Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ништа не бих додавао. Могу да замислим како би прошли Бјелица и Кешељ да су остали још једну сезону у Звезди. Тако ће проћи и Шваба ако настави да игра по селима.

Posted

Trojke 7 od 13 ili 14, dakle bar 50%. Mora vise "lakih" poena, tesko ce se ovo odrzati. A Tepic standardno smusen. Mogao bi da obrije one pubertetske brkove hehe :lol:

Markovic opet po starom, leti na sve strane, ali ako ne sutne za 3 u 95% slucajeva doda loptu umesto da ide na sut/ulaz, previse je predvidljiv.

Posted

Ovo je već mnogo bolje, a ja mislim da naši tek mogu da zablistaju. Sutra protiv Argentine da dobijemo, eto nas na prvom mestu i vrlo verovatno idemo na Hrvate posle toga, a onda recimo na Litvaniju.

Posted

Novica nash ubedljivo najbolji igrac , kad gledamo ukupno napad i odbranu !

Ubedjen sam da sutra pobedjujemo Argentince .

Keselj mora popraviti odbranu , kad se to desi bice veliki igrac , Markovic , Tepic ispod svojih standarda , Krle , Teo taman koliko treba da pokazu sta su .

• Upvote 1
Posted

Marković je odlično igrao odbranu i bio je konačno solidan u napadu.

Teo car.

Sudije su ih nonstop vraćali u meč, strašno.

Dobijamo Argentinu.

Posted

Bitno je da se forma diže sa vremenom, umesto da pada i da su kažnjenici odmah po povratku u ekipu preuzeli ulogu koja im je i namenjena. Znajući to, ja se osim SAD i možda domaćina Turske, nijedne ekipe ne pribojavam na ovom prvenstvu.

Posted

Joj, gledam i ne mogu da verujem, koji su bolidi ovi Nemci... Ludilo od završnice i produžetak. Stigoše Angolci -10 za 2 minuta, a mogli su i da dobiju da su bolje koristili nemačke poklone. Ajmo Angola, izbacite Švabe iz takmičenja!

Posted (edited)

Pa nije baš da nam odgovara pobeda... Da je Nemačka pobedila mi bismo išli kao sigurno 3. ali pošto je izgubila sada smo 2. ili 1. Naravno, prvi smo ako dobijemo Argentinu i onda izbegavamo SAD/Španiju sve do finala. Ako smo drugi mislim da u polufinalu idemo na USA/Španiju, al' dobro, da dođemo dotle. :)

Edited by trenje
Posted

Ma, nije bitno sad polufinale, čekaj prvo da dođemo dotle, a onda je svejedno da li nam se padne domaćin Turska ili SAD. Biće podjednako teško, a naši ako daju maksimum mogu da pobede bilo koga od njih.

Posted

Ne mogu da verujem da su dobili.Ja prestao gledati kad su Nemci dali trojku i bas se odlepili mnogo nesto,na manje od 2 min do kraja. Kakav sam krelac,sta sam propustio. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...