Jump to content

Recommended Posts

Posted
najjace da zvezda ima skuplji tim.

Nije provjereno ali Partizan i zvezda svih ovih godina imaju odprilike isti budzet.zvezda je pod Sakotom imala budzet

od 2 miliona koliko Partizan ima ove godine.Cini mi se da su uzeli samo kup jer se zna ko uzima titule...Ne znam koliki je budzet zvezde za ovu godinu ali ne vjerujem da je manji od 1.5 mil.Prije 6 godina kad je Partizan uzeo prvu titulu u ovom nizu zvezda je imala znatno veci budzet.Tad je odprilike i poceo projekat evropske zvezde :) Selekcija je cudo.Nije to za svakoga.

Posted
dobro, tacno, ima rezona, treba neko i da igra odbranu itd, ali ipak se nadam da ce naci neko bolje resenje. ne mislim da je kecman los igrac ali ipak nisam siguran da je dovoljno dobar za (najjacu, kad bi se svi, ili bar vecina odazvali) reprezentaciju.

I ja se nadam.Njegovu ulogu odradjuje Markovic u ovoj generaciji ali on opet ima velike oscilacije u igri....Recimo ako Partizan ode na final four a Kecman opet odigra odlicno.Duda ce ga jednostavno morati zvati.

Posted

Gurović je krajnje nestabilan igrač , sa velikim oscilacijama... u jednom meču može ubaciti 35 poena sa relativno dobrim procentom šuta - narednih tri po 12p sa šutom za tri tipa 2/10.

To koliko ko zarađuje nije nimalo relevantan i merodavan podatak - kriterijum po kome bi se iko zvao u reprezentaciju.

Podmlađivanje selekcije da - ali imajte u vidu da su najjače one selekcije, gde trener može napraviti najbolji mogući balans između mladosti i iskustva. I kakve to veze ima što je Kecmanu trideset godina?

Nikada nije kasno debitovati za reprezentaciju,

naročito ne kada uzmemo u obzir u kakvoj se situaciji sada nalazi naš državni tim!

Kada bih birao između čoveka koji samo rafalno i nerezonski puca ka košu na uštrb kolektiva i čoveka koji skače, asistira, zna da stane na loptu, pogodi kada je važno...jednom rečju TIMSKI igrač - pa naravno da bih odabrao ovog drugog!

Posted
Gurović je krajnje nestabilan igrač , sa velikim oscilacijama... u jednom meču može ubaciti 35 poena sa relativno dobrim procentom šuta - narednih tri po 12p sa šutom za tri tipa 2/10.

To koliko ko zarađuje nije nimalo relevantan i merodavan podatak - kriterijum po kome bi se iko zvao u reprezentaciju.

Kada bih birao između čoveka koji samo rafalno i nerezonski puca ka košu na uštrb kolektiva i čoveka koji skače, asistira, zna da stane na loptu, pogodi kada je važno...jednom rečju TIMSKI igrač - pa naravno da bih odabrao ovog drugog!

ja nisam ni za to da se zove gurovic u reprezentaciju

pazljivije malo citaj postove.

a kecmana i gurovica je krenuo da poredi amon-ra, a ne ja.

Posted

Кецман је неупоредиво бољи од Гуровића. Психички стабилнији, рационалнији у потрошњи лопти, борбенији.

Posted (edited)
Кецман је неупоредиво бољи од Гуровића. Психички стабилнији, рационалнији у потрошњи лопти, борбенији.

^jednom recju - korisniji (po tebi). kako to da je njegova cena neuporedivo manja? znaci da gurovic ima neki kvalitet koji je redji, koji je teze naci na trzistu. veoma prosto, odnos ponude i traznje.

glupirate se, poredite dva totalno razlicita tipa igraca. kao kad bi neko rekao da je npr. ben valas bolji igrac od kobe brajanta ili ajversona.

