fiction Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 najjace da zvezda ima skuplji tim. Nije provjereno ali Partizan i zvezda svih ovih godina imaju odprilike isti budzet.zvezda je pod Sakotom imala budzet od 2 miliona koliko Partizan ima ove godine.Cini mi se da su uzeli samo kup jer se zna ko uzima titule...Ne znam koliki je budzet zvezde za ovu godinu ali ne vjerujem da je manji od 1.5 mil.Prije 6 godina kad je Partizan uzeo prvu titulu u ovom nizu zvezda je imala znatno veci budzet.Tad je odprilike i poceo projekat evropske zvezde Selekcija je cudo.Nije to za svakoga.
fiction Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 dobro, tacno, ima rezona, treba neko i da igra odbranu itd, ali ipak se nadam da ce naci neko bolje resenje. ne mislim da je kecman los igrac ali ipak nisam siguran da je dovoljno dobar za (najjacu, kad bi se svi, ili bar vecina odazvali) reprezentaciju. I ja se nadam.Njegovu ulogu odradjuje Markovic u ovoj generaciji ali on opet ima velike oscilacije u igri....Recimo ako Partizan ode na final four a Kecman opet odigra odlicno.Duda ce ga jednostavno morati zvati.
vudun Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Gurović je krajnje nestabilan igrač , sa velikim oscilacijama... u jednom meču može ubaciti 35 poena sa relativno dobrim procentom šuta - narednih tri po 12p sa šutom za tri tipa 2/10. To koliko ko zarađuje nije nimalo relevantan i merodavan podatak - kriterijum po kome bi se iko zvao u reprezentaciju. Podmlađivanje selekcije da - ali imajte u vidu da su najjače one selekcije, gde trener može napraviti najbolji mogući balans između mladosti i iskustva. I kakve to veze ima što je Kecmanu trideset godina? Nikada nije kasno debitovati za reprezentaciju, naročito ne kada uzmemo u obzir u kakvoj se situaciji sada nalazi naš državni tim! Kada bih birao između čoveka koji samo rafalno i nerezonski puca ka košu na uštrb kolektiva i čoveka koji skače, asistira, zna da stane na loptu, pogodi kada je važno...jednom rečju TIMSKI igrač - pa naravno da bih odabrao ovog drugog!
sabre Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Gurović je krajnje nestabilan igrač , sa velikim oscilacijama... u jednom meču može ubaciti 35 poena sa relativno dobrim procentom šuta - narednih tri po 12p sa šutom za tri tipa 2/10. To koliko ko zarađuje nije nimalo relevantan i merodavan podatak - kriterijum po kome bi se iko zvao u reprezentaciju. Kada bih birao između čoveka koji samo rafalno i nerezonski puca ka košu na uštrb kolektiva i čoveka koji skače, asistira, zna da stane na loptu, pogodi kada je važno...jednom rečju TIMSKI igrač - pa naravno da bih odabrao ovog drugog! ja nisam ni za to da se zove gurovic u reprezentaciju pazljivije malo citaj postove. a kecmana i gurovica je krenuo da poredi amon-ra, a ne ja.
kuruz Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Кецман је неупоредиво бољи од Гуровића. Психички стабилнији, рационалнији у потрошњи лопти, борбенији.
sabre Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 (edited) Кецман је неупоредиво бољи од Гуровића. Психички стабилнији, рационалнији у потрошњи лопти, борбенији. ^jednom recju - korisniji (po tebi). kako to da je njegova cena neuporedivo manja? znaci da gurovic ima neki kvalitet koji je redji, koji je teze naci na trzistu. veoma prosto, odnos ponude i traznje. glupirate se, poredite dva totalno razlicita tipa igraca. kao kad bi neko rekao da je npr. ben valas bolji igrac od kobe brajanta ili ajversona. Edited March 25, 2008 by sabre
Geozee Posted March 25, 2008 Author Report Posted March 25, 2008 (edited) Gurovic je najveci olosh i ne zasluzuje da igra na ovoj planeti, a ne za nasu reprezentaciju... Kecman je po meni bolji igrac od njega, jer Kecmanova ekipa pravi uspehe u Evropi, dok Gurovic sa svim tim parama i klasom gubi od svakog po 20-30 razlike u Euroligi... Tj. gubio je... naravno ispali su... Edited March 25, 2008 by Geozee
kuruz Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 ^jednom recju - korisniji (po tebi). kako to da je njegova cena neuporedivo manja? znaci da gurovic ima neki kvalitet koji je redji, koji je teze naci na trzistu. veoma prosto, odnos ponude i traznje. glupirate se, poredite dva totalno razlicita tipa igraca. kao kad bi neko rekao da je npr. ben valas bolji igrac od kobe brajanta ili ajversona. Кецман је тимски играч, а Гуровић човек који се иживљава за статистику. Како то да га ниси купили Тау, ПАО, Реал, Барса, ЦСКА, већ Проком који је испао из првог круга Евролиге? У Звезди је био бог јер је играо против Слована, Хелиоса и сличних комедија где се распуцавао, а кад год је требало играти са Партизаном био је смешан.
lemmy sixx Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Gurovic je najveci olosh i ne zasluzuje da igra na ovoj planeti, Bas me interesuje da li si tako pricao dok je igrao za groblje.
