kuruz Posted June 3, 2010 Report Posted June 3, 2010 Hahah, nisam majke mi. Samo škola i sport i žene.
Hail Metal Posted June 3, 2010 Report Posted June 3, 2010 Necu da ti kazem , on jeste nestasan i necu da upadne u josh loshije drustvo .
Sreta Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 A kakav je takav je , u ovakvoj Zvezdi Radivojevic je lider ... Sa njim smo imali sanse za pristojnih 10-15 razlike za Stoku , ovako ce nas iscepati . Nedovic mi je presmesan u odnosu na MekKejleba , cak nas i Rasic napunio ove godine .
Hail Metal Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 Meni Rasic uopste nije losh igrac , nije klasa , ali solidan klupski igrac , realno tehnicki nista gori od Bozica , samo sto nema muda kao Pera . U plej ofu odigra uvek zadovoljavajuce , i ne treba od njega ocekivati velika dela , odradice on svoje , u ostalom ne bi ga za dzabe zvao Duda . Za Radivojevica je doktor nauka kosarkaske igre .
serblackbeard Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 Па та муда праве разлику између екстра класе и просека.
Hail Metal Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 Saglasan sam , ali Bozic definitivno nije ekstra klasa , odlican klupski igrac , Rasic talentovaniji mnogo .
Grob Bez Dna Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 rasic je dobar igrac i suter, al je psihicki los, sto se videlo na f4 kada se od njega ocekivalo mnogo. mislim da, ako bude na sp (mada tesko), moze da iznenadi iz senke. sad ce me angelystor prebiti.
vudun Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 rasic je dobar igrac i suter, al je psihicki los Upravo. To što Dule uvek vrišti na njega, izgleda da mu ne pomaže puno. Jeste Rašić talentovaniji, ali je Pera svoje skromnije potencijale iskoristio u potpunosti. U tome je između njih razlika.
Hail Metal Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 Ciganijada Eto dokaza da su grci obicni cigani , kakva pravoslavna braca , voleo sam ovog Dijamantidisa , a on obican Gurovic . Napred PAO u ovoj finalnoj seriji.
Baal Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 Volim Tea, ali ga je prvo roknuo šakom u stomak bez ikakve potrebe, vidi se lepo na snimku. Ali svakako bedna reakcija Dijamantidisa, mogao je drugačije da reaguje.
Hail Metal Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=06&dd=04&nav_id=436555 Malo je preterao sa izjavom , potcenjivacki , ne treba tako govoriti javno , amda je to istina . Komentar sa b92 : Trening pred trening
Мајор Гашпар Posted June 6, 2010 Report Posted June 6, 2010 Испаде Реал. Са онаквим тимом би и највећи ретард играо финале.
Grob Bez Dna Posted June 6, 2010 Report Posted June 6, 2010 bas ocajan real. imali su sanse, al ljulj omasi otvorenu trojku. i da, ivanovic ga ubo sa mirzom na klupi, a elijahuom u igri samo tako.
Baal Posted June 6, 2010 Report Posted June 6, 2010 Grčki cigani gađali igrače PAO na zagrevanju, i evo, još nije počeo meč.
kuruz Posted June 6, 2010 Report Posted June 6, 2010 Каже ми брат да су једног бившег играча ПАО - а на улици гађали судопером (да, судопером) и касетофоном.
Мајор Гашпар Posted June 6, 2010 Report Posted June 6, 2010 http://www.sportske.net/vest/kosarka/rasic-na-meti-uniksa-22346.html
Baal Posted June 6, 2010 Report Posted June 6, 2010 Povukao Obradović ekipu sa terena jer ovi prave sranja nonstop, sad su im bacili topovski udar ispod klupe.
Мајор Гашпар Posted June 6, 2010 Report Posted June 6, 2010 Очекивано..даће им титулу за зеленим столом и довиђења.
Recommended Posts