Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pala Cibona opet !!!

Vidim raspisali ste se mnogo , kao prvo oba igraca (Kecman i Gurovic) su klasicna krila tj trojke , jest da navijam za Partizan , ali treba biti objektivan , Kecman sada igra sezonu karijere , Gurovic jeste bio klasa , on je super igrac ali kad ga trenira super trener na pr Pesic , koji ima autoritet , pa ne moze jedan Sakota ili Karadzic da prigovara Gurovicu , drugi je pristup odbrane na Gurovicu na kojem se smenjuju 2-3 igraca i Kecmanu koji je objektivno tek mozda trece ili cetvrto resenje u napadu , jedino u cemu je Kecman sad bolji , trenutno je skok i odbrana ali druga je prica kad je Gurovic bio u najboljoj formi , treba biti realan.

U pravu je onaj ko kaze da se Gurovic nije tako ponasao u Partizanu , jer tamo nije imao mnogo ni prostora , ako se dobro secam nije bio ni u prvoj petorci , u medjuvremenu se svojom krivicom posvadjao sa grobarima i u mnogo situacija pokazao da je govno od coveka , verovatno je toliko zamrzeo Partizan jer nije uspeo da se dokaze tamo.

A u reprezentaciju ne treba zvati ni jednog ni drugog , Kecmana jer je star , i vise je on klupski igrac , mada je po prikazanom zasluzio , a Gurovica zato sto ima losu sezonu iza sebe i jer svojom pojavom moze samo da steti nacionalnom timu , njega mozda jedino Milicic voli :)

Posted
Pala Cibona opet !!!

Vidim raspisali ste se mnogo , kao prvo oba igraca (Kecman i Gurovic) su klasicna krila tj trojke , jest da navijam za Partizan , ali treba biti objektivan , Kecman sada igra sezonu karijere , Gurovic jeste bio klasa , on je super igrac ali kad ga trenira super trener na pr Pesic , koji ima autoritet , pa ne moze jedan Sakota ili Karadzic da prigovara Gurovicu , drugi je pristup odbrane na Gurovicu na kojem se smenjuju 2-3 igraca i Kecmanu koji je objektivno tek mozda trece ili cetvrto resenje u napadu , jedino u cemu je Kecman sad bolji , trenutno je skok i odbrana ali druga je prica kad je Gurovic bio u najboljoj formi , treba biti realan.

U pravu je onaj ko kaze da se Gurovic nije tako ponasao u Partizanu , jer tamo nije imao mnogo ni prostora , ako se dobro secam nije bio ni u prvoj petorci , u medjuvremenu se svojom krivicom posvadjao sa grobarima i u mnogo situacija pokazao da je govno od coveka , verovatno je toliko zamrzeo Partizan jer nije uspeo da se dokaze tamo.

A u reprezentaciju ne treba zvati ni jednog ni drugog , Kecmana jer je star , i vise je on klupski igrac , mada je po prikazanom zasluzio , a Gurovica zato sto ima losu sezonu iza sebe i jer svojom pojavom moze samo da steti nacionalnom timu , njega mozda jedino Milicic voli :)

ovo je sve apsolutno tacno od prve do poslednje reci. pogotovo deo o trenerskom autoritetu i o tome da ni gurke ni kecman ipak vise nisu za reprezentaciju.

Posted
:da: Jes vala.. tacno je... U reprezentaciju bi ja sve koji su igrali u Indijanapolisu... pruzio bi jos jednu sansu, bez obzira na sve, jer nam je kosarka u kriticnom stanju, a sa mladjim necemo nista uspeti... :da:
Posted
Ja bi volio da se vrati u zvezdu :pivopije:

Hmmm....to i ne bi bilo loše, jer bi se ponavljale situacije da on postigne pola koševa ekipe... a sama ekipa ( zvezda) gubi od protivnika sa po 15-20 poena. :mhihi:

Interesuje me koliki je ugovor imao na godišnjem nivou doskora u poljskom Prokomu?

Verujem da cifra ipak nije mala, a vidim i da potencirate 'jak ugovor' - ja ne znam zaista.

Posted

zaugovor ne mogu nista da kayem

ali se secam onog njegovog odlaska u uniks iz kazanja

dobar dan ja vam uzeo pare , e cekaj malo, ovo stan, ovo kola , ma dovi]enja i odma se lik spakovao i vratio kuci

umro sam od smeja

Posted
Hmmm....to i ne bi bilo loše, jer bi se ponavljale situacije da on postigne pola koševa ekipe... a sama ekipa ( zvezda) gubi od protivnika sa po 15-20 poena. :mhihi:

Interesuje me koliki je ugovor imao na godišnjem nivou doskora u poljskom Prokomu?

Verujem da cifra ipak nije mala, a vidim i da potencirate 'jak ugovor' - ja ne znam zaista.

Милион по сезони, колико ја знам.

Posted
Pa taj jebeni Prokom ima 3 puta vec budzet od Partizana, a ovo im je druga sezona tek u Euroligi cini mi se...

5x, skoro 6...citah neki dan da im je budzet za ovu su sezonu 11,5 miliona

Posted

jeste, kod vas igraci igraju za dzabe

iz ciste ljubavi prema klubu :)

ajde ne lupajte vise.

eno vam ih divac i danilovic, eno vam ga mile dodik, pa nek se otvore jos ako vam je malo para.

neka uloze, neka investiraju. ako je isplativo. ako nije - jebiga.

Posted
eno vam ih divac

Hahaha... si siguran da je on jos u partizanu? A plate placa Dodik... takav je ugovor potpisao... :da: Vujosevic posle svake utakmice trazi pomoc, al nema je naravno... Vazno je da Zvezda ima para da dovede igrace za prolaz medju 16 najboljih u ULEBU KUPU!!! Hahahah... TUUUUUUGA!!!

Posted

smesni ste s tom pricom i kuknjavom "jadni mi nemamo para a zvezda se razbija od para"

jadno.

vama je za sve kriva zvezda. smesno.

Posted

Svi mi znamo da neko uvek kvari planove Grobarima.

Drzava,sudije,vanzemaljci...

Da Partizan ima budzet kao Zvezda i da ih vole sudije bio bi neprikosnoveni sampion svemira.

Posted

Брате, Новица и компанија имају по 10000 евра месечно, а Дуле прича да немају пара. Исте такве приче је ширио кад је био тренер Звезде, само је име другог клуба пљувао.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...