Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Vidis nikad nisam pomislio da bi Zvezda mogla imati neke koristi od toga :D Ma zajebavam se, ni Zvezda ni Radnicki ne bi imali sanse, u tim kvalifikacijama treba da prodjes 3 tima da bi usao u EL, Zvezda ne moze ni Tamis da dobije...

Mogu da izbace Hemofarm iz Superlige i da im daju kakvu god kaznu, oni idu u kvalifikacije za Evroligu preko Jadranske lige, kao i Buducnost...

O tome se i raspravlja, jer je nasa liga izgubila jos vise na znacaju takvim odlukama. Mi kao Srbija nikada (bar jos jako dugo) necemo dobiti drugi tim u Evroligi, vec ce timovi samo preko NLB moci da udju u kvalifikacije

Edited by DBrave
Posted

Ko ti dade minus na ovu vest? :haha:

Vidi se da je članak pisao neki pristrasni ganci. Sad pa Duda, Kari, Dule...ma, trojac bez kormilara i kosmodrom na krovu dvorane Mira i prijateljstva. Ako Rićma bude uopšte otišao, otići će kod Željka kao zamena za Pekovića.

Posted

sto kaze neki lik juce na kosarka.rs forumu: "treba da se podele u dve ekipe, da konacno gledamo pravu kosarku".

inace, veseli kuca ko tejlor na zagrevanju. :P

UZMI DULE DESETU TITULU!!!!!

Posted

:) prestanite sa Chuckom i nastavite samo sa Svinjom :) Grobari , kakva je takva je ali titula je vasa zar ne ? :P

Sve se racuna .

• Downvote 1
Posted

Klekni , mozda ga i napustim . Umesto da me zamolis za privatne analize , tebi kao drugaru sa foruma cu po simbolicnoj ceni , ako treba i privatni trening , ti glumis zlog forumasa .

Posted

Pa da , da samo njemu otkrijem tajne ove igre . Kuruz , Kuruz vaffanculo . Pre 12 ili 13 godina treci na adi na summer hoopu 1-1 , imao sam samo 170 . E to je znanje .

Posted

Koja ste vi metalna jaja , ja dosao sa metalcima da razmenjujem misljenja , jer ih malo vise cenim , a vi odmah podigli nosice . Evo nece Sreta vise . Pricajte samo o partizanu , lupajte plusice jedni drugima , tripujte se da ste mocni . Voli vas Sreta :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...