Edited by sabre
Posted (edited)

Gurovic je najveci olosh i ne zasluzuje da igra na ovoj planeti, a ne za nasu reprezentaciju... Kecman je po meni bolji igrac od njega, jer Kecmanova ekipa pravi uspehe u Evropi, dok Gurovic sa svim tim parama i klasom gubi od svakog po 20-30 razlike u Euroligi... :no: Tj. gubio je... naravno ispali su... :da:

Edited by Geozee
Posted
^jednom recju - korisniji (po tebi). kako to da je njegova cena neuporedivo manja? znaci da gurovic ima neki kvalitet koji je redji, koji je teze naci na trzistu. veoma prosto, odnos ponude i traznje.

glupirate se, poredite dva totalno razlicita tipa igraca. kao kad bi neko rekao da je npr. ben valas bolji igrac od kobe brajanta ili ajversona.

Кецман је тимски играч, а Гуровић човек који се иживљава за статистику. Како то да га ниси купили Тау, ПАО, Реал, Барса, ЦСКА, већ Проком који је испао из првог круга Евролиге? У Звезди је био бог јер је играо против Слована, Хелиоса и сличних комедија где се распуцавао, а кад год је требало играти са Партизаном био је смешан.

Posted

Naravno da nisam... tad se nije ponasao tako, kako se sad ponasa... tj. dok je igrao za zvezdu... on je dao povoda grobarima da ga mrze... uzasno je losh covek... :da:

Posted (edited)

Koji Bakic? Boris? I zasto Vitkovca... njega ste vi oterali kao losheg igraca... :da: A Bogdanovica je Zmago karao u cmar, psovao mu srpsku majku, udarao ga... svako normalan bi presao u drugi klub, pa i u Partizan... :da:

:)

Sjajan argument... ono sto sam ja rekao je ziva istina i cinjenica... :da:

Edited by Geozee
Posted
Sjajan argument... ono sto sam ja rekao je ziva istina i cinjenica... :da:

Jeste...dok je igrao u Partizanu bio je ljudina,i onda ga je Zvezda pokvarila i nacinila od njega djubre od coveka. :) Patetika.

Posted (edited)
Jeste...dok je igrao u Partizanu bio je ljudina,i onda ga je Zvezda pokvarila i nacinila od njega djubre od coveka. :) Patetika.

Nemoj tako,u pravu je Geozee. :)

Gurovic je stoka sto je presao u Zvezdu.Ako je vec Delija sto je potpisivao za Partizan?

Ali najbolje je ono-dok je igrao za Partizan nije se ponasao tako. :):):)

Edit-Odavno nisam cuo gluplje poredjenje od ovoga Kecman-Gurovic.

Edited by El Karnisero
Posted (edited)

Nemoj tako,u pravu je Geozee. :)

Gurovic je stoka sto je presao u Zvezdu.Ako je vec Delija sto je potpisivao za Partizan?

Ali najbolje je ono-dok je igrao za Partizan nije se ponasao tako. :):):)

Edit-Odavno nisam cuo gluplje poredjenje od ovoga Kecman-Gurovic.

Kako ste vi retardirani... uzas... rekao sam da se nije tako ponasao u partizanu, a u zvezdi je pokazao pravo lice... da je ostao u partizanu malo duze, verovatno bi tu vec pokazao kakav je...

@Lemmy - ti ocito ne znas sta znaci rech patetika... :da:

Edited by Geozee
Posted (edited)
Lepo te pitam koju oni poziciju po tvom misljenju igraju.

Molio bih te da odgovoris.

trojku obojica..trojka = krilo

zadovoljan?

Edited by Amon-Ra
Posted

Sto je najgore, mogu se porediti... jer nema puno razlike izmedju pozicije 2 i 3... skoro iste uloge imaju, samo sto je 3 visha... Gurovic je samo efikasniji od Kecmana i nista vise... u svemu ostalom je bolji Kecman... + ima mnogo vise srca nego Gurovic i daje poene kad je njegovom timu najpotrebnije... sto je mnoooogo bitna stvar kod svakog dobrog igraca... :da:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...