Hail Metal Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 O sudjenju cu par reci posle utakmice . 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Sto , sad kad ste se vratili u igru , mozda drugo poluvereme bude malo bolje sudjenje ? Ne biste se vratili nikad u zivotu , mozes ti posle da kazes sta god hoces 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Na obe strane :) Koji debakl od sudjenja , banda lopovska , vec sada bismo zavrsili posao da nas nisu opljackali . Veselog je smirio Marko , a sudije odradile ostatak . Kidaj Stoku ! O kakvom završavanju posla pričaš kad ste u stanju da prokockate +8 za pola minuta? Povedite opet u trećem delu, opet ćemo vas stići i nabiti 20 razlike do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 O sudjenju cu par reci posle utakmice . ахахаахахахахаахахахахахахахахахахахаааааааааааааахахаах P. S. Шта је са Лемијем, је л' уп'о у креч па га нема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Jbt, nije se mec ni zavrsio, a vi se vec zalite na sudjenje? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Sto , sad kad ste se vratili u igru , mozda drugo poluvereme bude malo bolje sudjenje ? Ne biste se vratili nikad u zivotu , mozes ti posle da kazes sta god hoces Je l' se ti drogiraš? Dali smo vam 4 trojke za 40 sekundi, o kakvoj krađi ti pričaš čoveče, mora da si jedan od onih koji nisu izlazili napolje kada je bilo pomračenje sunca jer nonstop neka paranoja, gepeci, sudije, itd. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Retardi ciganski, pa jel' sudjenje može da napravi seriju od 28-1?!?!?!?!?! Ja da sam ciganin bilo bi mi čast da me ovako zgazi jedan od 4 najbolja tima evrope. 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Retardi ciganski, pa jel' sudjenje može da napravi seriju od 28-1?!?!?!?!?! Ja da sam ciganin bilo bi mi čast da me ovako zgazi jedan od 4 najbolja tima evrope. Štaviše, 38-2 je bila serija na vrhuncu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Божић Пера, циганима стера. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Naravno da moze sudjenje da napravi razliku i napravilo je . Gamad franjevacka se popalila , sutirajte bacanja dok vas ne zabole ruke ... Bozic je napravio 10 faulova samo u prvom poluvremnu ! Jaja lopovska , bilo bi 20 razlike za nas kad smo bili u seriji da nas sudijska trojka nije zaustavila i napakovala nepostojece faulove , a vama nista nije svirala ! Dali biste jaja moja 4 trojke da nije sve bilo izrezirano , imali biste mozda 2 napada ukupno ! Kidaj Keselj onu pickicu Veselog . Svinjogojstvo ! 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Ti si jebeni genije. 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Naravno da moze sudjenje da napravi razliku i napravilo je . Gamad franjevacka se popalila , sutirajte bacanja dok vas ne zabole ruke ... Bozic je napravio 10 faulova samo u prvom poluvremnu ! Jaja lopovska , bilo bi 20 razlike za nas kad smo bili u seriji da nas sudijska trojka nije zaustavila i napakovala nepostojece faulove , a vama nista nije svirala ! Dali biste jaja moja 4 trojke da nije sve bilo izrezirano , imali biste mozda 2 napada ukupno ! Kidaj Keselj onu pickicu Veselog . Svinjogojstvo ! pa-pa-paranoja 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Eto, ubedljivo ste dobili poslednju četvrtinu, trud se isplatio. Radujte se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Opet su vas pokrali? Nepravda, pa to ti je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Turu minusa za moj sto franjevci Odoh na basket , ceracemo se jos metalci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Ове године само циганке у одбојци узеле титулу. Свуда смо наместили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 DAJTE LEJKERS DA SE IGRAMO !!!! CAPS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 (edited) Naravno da moze sudjenje da napravi razliku i napravilo je . Gamad franjevacka se popalila , sutirajte bacanja dok vas ne zabole ruke ... Bozic je napravio 