Jump to content

Recommended Posts

Posted

Izjave su smekerske , a i bocnu ocigledno , sto im i jeste cilj . Mnogo si napet ti Lalovicu , pritisak i podbadanje je deo zivota i sporta , a narocito kosarke . Aj , odoh napolje , igrajte se .

Posted

ovo sto ovaj radi je daleko od navijackih podjebavanja. a nema pojma o kosarci.

Ja sam najmanje kucao o kosarci ... A znam vise nego neki Milenko Tepic ili ti trt mrt . Lalovicu poznat si postao , nas u BIA uce da dobro proucimo 'neprijatelje' i da ih ne potcenjujemo nikada :D . Salu na stranu , kazi ti Miljenko koji moj stav kosarkaski dokazuje da nemam pojma ? Kolko se secam pominjao sam mozda Milicica i njegovu igru jednom i to je to sto se kosarke tice , ostalo su bile vansportske aktivnosti . Boli vas moja elokvencija i pronicljivost :))))) , inace biste me iskulirali ... :D:) (ovo je zato sto si napisao ovaj za gospodina veceg od sebe)

Ajde dajte mu ga malo sa minusima , pozeleneo sam kolko smeka izbija iz mene :D

Posted

Sretenka , za tvoje dobro ti preporucujem da vec jednom skontash razliku izmedju sex i grada i kosarke , u ovo poslednje se ovigledno ne razumes , buncas previse .

• Downvote 1
Posted

ne cerajte Sretu, bas je zabavan lik, zna malko da prekardasi, ali to radi vise iz zajebancije i da vas malko bocne, a i koliko vidim nije neki nadrkan i zloban lik...i jedini od nas Zvezdasa ima muda da se suprostavi dominaciji grobara na ovom forumu :D ...ajde lupajte i meni minuse :meshuggah:

Posted

:) prestanite sa Chuckom i nastavite samo sa Svinjom :) Grobari , kakva je takva je ali titula je vasa zar ne ? :P

Sve se racuna .

Izjave su smekerske , a i bocnu ocigledno , sto im i jeste cilj . Mnogo si napet ti Lalovicu , pritisak i podbadanje je deo zivota i sporta , a narocito kosarke . Aj , odoh napolje , igrajte se .

decko ti si retard

• Downvote 1
Posted

Šampionsko slavlje na splavovima

Partizanovi Amerikanci proslavili novi trofej na žurci na jednom od beogradskih splavova.

Košarkaši Partizana imali su sezonu iz snova. Uz onu iz 1992. godine kada je Partizan osvojio titulu prvaka Evrope, ovo je sigurno bila najuspešnija u istoriji kluba.

Crno-beli su ponovo osvojili "triplu krunu", treći put zaredom, ali ono u čemu su nadmašili uspehe iz prethodne dve sezone je igranje na završnom turniru Evrolige u Parizu. Partizan je, zvanično, četvrta ekipa u Evropi, osvajač je NLB Lige, pobednik nacionalnog kupa i prvak Srbije.

Košarkaši Partizana su zaslužili opuštanje i odmor, a Amerikanci Bo Lester Mekejleb i Lorens Roberts, koji su dali ogroman doprinos uspesima, odlučili su da, posle treće "utakmice" finala plej-ofa, titulu proslave na jednom od popularnih beogradskih splavova - Freestyler.

Mekejleb i Roberts dobro su se zabavili, a devojke su pošto-poto želele da se upoznaju, pre svega, sa plejmejkerom Partizana.

On im je izlazio u susret, ćaskao sa njima, ali ništa više od toga. Bilo je i onih koji su "bacali koske" američkim košarkašima, koji su bili obučeni kao pravi reperi.

polako, kurve, da vam ne bude muka!

Posted

"Ta priča nema veze s mozgom! Marić ima ugovor sa Partizanom, a kada je Olimpijakos u pitanju, prešao bih tamo samo kada bi promenili boju dresova iz crveno-belih u crno-bele", rekao je Vujošević :mhihi:

Nema sta,pravi profesionalac.

Posted

Ko je taj Glavonjić?

Nema sta,pravi profesionalac.

Dukiša nije profesionalac, već intelektualac. Kolekcionar umetničkih slika i vrsni poznavalac francuskih vina. Persona.

• Upvote 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...