hate squad Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 (edited) Ma kakvu Amrikanci...realno su slabiji od nas i tu nema velike mudrosti, ali vidim da se stvorila atmosfera da je sve ispod 30 neuspeh, da cemo ih razbiti sa indisponiranim Tepicem, Macavnom i da ce da ih izbusi Paunic, a da oni samo cekaju da ih mi silujemo. Ozbiljan pristup i ne sumnjam uopste u pobedu. Edited September 3, 2010 by hate squad
Bata Trokrilni Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 Mislim da mirna i strpljiva igra nije rešenje. Treba ih nagaziti na samom početku, furioznom igrom koja će koristite prednosti na svim pozicijama, pa onda održavati razliku. Nikako im ne dozvoliti da oni povedu kao što su vodili Argentinci, jer će im to samo podići moral.
Hail Metal Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 (edited) http://sportal.rs/news.php?id=34666 Ne znam da li se komentarisalo , mrzi me da citam predhodne nestrucne postove . Teo neka pripazi letece kao Radman , da je u Partizanu igrao poklonio bi mu Dule bonton , da se kultivise , realno jeste najbolji bez dileme , ali ponasanje nula. Edited September 3, 2010 by Hail Metal
Baal Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 Naravno, naši novinari se više bave time nego košarkom, retardi degenerični. Pomirili su se pred kraj poluvremena, a i Danilović i Đorđević nisu pričali po celu prvenstvo, pa su igrali kao zmajevi...
B@K@ Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 Ali ja sam čuo da je onaj bivši uvredio Eru i da će on sad da ga tuži... Zašto o tom ćute naši sportski novinari, šta kriju?! Jebeni nepismeni senzacionalistički debili.
Footog Qpoos Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 dobro igramo...trudimo se i to je odlicno...nece dati duda bilo sta nepredvidjeno da se desi...malo na zemlju svi...krle kapitenski i duda selektorski da se to u red dovede,nema tu zajebavanja...zna se k'o kosi,a k'o vodu nosi...uvek se znalo ko je stariji...
Srlandand Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 Jbt, ovaj Teodosic nasao nekome cuske da lupa. Sjeb'e polovinu napada dok je u igri. Valjda ce se normalizuje, a nadam se da ce i Savanovic da namesti ruku i oslobodi se, pa da nam vise zivce ne kidaju.
Srlandand Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 Ode pola zivota u kurac! Dobro je, morali smo i ovako neku tekmu da odigramo. SRBIJA DOMINIRA!
Bata Trokrilni Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 Bravo Rašiću, care! Jeste da smo odigrali najslabiji meč posle onog sa Nemcima, ali je to i dobro - u sledećem ćemo sigurno biti mnogo bolji, a i nešto rasterećeniji, jer će protivnik biti ekipa od koje nije sramota izgubiti. Sve čestitke. 2 1
oʞɾoƃ Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 Jebem ti lebac, pojedoše mi sve živce, a ovi jebeni hrvatski komentatori seru li seru, mislim da smo imali 16 puta korake i 12 puta nesportsku ličnu... 1 1
Footog Qpoos Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 ja sam sanjao da cemo opet sve resiti trojkom...id u kurac,ovo je zlo...kako smo zgrceno igrali...jedva,oni se vise trudili,a i bili su bolji...mi smo ih dobili na suvi kvalitet,na silovanje...
Elldamar Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 Znachi prvo ovo : http://www.youtube.com/watch?v=QDTrlaEQCn8&feature=related Pa onda ovo : http://www.youtube.com/watch?v=1Wu15IKPQy4&feature=related A vecheras nova epizoda
Мајор Гашпар Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 Ај нека неко постави снимке са ХРТ-а. Осећам да су се опет наложили на победу у задњим секундама.
Footog Qpoos Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 Ај нека неко постави снимке са ХРТ-а. Осећам да су се опет наложили на победу у задњим секундама. mogu samo da zamislim sta su srali... opet ta naklonost sudaca prema srbijanskoj momcadi...pritisci izabranika ivkovica na suce da sviraju vise faula u koris srbije...ne,ne,meni je to isto kao i 97me...nasa momcad su se borila protiv sudaca,pune dvorane i cestih faula,na granici sa sportskim natjecanjem...svaka cast nasoj momcadi,mi smo moralni pobednici... 1
Мајор Гашпар Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 Нема ни Куруза да нам пренесе вијести са Индекса. Јбг, много смо се зајебавали. Након свега, овом Рашићу, како год буде одиграо следеће утакмице, треба да дигну споменик. Показао је да има муда већа него цела екипа. Теодосића боли курац. Битно да је лопта код њега, а за одбрану му се јебе. Пролазили су га као да има 10 година. Боли га кита да затвори улаз, испрати играча...Поповић и Укић су му растртили буљу. Иначе, Тепић јесте био очајан у нападу, али је зато одбрану добро одиграо..подигао екипу кад су Хрвати направили +8 и вратио нас у игру. Имао пар скокова у одбрани кад су сви спавали. 1
Hail Metal Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 Bili su objektivni barem posle meca , priznali su faul nad Rasicem Kod god bio protivnik u 1/4 finalu , ocekujem da Teo bude sjajan , danas je ocajan bio , ali je za pohvalu to sto nije previse forsirao , ima je par dobrih poteza , ali da smo kojim slucajem izgubili bio bi direktan krivac . Da je Novica dao ona dva bacanja za plus 9 bilo bi 15 razlike za nas , Krstic odlican , Rasic najbolji , Ivkovic fantasticne izmene pravio . Voleo bih Spaniju u 1/4 .
Elldamar Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 Sa Indexa... PROTIV Srbije su Hrvatski košarkaši odigrali svoju najbolju utakmicu na SP-u u Turskoj. Samo korak je nedostajao do četvrtfinala, ali u zadnjim sekundama utakmicu su prelomile sudačke pogreške i kiksevi naših košarkaša. Neochekivano
Grob Bez Dna Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 (edited) anegilstore, ocekujem izvinjenje za sva pljuvanja rasica. (: jebiga, sta da se kaze, breme favortita nas je pojelo, ali RASIC! SABAC JE PONOSAN! Edited September 4, 2010 by Grob Bez Dna 1
Footog Qpoos Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 svaka njemu cast...al da smo izgubili,jebali bi mu svi mamu jer je onu loptu izgubio...pravi heroj je krle...heroj finisa je rasic,al je krle tokom cele tekme ubijao...
Baal Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 (edited) Oni ne mogu bolje, a mi ne možemo lošije. Teo će pokidati sledeći meč. Paunić vezao Ukića. Rašić car, povlačim sve ružno što sam ikada rekao za njega. Duda maestralan taktičar. @Trne Nije Rašić izgubio loptu, već Teodosić. Edited September 4, 2010 by trenje
Recommended Posts