Jump to content

Recommended Posts

Posted

Већ сам окачио тај снимак.

Једино Весели је најебао, остало било неко гурање.

Posted

Bruka. Ne postoji opravdanje za onaj potez Marica, koliko god ga vi trazili. Kosarka je muska igra, tu je sudija koji donosi odluke, nosi se sa tim ili nemoj da se bavis ovim sportom. Veselom svaka cast, decko je hteo da smiri situaciju a na kraju je najgore prosao. Mada kao sto neko rece nije tu bilo nekih teskih udaraca osim onih likova koji su uleteli sa strane, da oni nisu usli brzo bi se sve zavrsilo. Sve u svemu trebaju zestoko da se kazne glavni ucesnici, ali to verovatno nece da se desi...Ovo je jos jedan dokaz koliko je ova nasa srpska liga nisko pala. Ocigledno da su borbe za glavne trofeje zavrsene i ovo im dodje kao idealna situacija za izbacivanje negativne energije...

• Upvote 1
Posted

Svi u zatvor marvo raspala , popaljena . Prase pod noz , a grobari u Kinu . Vrsac selo nerazvijeno . Goveda , australijsko je najvece . Katic je bimbonja obican . Zao mi Macvana , iskreno je hteo nekog da nabode , ali nije stigo od guzve :D .

Paok karioli gamw tin toumpa olh!!! :P

Sreto mani se kosarke , nije ti to sex i grad .

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Bruka. Ne postoji opravdanje za onaj potez Marica, koliko god ga vi trazili.

Nemoj tako,sudija je kriv. :da:

Bruka i sramota.Opravdanja za ovako sta traze samo debili.

Posted

Sta li je Gurovic trebalo da uradi kad ga je tuklo po 4-5 igraca partizana konstantno , dok mu cela tribina jebe mrtvo dete od dve godine ? Sta kenjate Maric izazvan , levo desno , sudije , kriterijum . Stoka ste , napaljena . Nema nikakve pozadine , odgovorili su na vas sistem tuce po terenu , pa ste kao pogubili zivce . Gadno mi je bilo da gledam tucu (barem na pocetku ) , dok me nije puko adrenalin :D pa sam hteo da udjem u tv da dokusurim crno bela jaja :) . Veseli se nesto nije radovao na onom kucanju posle tamburanja , nije popaljeno digao ruke ka publici . Nemoj da sam vas cuo :P

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

Не сери, дебилу. Гуровића су дркали јер су видели да се ложи.

ПИЧКО МИЛААААААНЕЕЕЕ ЈЕБЕМО ТИ СВЕЕЕЕЕЕЕЕ

• Downvote 2
Posted

Sta li je Gurovic trebalo da uradi kad ga je tuklo po 4-5 igraca partizana konstantno , dok mu cela tribina jebe mrtvo dete od dve godine ? Sta kenjate Maric izazvan , levo desno , sudije , kriterijum . Stoka ste , napaljena . Nema nikakve pozadine , odgovorili su na vas sistem tuce po terenu , pa ste kao pogubili zivce . Gadno mi je bilo da gledam tucu (barem na pocetku ) , dok me nije puko adrenalin :D pa sam hteo da udjem u tv da dokusurim crno bela jaja :) . Veseli se nesto nije radovao na onom kucanju posle tamburanja , nije popaljeno digao ruke ka publici . Nemoj da sam vas cuo :P

Ludi ste, a nama eto još jedne titule.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Не сери, дебилу. Гуровића су дркали јер су видели да се ложи.

ПИЧКО МИЛААААААНЕЕЕЕ ЈЕБЕМО ТИ СВЕЕЕЕЕЕЕЕ

Nisi shvatio poredjenje , hteo sam da kazem da je Maric izazvao tucu , jer je legitimno pravo protivnika da bije u igri ( a i Maric ubedljivo najvise bije u igri ) . Nemoj da si sabancina , nisam ja prozivao drugare sa foruma , mislim u sustini boli me kita sto si bezobrazan , nego glupo je reci pametnijem , lepsem , jacem , boljem poznavaocu kosarke , vecem jebacu i sve ostalo da je debil :evotigana:

Jel ovo reprezentativni uzorak sa tribine ili si to ti ? :P

Nemoj Milan da vadi flasicu vode i osine po tribini :D

• Downvote 1
Posted

Izbaciti Hemofarm iz lige i dati Zvezdi da igra kvalifikacije za Evroligu, debilčine seoske.

Плус за ово. Толико евролигашких екипа је долазило и безбедност никада није била нарушена, а издркани Хемофарм се плаши. Добију их 10 пута (а пукну једном) и онда се жале на суђење. Комплексаше у нижи ранг.

• Upvote 1
Posted

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=06&dd=17&nav_id=439507

J A D N O !!!

Ovo je postalo stvarno smeshno...

No,kako god,igrali ne igrali,Partizan uzima titulu i to je to ...

Неће да играју. Ко их јебе. Ибациш из лиге и готово. Звезда ил Раднички на њихово место и готово.

Мислим да немају муда да не дођу на утакмицу. Играће се сутра 99%.

Posted

Vidis nikad nisam pomislio da bi Zvezda mogla imati neke koristi od toga :D Ma zajebavam se, ni Zvezda ni Radnicki ne bi imali sanse, u tim kvalifikacijama treba da prodjes 3 tima da bi usao u EL, Zvezda ne moze ni Tamis da dobije...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...