Jump to content

Recommended Posts

Posted

moguca pojacanja su marjanovic (slavkan ide), gordic, milosavljevic (umesto sinoveca), bojan popovic, paunic (veseli i on na trojci bi bilo sjajno). bice jos imena. tako pricaju na kosarka.rs forumu.

Posted

Ovi debili na B92 što komentarišu da se Dule prodao i tako to, da ostavlja klub na cedilu, mogu samo da mi popuše kurac, nezahvalni balavci kvazinavijači.

Posted (edited)

Milosavljević bi bio pun pogodak, a za Marjanovića teško. Otišao bi negde gde bi bio startni centar, ne bi on bio zadovoljan kada bi prihvatio Vranešovu ulogu u odmenjivanju Marića. Porasli i dečku apetiti.

Ode jedini doktor nauka iz JSD Partizan. :frown::frown: Jedno veliko hvala za sve trofeje i mađioničarske podvige uz pomoć štapa i kanapa.

Ali vratiće se kad tad, kad bude odradio milionski ugovor sa armejcima, crno-belo je njemu u krvi...

I ovi novinari, pogani izrodi, kako to odjednom Marić, Veseli i Mekejleb u CSKA?! Jeeeste, i Todorić i Danilović, sa sve kafe kuvaricom i fizioterapeutom Hranislavom u paketu.

Edited by Vudu instruktor
Posted

To što on priča da ostavlja klub na čvrstim osnovama i u dobrim rukama ne pije vodu. Ono što fali Partizanu su pare. CSKA ima para koliko hoćeš, da svake sezone ima vrhunski tim i trenera. Partizan ako ne bude našao dobre sponzore na konto uspeha protekle sezone, otići će brzo i Duletov sistem i rezultati.

drago mi je sto si prognozirao ovo.sad odjebi sa teme.

Posted
Хвала ти Генерале што си на крају ипак показао своје право лице, хвала ти Генерале што се се попишао на оне који су те позивали на бис и када је твој тим губио 20 разлике и направили од тебе мит а повео фенсере и курве у Париз, хвала Генерале за све лицемерне изјаве после тога, хвала Генерале што си се на крају првенства правио луд као да се ништа не дешава! Имао си многе победе у животу, усрећио нас хиљаде пута и на томе ти хвала до неба, али си све то засенио својим поступцима у последња два месеца! Хвала ти!

П.С. Ја сам шлихтара!

438289983_da40f65cbd_o.jpg

• Upvote 1
Posted (edited)

cisto sumnjam. anderson je divljak, a i izgleda da ce u real. smit je dobar, al ga je vreme vec sustiglo, i iako razliciti tipovi krila, pre sam za paunica. em je mladji em je nas. ali da, trebao bi nam jedan iskusan suter. od "zvucnijih" se pominje bojan popovic, ali to ako bo ode.

Edited by Milenko Tepic
Posted

Не бих волео да видим Поповића у Партизану. Јесте да разбија како игра у одбрани, али је у нападу танак. Не волим играче којима је основни циљ да одиграју одбрану, а у напад само пренесу лопту.

Супер за Милосављевића. Одличан нападач (58% за 2, 41% за 3).

Posted

Не бих волео да видим Поповића у Партизану. Јесте да разбија како игра у одбрани, али је у нападу танак. Не волим играче којима је основни циљ да одиграју одбрану, а у напад само пренесу лопту.

Супер за Милосављевића. Одличан нападач (58% за 2, 41% за 3).

Odakle ove netacne informacije ?

Ne znam tacno kako je igrao u ligi ali evo statistike iz evrolige iz ove sezone:

11,2 poena po mecu

5,4 asistencije

2,4 ukradene lopte

13,6 index korisnosti

znaci vrlo je koristan i u napadu, iskusan igrac, zna kad da pravi faul i kad da smiri igru...

Sigurno nije eksplozivan kao Mekejleb ali ima druge kvalitete

Inace proglasen je za igraca meseca u oktobru u Evroligi

Po meni to bi bilo fantasticno pojacanje za Partizan

Posted

Све то стоји, али није ми тип играча који може да преломи утакмицу, пробије итд. Идеалан за резервисту. Јбг, можда претерујем због утиска који имам о Мекејлебу, па онда правим паралелу између ова два играча.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...