujemo u chudo... :da: U gostima smo izgubili samo 2 utakmice sa nekom osetnijom razlikom... Protiv Barse i Sijene... Cak smo se i protiv Reala tamo vratili u mec u zadnjih 4 minuta... nada umire poslednja...

Dva posta sa drugog foruma zasluzuju da se nadju ovde:

"Ne ne treba stati, hocu još! Hocu još da se nerviram, da derem se i lajem, hocu još da mi se znoje dlanovi, hocu još da strepim za svaku loptu, da me guraju na tribini, da me gaze.

Ne, ne treba stati, hocu još da gledam ona ozarena lica, da slušam one pesme i divim se zastavama, hocu još da me obasjavaju baklje.

Ne, ne treba stati, hocu još da pevam, da se radujem, hocu još prilika da pokažem igracima koliko ih volim, koliko ih cenim i koliko sam im zahvalan. Hocu još da volim Partizan i sve što je sveto, hocu još da prkosim dušmanima! Hocu još... i dobio sam priliku!

HVALA VAM OD SRCA!"

I drugi: "Ne zalim kada pravo sa posla sedam u auto i putujem 4 sata da bih stigao na mec.

Ne zalim kada zadnji novac iz svoga dzepa dam za gorivo i kartu.

Ne zalim kada mi djevojka kaze : " Cesce si sa tim tvojim grobarima u dvorani nego sa mnom i majke mi napusticu te"

Ne zalim sto par dana posle tekme grlo mi ne funkcionise.

Ne zalim ni na jednoj stvari posvecenoj partizanu.

Zalim samo sto je moj zivot isuvise kratak da pruzim voljenom klubu ljubav i odanost u onoj mjeri koju on zasluzuje! "

Posted (edited)

ja nisam ni za to da se zove gurovic u reprezentaciju, ali ne moze to da se poredi... gurovic je mnogo veca klasa igraca, koliko god ga pljuvali i osporavali

edit

i nije pitanje ko je zasluzio zbog nekih, sta ja znam, zasluga, pa kao ajde da ga zovemo, kao da mu se cini neka usluga, nego je relevantno pitanje ko moze kvalitetom svoje igre da napravi razliku i da pomogne reprezentaciji da ostvari dobar rezultat.

Edited by sabre
Posted
ja nisam ni za to da se zove gurovic u reprezentaciju, ali ne moze to da se poredi... gurovic je mnogo veca klasa igraca, koliko god ga pljuvali i osporavali

edit

i nije pitanje ko je zasluzio zbog nekih, sta ja znam, zasluga, pa kao ajde da ga zovemo, kao da mu se cini neka usluga, nego je relevantno pitanje ko moze kvalitetom svoje igre da napravi razliku i da pomogne reprezentaciji da ostvari dobar rezultat.

gurovic klasa???ok, mozda da 20 poena, sut iz igre?????a skokovi, asistencije itd?????sta cemo za to????kecman je klasa!suta, skace, asistira, SVE!jest odigrao je jednu utakmicu dobro, onu protiv amera '02

Posted

glupiras se bezveze, tj. pristrasan si. kolika je trzisna cena gurovica a kolika kecmana? drugim recima, koliko ko vredi? kraj price.

gurovic klasa???

rekao sam da je veca klasa od kecmana, a jeste i klasa nezavisno od poredjenja sa kecmanom. kad vec pitas.

pogledaj kolike ugovore potpisuje covek pa onda nesto pricaj.

Posted
glupiras se bezveze, tj. pristrasan si. kolika je trzisna cena gurovica a kolika kecmana? drugim recima, koliko ko vredi? kraj price.

rekao sam da je veca klasa od kecmana, a jeste i klasa nezavisno od poredjenja sa kecmanom. kad vec pitas.

pogledaj kolike ugovore potpisuje covek pa onda nesto pricaj.

nebitno je ko kolko vredi!pa jaskevicius je skuplji od cele ekipe partizana, pa sta im(pao-u) vredi to?

Posted (edited)
nebitno je ko kolko vredi!pa jaskevicius je skuplji od cele ekipe partizana, pa sta im(pao-u) vredi to?

sta im to vredi? pa vredi im to sto su u poslednjih pet godina bili dva ili tri puta prvaci evrope. samo toliko. a vi jednom u deset godina udjete medju osam. saberi se malo jebote.

"nebitno je koliko ko vredi" :)

jasikevicijus je tek od ove sezone u pao-u ali to ne menja poentu, naprotiv, i on licno je bio prvak evrope tri puta sa makabijem i barselonom.

Edited by sabre
Posted
sta im to vredi? pa vredi im to sto su u poslednjih pet godina bili dva ili tri puta prvaci evrope. samo toliko. a vi jednom u deset godina udjete medju osam. saberi se malo jebote.

"nebitno je koliko ko vredi" :)

jasikevicijus je tek od ove sezone u pao-u ali to ne menja poentu, naprotiv, i on licno je bio prvak evrope tri puta sa makabijem i barselonom.

pa i zvezda ima skuplji tim pa o5 ne osvajaju nista!?btw, bili su 1x prvaci u poslednjih pet god!a mi udjemo u top 8 sa najmanjim budzetom, pa ti gledaj

Posted
pa i zvezda ima skuplji tim pa o5 ne osvajaju nista!?btw, bili su 1x prvaci u poslednjih pet god!a mi udjemo u top 8 sa najmanjim budzetom, pa ti gledaj

najjace da zvezda ima skuplji tim.

btw, bili su 1x prvaci u poslednjih pet god!

btw 2x u poslednjih 6 btw 3x u poslednjih 8 btw to ne menja poentu.

a mi udjemo u top 8 sa najmanjim budzetom, pa ti gledaj

svaka cast, ali poenta price je da se to desava retko, i to sticajem raznih okolnosti - pao-u povredjeni igraci, efesovi amerikanci se boje da dodju u beograd itd i sl. ne zelim da umanjim uspeh partizana, naravno.

glupo je reci da je nebitno koliko ko kosta jer svako kosta onoliko koliko kosta na osnovu necega, jos preciznije - na osnovu svog kvaliteta. zakon trzista. velike pare su u pitanju i niko nece da ih da za nesto sto ne vredi. a iznenadjenja se desavaju i desavace se, i hvala bogu sto se desavaju jer bi bez njih sport bio dosadan.

Posted

Tip igraca kakav je Kecman je potreban reprezentaciji.Da je dvije godine mladji sigurno bi ga zvao.Ipak se znatno podmladio tim tako da ne znam koliko je realno da ga zovne iako nije iskljuceno ako odigra slicno protiv TAU.Sjetite se Smiljanica,Petrovica pa donekle i Obradovica.Takvi igraci su potrebni za medalje.Ne moze se osvojiti medalja sa 12 Bodiroga :)

Posted (edited)
Tip igraca kakav je Kecman je potreban reprezentaciji.Da je dvije godine mladji sigurno bi ga zvao.Ipak se znatno podmladio tim tako da ne znam koliko je realno da ga zovne iako nije iskljuceno ako odigra slicno protiv TAU.Sjetite se Smiljanica,Petrovica pa donekle i Obradovica.Takvi igraci su potrebni za medalje.Ne moze se osvojiti medalja sa 12 Bodiroga icon_smile.gif

dobro, tacno, ima rezona, treba neko i da igra odbranu itd, ali ipak se nadam da ce naci neko bolje resenje. ne mislim da je kecman los igrac ali ipak nisam siguran da je dovoljno dobar za (najjacu, kad bi se svi, ili bar vecina odazvali) reprezentaciju.

Edited by sabre
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...