Bata Trokrilni Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Ako pobedimo Španiju, osvajamo prvenstvo.
Guest Administrator Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 (edited) Meni će iskreno biti draža pobeda nad Španijom nego pobeda nad Hrvatskom jer nas jebu i godinama ih nismo pobedili. Taj Navaro me jako jako nervira. Biće veoma teško ..... Edited September 7, 2010 by Administrator
lemmy sixx Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Ako pobedimo Španiju, osvajamo prvenstvo. Previse slusas Nostradamus od Priesta. 1
Dead Man Drinking Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Pa sta ako su Spanci! Dacemo im 5 komada!
Bata Trokrilni Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Ma nemamo šanse, gubimo. Ali, ako ipak pobedimo, osvajamo.
Baal Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Od početka Paunić na Navara, da mu slomi nos ili tako slično, na ivici faula da igra odbranu. Nešto kao Pera Božić protiv Barse, takav model igre treba da bude. 1
Јарослав Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 мени једна ствар није јасна: где нестадоше Италијани са кошаркашке мапе света?!?!?!?! већ годинама их нигде нема...
BLAGOJE Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Pera Božić ili da ga ispreserava kao jovanovic marina
Footog Qpoos Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 мени једна ствар није јасна: где нестадоше Италијани са кошаркашке мапе света?!?!?!?! већ годинама их нигде нема... ko ih jebe...kurtonasti zabojedaci...
Narsil Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Ma nemamo šanse, gubimo. Ali, ako ipak pobedimo, osvajamo. Ако буде нерешено? 1
Hail Metal Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 (edited) picketine cigansko-siptarske , nadam se da ce isto proci i ostala iberijsko/peloponeska zgadija. odnosilo se na italijane Edited September 7, 2010 by Hail Metal
BLAGOJE Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 мени једна ствар није јасна: где нестадоше Италијани са кошаркашке мапе света?!?!?!?! већ годинама их нигде нема... igrali su kvalifikacije sad za EP sa nama(Crnom Gorom),izraelom i jos nekim kurtonima,bili su ocaj,cini mi se kao treci zavrsise,prosli mi kao prvi i izrael kao drugi (mislim da kao najbolji drugi,ali nisam siguran).
Dead Man Drinking Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 I sad će žabari da se uguraju u 24 ekipe, a na EP 2013 će biti domaćini. Ali treba neko da im javi da se džabe proseravaju, kad ništa pametno ne mogu da urade.
Hail Metal Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 ni u 90-tim ne bi igrali na prvenstvima da im nije bilo "italijana" karltona majersa
Baal Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Kakva utakmica Argentina - Brazil, neverovatno, najbolja ove godine na prvenstvu.
Bata Trokrilni Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 (edited) Argentina - Litvanija, u najavi najneizvesniji meč četvrtfinala. Edited September 7, 2010 by Mr. Inferno
Мајор Гашпар Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Аргентина добија без проблема. Литванији доста што су у првих осам. Хоће ли бити снимка АРГ-БРА?
LoveHateLove Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 dobija ako prodje Brazil...Amerikanci imaju najlaksi raspored, jebem ih smrdljive
LoveHateLove Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Добили су их, 93-89. jbg ja gledam snimak , sto rece,sad mi je glupo da gledam dalje
Мајор Гашпар Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Хахах...јбг, извини. Мислио сам да си прочитао Принчеву прогнозу.
Grob Bez Dna Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 kakva utakmica, jebote. skola je jedan idiot (pozitivni) da je ono strasno. marselinjo maestralan takodje. bas steta sto je neko morao da ispadne, a prosli papi poput rusa i litvanije.
Sreta Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Jednostavno ne bi imalo smisla da ispadnemo sutra , ako dobro otvorimo utakmicu nasi su . Plase nas se . Ja se plasim sudjenja koje nam je bilo ocajno do sada . Mi , Argentina , Spanija i mozda Ameri ostalo je kurcina . Turci da ne igraju kuci verovatno bi vec izduvali karu , ovako su zajebani . Steta sto nije barem u polufinalu sa furijom , mada ako se setimo Indijanopolisa ... 1
Álvaro Recoba Posted September 7, 2010 Report Posted September 7, 2010 Скола хтео да промаши слободна бацање да би Бразилци имали шансу да за 1.2 секунде тројком изборе продужетке. Ипак, није успео да промаши, а клупа ће и даље тако ретардирано да рачуна
Recommended Posts