Grob Bez Dna Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 prti do smrti! @trenje bodibond. videces kakvih slucajeva ima tako. yumetal mu dodje kao mesto gde se skupljaju doktori nauka.
El Karnisero Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 Deluje zanimljivo,moracu da se prikljucim.
Grob Bez Dna Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 ajde cela ekipa sa sporta tamo. dobili bismo vecne banove.
El Karnisero Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 Meni su sjebani svi moguci mejlovi,iscimacu ortaka da me registruje tamo.Deluje da ima kretena koji se lako loze.Kao stari jumetal.
lemmy sixx Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 Hakeru,pa nije ti odjeban browser pa da ne mozes napraviti neku gmail ili hotmail adresu.Drvoseco.
El Karnisero Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 Hakeru,pa nije ti odjeban browser pa da ne mozes napraviti neku gmail ili hotmail adresu.Drvoseco. Mrzi me da se cimam sa tim.Ja sam spretan sa tim internet zajebancijama isto koliko si ti skroman i umeren u promovisanju sebe u spotovima Oroza.
Baal Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 Ma daj brate, hoćeš ja da ti otvorim mail i da ti dam login podatke? Jebem te u glavu. Ćelavu.
lemmy sixx Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 (edited) Ne mrzi te,nego ne umes,zato sto si paor. Baale,mani se budaletine,i da mu napravis mail taj se ne bi znao ulogovati.Ide u Bosnu za 5 dana da muze krave,to je njegov vrhunac. Edited July 8, 2010 by lemmy sixx
El Karnisero Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 Ma daj brate, hoćeš ja da ti otvorim mail i da ti dam login podatke? Jebem te u glavu. Ćelavu. Hvala puno brate,registrovacu se kad se vratim iz Bosne. Ne mrzi te,nego ne umes,zato sto si paor. Baale,mani se budaletine,i da mu napravis mail taj se ne bi znao ulogovati.Ide u Bosnu za 5 dana da muze krave,to je njegov vrhunac. Ne muzem krave,to je zenski posao.Osim mozda kod Madjara.
Мајор Гашпар Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 Na kosarka.rs forumu se priča o tome da ćemo potpisati Golubovića na 2+1 godinu, fino rešenje. Дај Боже! Била би то паклена машинерија на центру. Мада, нисам неки оптимиста. Знам да су и раније јурили Голубовића, али је тражио велике паре.
lemmy sixx Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 (edited) Ne muzem krave,to je zenski posao.Osim mozda kod Madjara. Za madjare ne znam,ali sam siguran da ces ti musti krave.I voditi ovce na ispasu. Edited July 8, 2010 by lemmy sixx
El Karnisero Posted July 8, 2010 Report Posted July 8, 2010 Ovce ne gajimo.Jedino da dodju bekovi Juventusa na izlet.
kuruz Posted July 10, 2010 Report Posted July 10, 2010 Meni su sjebani svi moguci mejlovi,iscimacu ortaka da me registruje tamo.Deluje da ima kretena koji se lako loze.Kao stari jumetal. El Karnisero Lord of Metal Group:Članovi Posts:6178 Joined:19-novembar 07 O каквом старом Јуметалу причаш? Ни ја га се не сећам из времена кад кажу да је било најбоље, а не ти. Ево ти мејл, јеб'о те мејл: http://www.guerrillamail.com/
Baal Posted July 10, 2010 Report Posted July 10, 2010 Ma, gde si ti mator, m'rš. Raško Katić u Partizanu.
BLAGOJE Posted July 10, 2010 Report Posted July 10, 2010 ja sam slus'o burzum dok si ti fapovao na danija,zato baz of
Мајор Гашпар Posted July 10, 2010 Report Posted July 10, 2010 Ma, gde si ti mator, m'rš. Raško Katić u Partizanu. Да ли је јебено могуће... Божић још годину дана. http://www.sportske.net/vest/kosarka/bozic-ostaje-u-partizanu-24531.html
Hail Metal Posted July 10, 2010 Report Posted July 10, 2010 Svi vi nemate ni dva pisanja na forumu naspram mene .
Recommended Posts