Geozee Posted March 25, 2008 Author Report Posted March 25, 2008 Naravno da nisam... tad se nije ponasao tako, kako se sad ponasa... tj. dok je igrao za zvezdu... on je dao povoda grobarima da ga mrze... uzasno je losh covek...
El Karnisero Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Gurovic,Bakic,Vujanic(njega najvise mrzim),Bogdanovic,Vitkovac... Sve na lomacu.
Geozee Posted March 25, 2008 Author Report Posted March 25, 2008 (edited) Koji Bakic? Boris? I zasto Vitkovca... njega ste vi oterali kao losheg igraca... A Bogdanovica je Zmago karao u cmar, psovao mu srpsku majku, udarao ga... svako normalan bi presao u drugi klub, pa i u Partizan... Sjajan argument... ono sto sam ja rekao je ziva istina i cinjenica... Edited March 25, 2008 by Geozee
El Karnisero Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Ko god predje iz Zvezde u Partizan(i obrnuto) je stoka.
lemmy sixx Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Sjajan argument... ono sto sam ja rekao je ziva istina i cinjenica... Jeste...dok je igrao u Partizanu bio je ljudina,i onda ga je Zvezda pokvarila i nacinila od njega djubre od coveka. Patetika.
El Karnisero Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 (edited) Jeste...dok je igrao u Partizanu bio je ljudina,i onda ga je Zvezda pokvarila i nacinila od njega djubre od coveka. Patetika. Nemoj tako,u pravu je Geozee. Gurovic je stoka sto je presao u Zvezdu.Ako je vec Delija sto je potpisivao za Partizan? Ali najbolje je ono-dok je igrao za Partizan nije se ponasao tako. Edit-Odavno nisam cuo gluplje poredjenje od ovoga Kecman-Gurovic. Edited March 25, 2008 by El Karnisero
Grob Bez Dna Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 zasto je glupo?pa igraju istu poziciju?necemo porediti gurovica i krstica
El Karnisero Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 zasto je glupo?pa igraju istu poziciju?necemo porediti gurovica i krstica A koju poziciju po tvom misljenju igraju?
Geozee Posted March 25, 2008 Author Report Posted March 25, 2008 (edited) Jeste...dok je igrao u Partizanu bio je ljudina,i onda ga je Zvezda pokvarila i nacinila od njega djubre od coveka. Patetika. Nemoj tako,u pravu je Geozee. Gurovic je stoka sto je presao u Zvezdu.Ako je vec Delija sto je potpisivao za Partizan? Ali najbolje je ono-dok je igrao za Partizan nije se ponasao tako. Edit-Odavno nisam cuo gluplje poredjenje od ovoga Kecman-Gurovic. Kako ste vi retardirani... uzas... rekao sam da se nije tako ponasao u partizanu, a u zvezdi je pokazao pravo lice... da je ostao u partizanu malo duze, verovatno bi tu vec pokazao kakav je... @Lemmy - ti ocito ne znas sta znaci rech patetika... Edited March 25, 2008 by Geozee
Grob Bez Dna Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 A koju poziciju po tvom misljenju igraju? 5ice..klasicne 5ice da l' je gurovic namerno oteran iz partizana?
El Karnisero Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 5ice..klasicne 5ice da l' je gurovic namerno oteran iz partizana? Lepo te pitam koju oni poziciju po tvom misljenju igraju. Molio bih te da odgovoris.
Grob Bez Dna Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 (edited) Lepo te pitam koju oni poziciju po tvom misljenju igraju. Molio bih te da odgovoris. trojku obojica..trojka = krilo zadovoljan? Edited March 25, 2008 by Amon-Ra
Geozee Posted March 25, 2008 Author Report Posted March 25, 2008 Kecman igra 2-3, a Gurovic 3-4... pa ponekad i 2 ako zatreba... al to ga ne cini korisnijim igracem od kecmana...
El Karnisero Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Gurovic je trojka,a Kecman dvojka. Ne mogu se porediti jer su potpuno drugaciji igraci.
Geozee Posted March 25, 2008 Author Report Posted March 25, 2008 Sto je najgore, mogu se porediti... jer nema puno razlike izmedju pozicije 2 i 3... skoro iste uloge imaju, samo sto je 3 visha... Gurovic je samo efikasniji od Kecmana i nista vise... u svemu ostalom je bolji Kecman... + ima mnogo vise srca nego Gurovic i daje poene kad je njegovom timu najpotrebnije... sto je mnoooogo bitna stvar kod svakog dobrog igraca...
Recommended Posts