Jump to content

Recommended Posts

Posted

A kakav je takav je , u ovakvoj Zvezdi Radivojevic je lider ... Sa njim smo imali sanse za pristojnih 10-15 razlike za Stoku , ovako ce nas iscepati . Nedovic mi je presmesan u odnosu na MekKejleba , cak nas i Rasic napunio ove godine .

Posted

Meni Rasic uopste nije losh igrac , nije klasa , ali solidan klupski igrac , realno tehnicki nista gori od Bozica , samo sto nema muda kao Pera . U plej ofu odigra uvek zadovoljavajuce , i ne treba od njega ocekivati velika dela , odradice on svoje , u ostalom ne bi ga za dzabe zvao Duda . Za Radivojevica je doktor nauka kosarkaske igre .

Posted

rasic je dobar igrac i suter, al je psihicki los, sto se videlo na f4 kada se od njega ocekivalo mnogo. mislim da, ako bude na sp (mada tesko), moze da iznenadi iz senke. sad ce me angelystor prebiti. :haha:

Posted

rasic je dobar igrac i suter, al je psihicki los

Upravo. To što Dule uvek vrišti na njega, izgleda da mu ne pomaže puno. Jeste Rašić talentovaniji, ali je Pera svoje skromnije potencijale iskoristio u potpunosti. U tome je između njih razlika.

Posted

Volim Tea, ali ga je prvo roknuo šakom u stomak bez ikakve potrebe, vidi se lepo na snimku. Ali svakako bedna reakcija Dijamantidisa, mogao je drugačije da reaguje.

Posted

Каже ми брат да су једног бившег играча ПАО - а на улици гађали судопером (да, судопером) и касетофоном. :haha:

Posted

Povukao Obradović ekipu sa terena jer ovi prave sranja nonstop, sad su im bacili topovski udar ispod klupe.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...