Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kakav crni dream team , da Spanija igra u najjacem sastavu dobila bi ih lagano , jesu favoriti , ali moze se igrati protiv njih .

Zavisiće dosta od toga u kakvom sastavu i formi budu druge ekipe. Dakle, ne samo Španija.

Posted

Mislio sam na to da se moze igrati sa SAD-om , Spanija uz Argentinu je odmah iza po kvalitetu , mada ne znam u kojem oni sastavu dolaze ...

4706-pedja-milosavljevic.jpg

Marija Kilibarda u Areni bodri KK Partizan !

• Upvote 1
Posted (edited)

uzas. gledao sam na hrtu snimak poslednjih 46 sekundi. nedovic gubi loptu, a zatim primamo trojku. i hajlajt na kraju, uje imaju 3 bacanja, a pametni djokic drzi 4 BEKA i jednog centra, i ,naravno, ovi daju kos iz ofanzivnog. :no:

djokic je kriv i niko drugi. :da: svaki iole normalan trener bi sa ovakvom ekipom igrao bar finale.

Edited by Milenko Tepic
Posted

Ђокић се жалио на атмосферу у тиму и рекао је да је 1/4 финале успех.

Па, масторе, ти си тренер репрезентације и директан кривац због лоше атмосфере. Да је Пешић био на његовом месту, летели би многи.

Иначе, човек је труба од тренера. Ускаче кад год Човић смени тренера у ФМП. Додуше, понекад је ту и Владо Ђуровић. :bigblue:

Posted

Недовић и Радосављевић су поднели захтев за раскид уговора. Катнић и Јеловац су били на позајмици. па не знам да ли су откупили њихове уговоре. С обзиром на финансије, не верујем.

Све у свему, јад и беда од тима. Биће по 60-70 разлике. :bigblue:

Posted

Od one price da dolazi Efes i ulaze 20mil.,te da ce svi da ostanu i jurisaju na evropsku titulu desila se ipak realnija prica, kao i svake godine. U stvari, Partizan je ove godine prosao mozda i najgore jer je ostao i bez trenera. Jebes mu sve kad ne mozes da zadrzis najboljeg igraca iako ima visegodisnji ugovor. Al' dobro, verovatno ce da nadju solidnu zamenu za njega i ostale.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...