Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sto , sad kad ste se vratili u igru , mozda drugo poluvereme bude malo bolje sudjenje ? :P Ne biste se vratili nikad u zivotu , mozes ti posle da kazes sta god hoces ;)

• Downvote 1
Posted

Na obe strane :) :) :) Koji debakl od sudjenja , banda lopovska , vec sada bismo zavrsili posao da nas nisu opljackali . Veselog je smirio Marko , a sudije odradile ostatak . Kidaj Stoku !

O kakvom završavanju posla pričaš kad ste u stanju da prokockate +8 za pola minuta? Povedite opet u trećem delu, opet ćemo vas stići i nabiti 20 razlike do kraja.

Posted

O sudjenju cu par reci posle utakmice .

ахахаахахахахаахахахахахахахахахахахаааааааааааааахахаах

P. S. Шта је са Лемијем, је л' уп'о у креч па га нема?

Posted

Sto , sad kad ste se vratili u igru , mozda drugo poluvereme bude malo bolje sudjenje ? :P Ne biste se vratili nikad u zivotu , mozes ti posle da kazes sta god hoces ;)

Je l' se ti drogiraš? Dali smo vam 4 trojke za 40 sekundi, o kakvoj krađi ti pričaš čoveče, mora da si jedan od onih koji nisu izlazili napolje kada je bilo pomračenje sunca jer nonstop neka paranoja, gepeci, sudije, itd.

• Upvote 4
  • Downvote 2
Posted

Retardi ciganski, pa jel' sudjenje može da napravi seriju od 28-1?!?!?!?!?!

Ja da sam ciganin bilo bi mi čast da me ovako zgazi jedan od 4 najbolja tima evrope. :haha:

Štaviše, 38-2 je bila serija na vrhuncu.

Posted

Naravno da moze sudjenje da napravi razliku i napravilo je . Gamad franjevacka se popalila , sutirajte bacanja dok vas ne zabole ruke ... Bozic je napravio 10 faulova samo u prvom poluvremnu ! Jaja lopovska , bilo bi 20 razlike za nas kad smo bili u seriji da nas sudijska trojka nije zaustavila i napakovala nepostojece faulove , a vama nista nije svirala ! Dali biste jaja moja 4 trojke da nije sve bilo izrezirano , imali biste mozda 2 napada ukupno ! Kidaj Keselj onu pickicu Veselog . Svinjogojstvo !

• Upvote 2
  • Downvote 3
Posted

Naravno da moze sudjenje da napravi razliku i napravilo je . Gamad franjevacka se popalila , sutirajte bacanja dok vas ne zabole ruke ... Bozic je napravio 10 faulova samo u prvom poluvremnu ! Jaja lopovska , bilo bi 20 razlike za nas kad smo bili u seriji da nas sudijska trojka nije zaustavila i napakovala nepostojece faulove , a vama nista nije svirala ! Dali biste jaja moja 4 trojke da nije sve bilo izrezirano , imali biste mozda 2 napada ukupno ! Kidaj Keselj onu pickicu Veselog . Svinjogojstvo !

pa-pa-paranoja

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

care.

sudije vezale cetiri trojke za 40 sekundi! hvala im!

edit: uz dobru odbranu, 11:0 se cuva lagano. :da:

Edited by Milenko Tepic
  • Downvote 1
Posted

P. S. Шта је са Лемијем, је л' уп'о у креч па га нема?

Ovih dana je van Subotice , ne znam kad se vraca .

O sudjenju , u prvom poluvremenu je bilo totalno na strani KK CZ , Bjelica je sutirao vise od 10 slobodnih bacanja , svaki faul nad Veselim ili Maricem je komotno mogao da bude nameran , Mekkejleb nije izvodio bacanja kod +5 ,Bjelici se ne sviraju konstantni zahvati rukom u prodoru ... ali inat je proradio i za minut se doslo do 4 trojke . U drugom poluvremenu su vidjene samo dve sudijske greske , jedna je prilikom ciste blokade Keselja , a druga sto igraci KK CZ nisu dobijali vise tehnickih greski , zbog ponasanja .

Sve u svemu odrzan je cas kosarke , sa 40% snage u 80% utakmice .

Drago mi je da je Sreta postao sarkastican , sarkazam je cesto pokazatelj ljudske svesnosti ovozemaljskog zivota .

• Upvote 1
Posted

ti stvarno tvrdis da bez sudija da bi KK Sledeca Sezona dobila Partizan??

ti si bajo svaka cast :haha:

Posted

Ovih dana je van Subotice , ne znam kad se vraca .

O sudjenju , u prvom poluvremenu je bilo totalno na strani KK CZ

:haha::haha:

Opet nas pokidaste sa pola snage,ali mi smo moralni pobednici. xD

• Upvote 1
Posted

Inače, prvi faul Kešelja, što cigani pričaju da je bila banana, jeste prvi kontakt bila blokada, ali onda je udario i Veselog po glavi kada je spuštao ruku, tako da je to faul. Drugi faul Kešelja kada je zalepio Mitrovića nije postojao.

Posted (edited)

Upravo tako , ali kakav nas je to sindrom SOS kosha uhvatio , da pricamo u sudjenju kad stoka koliko hoce nabija, da je Partizan danas bash hteo bilo bi lagano 40 razlike .

Edited by Hail Metal
Posted

Klasičan primer silovanja romskih siročića.

Momci su u finišu poluvremena izgarali majstorski za Duleta, one 4 trojke u 40 sekundi se viđaju jednom u dvadeset godina. Ključan momenat, brejk koji je odredio dalji tok meča. Da se ne lažemo, mogli su ih komotno isprašiti sa 30 razlike, pucao im je prepucijum u zadnjoj četvrtini, a i Mitrović je dobio previše prostora da se zeza. Razlika u klasi je i više nego očigledna. Više sreće neke tamo sezone...

Posted
Kvazi košarkaškim znalcima odmah u oči upada ono najuočljivije, dve blokade Kešelja koje su svirane kao faul. Mislim da zaista i jesu bile čiste blokade ali to je to što se tiče "navlačenja" na Partizanovu stranu.

A to što se Steviću, Kikanoviću i ekipi toleriše tuča nad Marićem, samo zato što su fizički inferiorniji, niste primetili? To ima daleko veći uticaj na tok utakmice jer traje celu utakmicu, a dva nepostojeća faula se dosude te dosude po default-u na obe strane (minumum).

U tri poslednje utakmice 60+ a vi pričate o sudijama?! Čista paranoja!

(stormeatcher, 9. jun 2010 21:46)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...