Мајор Гашпар Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 Добисмо Нови Зеланд без Крстића и Тепића. Сутра против Ирана.
Baal Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 I bez Mačvana. Gledao sam tekmu, malo smo na kraju dodali gas i pobedili ih, Milosavljević i Paunić strašno igraju odbranu, samo što je Paunić mnogo lošiji u napadu od Milosavljevića, Bjelica bio nezainteresovan, Teo se igrao sa Novozelanđanima, Novica odličan, Marković isto, biće ovo fina ekipa. Inače, Marić će igrati 100% za Australijance na prvenstvu, mnogo su jači sa njim.
Grob Bez Dna Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 (edited) ovde: http://www.vikomtv.com/2010/06/ntv-spor-turkey.html inace, da ne pisem bzvz, potpisujem sve sto je ball rekao, samo bih dodao da je kosta odlican bio i da me je keselj iznenadio prijatno. i da, jos je rano, al mislim da ce savanovic i paunic otpasti. Edited August 6, 2010 by Milenko Tepic
Baal Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 (edited) Realno bi bilo da Paunić i Savanović otpadnu, Paunić je borben, ali smo dobili Milosavljevića na toj poziciji, jer igra odlično odbranu, samo maaalo lošiju od Paunića, ali je zato mnogo opasniji u napadu. Što se tiče Savanovića, on mi je mnogo drag igrač, ali mislim da nema mesta u ovoj reprezentaciji, jedino da izbaci Mačvana, a to nije realno. Inače, sutra u 17h sa Iranom, moći će da se gleda na ovom linku što je ostavio Milenko. Edited August 6, 2010 by trenje
Мајор Гашпар Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 Миленко, хвала за линк. Још колико играча испада са списка?
DBrave Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 dobro smo igrali u trecoj cetvrtini po mom misljenju. Protiv jacih reprezentacija cemo morati celu utakmicu tim tempom. Ne razumem sto Macvan nije usao bar na minut, nadam se da nije povreda
Мајор Гашпар Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 Никола. Ценим да је Милосављевић сигурица...вероватно и Савановић (волео бих да остане).
Grob Bez Dna Posted August 7, 2010 Report Posted August 7, 2010 @dbrave za macvana ne znam, a tepic i krstic nisu jos spremni.
Baal Posted August 7, 2010 Report Posted August 7, 2010 Milosavljević realno pre Paunića treba da bude u reprezentaciji, Paunić je odličan u odbrani, a nema pojma u napadu, dok Milosavljević grize na oba kraja, mislim da je 100% da Paunić ispada, ovamo će da bude između Savanovića i Mačvana.
Baal Posted August 7, 2010 Report Posted August 7, 2010 Ovo sam naravno komentarisao dok sam gledao utakmicu sa Iranom, da ne bude da sam samo ponovio ono što sam juče rekao.
Мајор Гашпар Posted August 7, 2010 Report Posted August 7, 2010 Рашић фино одиграо. Теодосић се губио...имао баш лош дан. Јаки смо као земља под обручима.
Baal Posted August 8, 2010 Report Posted August 8, 2010 Poprcasmo i Turkale. Bjelica opet nezainteresovan. Savanović car, mislim da sam pogrešio sa procenom da za njega nema mesta u reprezentaciji, verovatno Mačvan otpada.
Grob Bez Dna Posted August 8, 2010 Report Posted August 8, 2010 hah, i ja sad nisam siguran za savanovica i macvana. bice duda na slatkim mukama. sledece nedelje igramo u sloveniji turnir, na rtsu prenos.
Baal Posted August 8, 2010 Report Posted August 8, 2010 Jes, od 13. do 15. Slovenci, Rusi, Novozelanđani i mi. A onda 17-19. Akropolis kup, Grci, Slovenci, Kanada i mi.
Grob Bez Dna Posted August 8, 2010 Report Posted August 8, 2010 (edited) grci kidaju uje. taj akropolis ima do jaja timove. i 22. u areni s kinom. isao bih na to, al ce biti jeba za prevoz. edit: spanija - slovenija http://www.badtvnet.site50.net/ Edited August 8, 2010 by Milenko Tepic
Мајор Гашпар Posted August 8, 2010 Report Posted August 8, 2010 Гледао сам данас како су Немци без Новицког отресли Русе. Браћо, Руси танки као папир. Не могу да се саставе. За Швабе игра неки клинац...Robin Benzing. 211 цм, цепа тројке као од шале. Тодоре реагуј. http://www.youtube.com/watch?v=imOS09j5vlo
Grob Bez Dna Posted August 9, 2010 Report Posted August 9, 2010 i odma na avatar. rusi su ocajni, jes da nije igrao krijapa, al ne verujem da ce on doneti neku prevagu.
Мајор Гашпар Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 Опак играч. Замисли тандем Весели и он.
Grob Bez Dna Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 opet smo dobili turke. i opet rasic najbolji. i to smo izgubili cetvrtu 21:8.
Baal Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 E, imate na Eurosportu 2 Slovenija - Španija, sad će da počne drugo poluvreme.
Recommended Posts