Мајор Гашпар Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 Ништа не бих додавао. Могу да замислим како би прошли Бјелица и Кешељ да су остали још једну сезону у Звезди. Тако ће проћи и Шваба ако настави да игра по селима.
Oak Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 Opet izgubili shpanci, svashta ce ovde da se deshava, na kraju ce brazil igrati finale.
Grob Bez Dna Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 (edited) evo ga snimak. bas da vidim karanje nabedjenih zvezda. Edited August 31, 2010 by Milenko Tepic
Angelystor Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 Ja se znaci vise ne secam kada sam gledao utakmicu a da ju je brat Hido dobro odigrao...sa druge strane, Iljasova budala. Spanci@ Haa-ha xD
Defunctus Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Rasic i Keselj dve klase iznad Markovica i potpuno izgubljenog (i dalje) Tepica. Krstic i Teo ocekivano vrhunski.
Bata Trokrilni Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Neka održe isti tempo do kraja, dobijaju dvocifrenom razlikom. Plašim se samo da u nekom trenutku ne uđu u neku lošu seriju.
Defunctus Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 (edited) Toga se i bojim,za sad sut relativno dobro ide...ako stane,najebali smo. Odbrana deluje dosta lose. Edited September 1, 2010 by Defunctus
Stefan34 Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Trojke 7 od 13 ili 14, dakle bar 50%. Mora vise "lakih" poena, tesko ce se ovo odrzati. A Tepic standardno smusen. Mogao bi da obrije one pubertetske brkove hehe Markovic opet po starom, leti na sve strane, ali ako ne sutne za 3 u 95% slucajeva doda loptu umesto da ide na sut/ulaz, previse je predvidljiv.
Bata Trokrilni Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Ovo je već mnogo bolje, a ja mislim da naši tek mogu da zablistaju. Sutra protiv Argentine da dobijemo, eto nas na prvom mestu i vrlo verovatno idemo na Hrvate posle toga, a onda recimo na Litvaniju.
Fapril ethereal Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 sjajno! Teodosicu kralju! rulamo!
Hail Metal Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Novica nash ubedljivo najbolji igrac , kad gledamo ukupno napad i odbranu ! Ubedjen sam da sutra pobedjujemo Argentince . Keselj mora popraviti odbranu , kad se to desi bice veliki igrac , Markovic , Tepic ispod svojih standarda , Krle , Teo taman koliko treba da pokazu sta su . 1
Baal Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Marković je odlično igrao odbranu i bio je konačno solidan u napadu. Teo car. Sudije su ih nonstop vraćali u meč, strašno. Dobijamo Argentinu.
Hail Metal Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Slazem se za sudije , ali ne i za Markovica , precenjen igrac , ali ok , svidja mi se igra , jer igramo totalno timski , nema solera , sve je podredjeno kolektivu !
Grob Bez Dna Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 novica, krstic, teo, rasic i seselj sjajni. sudije ocajne, da, uvek su ih vracale u igru. nesportski faul rasica. tepic uzas, al mora proigrati jednom.
Bata Trokrilni Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Bitno je da se forma diže sa vremenom, umesto da pada i da su kažnjenici odmah po povratku u ekipu preuzeli ulogu koja im je i namenjena. Znajući to, ja se osim SAD i možda domaćina Turske, nijedne ekipe ne pribojavam na ovom prvenstvu.
Fapril ethereal Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 povratnih lopti iz reketa ka 6.25 bilo koliko hoces sto je posebno vazno..
Baal Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=kJRsOgopUEE&feature=player_embedded
Defunctus Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Angola super igra protiv Nemacke...ako dobiju,to nam odlicno odgovara. Evo link za stream: http://atdhe.net/23423/watch-serbia-vs-australia
Bata Trokrilni Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Joj, gledam i ne mogu da verujem, koji su bolidi ovi Nemci... Ludilo od završnice i produžetak. Stigoše Angolci -10 za 2 minuta, a mogli su i da dobiju da su bolje koristili nemačke poklone. Ajmo Angola, izbacite Švabe iz takmičenja!
Bata Trokrilni Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Pobeda Angole! Vredelo je gledati ovaj smehotres od košarke. Nemačka je eliminisana, džaba im pobeda nad Srbijom, a mi smo obezbedili najmanje drugo mesto u grupi.
Baal Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 (edited) Pa nije baš da nam odgovara pobeda... Da je Nemačka pobedila mi bismo išli kao sigurno 3. ali pošto je izgubila sada smo 2. ili 1. Naravno, prvi smo ako dobijemo Argentinu i onda izbegavamo SAD/Španiju sve do finala. Ako smo drugi mislim da u polufinalu idemo na USA/Španiju, al' dobro, da dođemo dotle. Edited September 1, 2010 by trenje
Bata Trokrilni Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Ma, nije bitno sad polufinale, čekaj prvo da dođemo dotle, a onda je svejedno da li nam se padne domaćin Turska ili SAD. Biće podjednako teško, a naši ako daju maksimum mogu da pobede bilo koga od njih.
Defunctus Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Ne mogu da verujem da su dobili.Ja prestao gledati kad su Nemci dali trojku i bas se odlepili mnogo nesto,na manje od 2 min do kraja. Kakav sam krelac,sta sam propustio.
Recommended Posts