10 faulova samo u prvom poluvremnu ! Jaja lopovska , bilo bi 20 razlike za nas kad smo bili u seriji da nas sudijska trojka nije zaustavila i napakovala nepostojece faulove , a vama nista nije svirala ! Dali biste jaja moja 4 trojke da nije sve bilo izrezirano , imali biste mozda 2 napada ukupno ! Kidaj Keselj onu pickicu Veselog . Svinjogojstvo ! care. sudije vezale cetiri trojke za 40 sekundi! hvala im! edit: uz dobru odbranu, 11:0 se cuva lagano. Edited June 9, 2010 by Milenko Tepic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 P. S. Шта је са Лемијем, је л' уп'о у креч па га нема? Ovih dana je van Subotice , ne znam kad se vraca . O sudjenju , u prvom poluvremenu je bilo totalno na strani KK CZ , Bjelica je sutirao vise od 10 slobodnih bacanja , svaki faul nad Veselim ili Maricem je komotno mogao da bude nameran , Mekkejleb nije izvodio bacanja kod +5 ,Bjelici se ne sviraju konstantni zahvati rukom u prodoru ... ali inat je proradio i za minut se doslo do 4 trojke . U drugom poluvremenu su vidjene samo dve sudijske greske , jedna je prilikom ciste blokade Keselja , a druga sto igraci KK CZ nisu dobijali vise tehnickih greski , zbog ponasanja . Sve u svemu odrzan je cas kosarke , sa 40% snage u 80% utakmice . Drago mi je da je Sreta postao sarkastican , sarkazam je cesto pokazatelj ljudske svesnosti ovozemaljskog zivota . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Naravno da moze sudjenje da napravi razliku i napravilo je . Gamad franjevacka se popalila , sutirajte bacanja dok vas ne zabole ruke ... Bozic je napravio 10 faulova samo u prvom poluvremnu ! Jaja lopovska , bilo bi 20 razlike za nas kad smo bili u seriji da nas sudijska trojka nije zaustavila i napakovala nepostojece faulove , a vama nista nije svirala ! Dali biste jaja moja 4 trojke da nije sve bilo izrezirano , imali biste mozda 2 napada ukupno ! Kidaj Keselj onu pickicu Veselog . Svinjogojstvo ! ti stvarno tvrdis da bez sudija da bi KK Sledeca Sezona dobila Partizan?? ti si bajo svaka cast Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Ovih dana je van Subotice , ne znam kad se vraca . O sudjenju , u prvom poluvremenu je bilo totalno na strani KK CZ Opet nas pokidaste sa pola snage,ali mi smo moralni pobednici. xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Inače, prvi faul Kešelja, što cigani pričaju da je bila banana, jeste prvi kontakt bila blokada, ali onda je udario i Veselog po glavi kada je spuštao ruku, tako da je to faul. Drugi faul Kešelja kada je zalepio Mitrovića nije postojao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 (edited) Upravo tako , ali kakav nas je to sindrom SOS kosha uhvatio , da pricamo u sudjenju kad stoka koliko hoce nabija, da je Partizan danas bash hteo bilo bi lagano 40 razlike . Edited June 9, 2010 by Hail Metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Klasičan primer silovanja romskih siročića. Momci su u finišu poluvremena izgarali majstorski za Duleta, one 4 trojke u 40 sekundi se viđaju jednom u dvadeset godina. Ključan momenat, brejk koji je odredio dalji tok meča. Da se ne lažemo, mogli su ih komotno isprašiti sa 30 razlike, pucao im je prepucijum u zadnjoj četvrtini, a i Mitrović je dobio previše prostora da se zeza. Razlika u klasi je i više nego očigledna. Više sreće neke tamo sezone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Kvazi košarkaškim znalcima odmah u oči upada ono najuočljivije, dve blokade Kešelja koje su svirane kao faul. Mislim da zaista i jesu bile čiste blokade ali to je to što se tiče "navlačenja" na Partizanovu stranu. A to što se Steviću, Kikanoviću i ekipi toleriše tuča nad Marićem, samo zato što su fizički inferiorniji, niste primetili? To ima daleko veći uticaj na tok utakmice jer traje celu utakmicu, a dva nepostojeća faula se dosude te dosude po default-u na obe strane (minumum). U tri poslednje utakmice 60+ a vi pričate o sudijama?! Čista paranoja! (stormeatcher, 9. jun 2010 21:46) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts