Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prvi put vidim da se meč završi 3 na 3, ali dobro je. Imao sam osećaj da bi ih ova trojica tukla u svakom basket meču. Nisam u toku - kakva je to priča o bojkotovanju?

Бојкотује се кошарка због расподеле карата за Ф4.

Posted

Andjusic? Spominju ga na b92...

Jeste, ta pizdica njanjava.

Бојкотује се кошарка због расподеле карата за Ф4.

A krdo odmah mora da sluša Kimija i ostale dijabole?

Posted

Да. :D

Шалим се, нико није рекао да не сме да се иде на кошарку, али нема организованог навијања, па зато не идемо.

Posted (edited)

Pa dobro, može individualno da se skače po tribinama i pravi buka. Samo da se onaj Mačvan dekoncentriše i nikad više ne pogodi kasvetnu trojku, kao što i danas vola nije umeo da ubode.

Edited by Vudu instruktor
Posted

ovu dvojcu pajvana sto su poceli prvi kafansku tucu, necu ni da komentarisem.

greota samo sto je veseli najgore prosao, klincu polupali usta, i jos je morao da igra posle jbg.

al kad sam video ko je ostao na terenu, odma se znalo ko ce da pobedi. amerima je u krvi 3na3 :mrgreen:

nego, sta ocekuju vrscani od dolaska u beograd, bas me zanima?

Posted

Legendarna utakmica , Partizan pise istoriju , tucu je izazvao nedorasli klub iz Vrsca , Veselom svaka cast kao 91 god. pokusao je da spreci tucu , ali je popio po faci , nebitno , zakucao je Hemofarm na kraju , slavice se titula .

Posted (edited)

picke vrsacke. onaj anjdjuzic ko picka najgora s lejda napada. maric pukao covek. vec 2 utakmice ga neprestano biju, ja bi ih pobio odma. da se ne lazemo, nije neka tuca bila, vise razdvajanje, al moraju da preuvelicaju. inace, onu spljostenu picku celavu i govno slovenacko treba pobiti na najgori nacin, a i katica capinaru. nece govna nikad videti trofej mamu im jebem.

@angelystor i baal

ljudi, da vas neko provocira tokom svakog meca (katic ovde), da li biste pukli? meni bre na basketu dodje da prebijem kad me neko sopa konstatno. mogu da zamislim kako je njemu. a jos je katic picka najgora ona

Edited by Milenko Tepic
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

ne lozi se, i igraci Partizana konstantno "sopaju" protivnicke igrace, pogotovo u vaznijim mecevima, i kada igraju Evroligu odusevljavamo se tome, kako svi igraju "borbeno" i cvrstu odbranu...

dosta igraca je krivo, a cinjenica je da je Maric poceo onim udarcem...

totalno nepotrebna uletanja igraca sa klupe i jednih i drugih (onaj Sava Lesic bije ko lud :haha: )

ovo je tuzno, vidim da je mnogima do jaja i zanimljivo, ali ovo je katastrofa i nadam se da se nece vise nikad ponoviti...

Jebote, Barsa izgubi 3-0 i cestita protivnicima normalno a mi i Grci stoka seljacka

sramota

• Upvote 3
Posted

Jebiga, nisam mogao da gledam. Oce li biti neki snimak?

Ценим да ће бити око 03:00 или 04:00...док одраде репризе данашњих фудбалских утакмица.

Kad se igra zadnja?i koliko je karta?

Улаз је бесплатан. :)

У петак овера. :rockdevil:

Posted

a cinjenica je da je Maric poceo onim udarcem...

Činjenica je da su igrači Hemofarma svesno celu utakmicu pokušavali da izazovu indcident. Prvo Mačvan kod one mrtve lopte, Jagodnik ceo meč bije Veselog, Katić pravi nameran faul nad Mekejlebom sa namerom da ga povredi, ne opravdavam Marićev potez, ispao je debil što je reagovao tako minut pred kraj utakmice, ali ga je Katić udario pri tom padu pa mu je ovaj vratio pri padu.

Posted

Svi u zatvor marvo raspala , popaljena . Prase pod noz , a grobari u Kinu . Vrsac selo nerazvijeno . Goveda , australijsko je najvece . Katic je bimbonja obican . Zao mi Macvana , iskreno je hteo nekog da nabode , ali nije stigo od guzve :D .

Paok karioli gamw tin toumpa olh!!! :P

• Upvote 1
Posted

Ценим да ће бити око 03:00 или 04:00...док одраде репризе данашњих фудбалских утакмица.

Ma trecu bijem do sedam ujutru. Nema veze. Bice valjda na SOSu nesto mada se i oni groze tucnjave.

Posted

Ево, за пар минута на СОС-у креће СОС кош...

Са сајта РТС-а:

03:59 |

Кошарка - Плеј оф: Хемофарм - Партизан, финале 2, р.

Курузе, јел написао нешто Струја јуниор на фејсу? :bigblue:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...