Footog Qpoos Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 rasicu su oteli loptu koliko sam ja video...uhvatio,otisao jos vise u stranu i oteli mu njih dvojica...al ok,mozda nisam dobro video...
Grob Bez Dna Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 (edited) lose si video. teo je zajebao. valjda ce, sto kaze trenje, da pokida sledecu. Edited September 4, 2010 by Grob Bez Dna
Grob Bez Dna Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 jos da ispravimo branjenje pika i defanzivni skok...
hate squad Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 Teo je zajebo taj pas prema Rasicu... Decko je vanserijski igrac i tu nema rasprave, ali koliko dominira toliko mu jos uvek fali da bude u rangu nasih najvecih igraca. Vidljiva kurcobolja vezano za igru u odbrani, tanki zivci i ulazak u seriju gresaka kad mu ne ide (sva sreca pa ga Duda tacno dozira jer kad bi mu dao neogranicenu kinutazu lako bi iz vodje presao u tragicara utakmice), problem sa glavom (nepotrebni ulasci u rasprave i sklonost konfliktnim situacijama)... Kad odluci da preboli dodatna sranja bice najveci. Mnogo lose smo odigrali, kao sto sam i pretpostavio. Ipak smo u skoro najlosijoj utakmici na turniru sa potpuno indisponiranim Teom i Novicom dobili Hrvate koji su bili na maksimumu. Ko god da je sledeci, nama je isto, jer sad mi vise nemamo sta da izgubimo i prebacujemo breme favorita na drugu stranu
Prisoner of Dreams Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 После ове вечерашње утакмице сам убеђен - бићемо прваци света по 6. пут.
Schneider Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 После ове вечерашње утакмице сам убеђен - бићемо прваци света по 6. пут. 3
Sreta Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 (edited) Pik nam je stvarno veliki problem . Teo je lose igrao odbranu , ali iskreni da budemo tukli su ga ko konja u napadu . Sudije su ih vracale cesto , dosta faulova nije svirano . Tomas je tuko ko zmaj . Dobro je , bitno da smo prosli . Mi smo najjaci kad se rasirimo i rastrcimo u napadu , a sto se tice odbrane nece biti problema sa Spanijom . Edited September 4, 2010 by Sreta
Verbat Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 Cestitke Srbiji na plasmanu u 1/4 finale Pazite koji igrac bi uskoro trebao da dobije CG drzavljanstvo i time zaigra za "crvene": [YOUTUBE] [/YOUTUBE] 2 1
BLAGOJE Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 cek,zar nije igrao za Slovence?odlicna vijest,a i drag mi je jer je skinuo picku onoj pedercini Iglesijasu.
Bata Trokrilni Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 Ne sviđa mi se što smo morali sa Španijom da se padnemo. I oni su pičke, isto kao na evropskom - u grupi igraju loše do prosečno da ih protivnici ne provale, a posle eksplodiraju u nokaut sistemu. Krivo će mi biti ako izgubimo od njih, jer smo sigurno jači od jedne ili dve ekipe koje će drugim, lakšim putem doći do polufinala. Jedini recept za pobedu protiv njih - potpuno se osloboditi bilo kakvog kompleksa. Prošao je loš period naše košarke, ponovo imamo jaku generaciju i više ne moramo da cvikamo od timova koji su u međuvremenu osvajali medalje. Eventualna pobeda i prolazak u polufinale značiće da je definitvno nastupila nova era u kojoj će se svi opet plašiti naših košarkaša.
Verbat Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 cek,zar nije igrao za Slovence?odlicna vijest,a i drag mi je jer je skinuo picku onoj pedercini Iglesijasu. Ne znam da je igrao za Slovence. On je rekao prije neki dan da bi rado igrao za Crnu Goru.
Мајор Гашпар Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 99% сам сигуран да је играо за Словенце...а ако не за сениоре, онда за млађе селекције. Изјављивао је он и да би желео да игра за Србију...и он и Драгић. Иначе, Страхиња Милошевић можда потпише за Звезду.
Grob Bez Dna Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 dragic i on nikad nece igrati zajedno. kao i lakovic i beno udrih.
Baal Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 Ne može Vujačić da igra za CG, igrao je već za Sloveniju.
Мајор Гашпар Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 Било је и финог шибања између Драгића и Вујачића на утакмицама.
Baal Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=8_qfBS--P3A "Ne možemo ništa za jednu sekundu, to mogu samo Srbi." 'nuff said. 3
Nightfall Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 Ladno tek treci po procentu ubacenih trojki. http://turkey2010.fiba.com/pages/eng/fe/10/fwcm/statistics/p/rpp//sid/4728/sp/ALL/ss/3PFG/srid/ALL/top-players.html Ladno ce Jagla da ostane kao najbolji trojkas prvenstva. Nije mi samo jasno za ovu statistiku zasto uopste nema Rasica na listi za najbolje izvodjace slobodnjaka? Trebalo bi da deli prvo mesto sa Durantom, imaju potpuno isti procenat uspesnosti.
Mita Posted September 5, 2010 Report Posted September 5, 2010 sta je sa Lalovicem sto ga Duda vise ne ubaci
R_a_S_a Posted September 5, 2010 Report Posted September 5, 2010 Da nam nije Pauna da zatvori protivnickog pleja bilo bi jako zajebano, covek uteruje strah u kosti protivnickim plejmejkerima.
Bata Trokrilni Posted September 5, 2010 Report Posted September 5, 2010 Danas - nezanimljive utakmice. Smeši se polufinale Turska-Španija i finale SAD-Turska. Voleo bih da me naši demantuju i da makar Špancima pomrse račune. 5
Recommended Posts