hate squad Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Protiv Spanaca moramo da igramo strasno cvrstu odbranu (sto nas bas i nije krasilo na ovom prvenstvu), a samim tim blizi smo zamci da iznudimo neiscrpno foliranje sa druge strane i moguce sudjenje faulova na kriv pogled. Bice mnogo tesko, Spanci su realno favoriti, ali mislim da nismo bez sansi. ...jos ako nas sut prosere
Narsil Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Бићемо прваци света. Шпанија није никакав баук, вратићемо им мило за драго. Теодосић - Величковић убијају данас.
Grob Bez Dna Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 http://www.sportske.net/vest/dzet-set/slave-grobari-stize-milica-dabovic-28235.html na nasem meniju naci ce se milica. 2
Bata Trokrilni Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Ajmo ljudi, svi da navijamo sada, ovo je životna šansa da opet budemo velesila u košarci. 2 2
Angelystor Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 IDEEEEEMOOOOOOOOOO Odavno nisam bio ovako horny pred neki basket.
Lord Iffy Boatrace Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Gledam online,jbg nedosta sarenac da se gubi...) AJMO BRE!!!!!
Angelystor Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Putujuce pozoriste "Garbahosa" veceras poslednji put gostuje u Istanbulu.
Lord Iffy Boatrace Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Teodosic-Wanna Be Bodiroga )),hahah dobra momchad dobra,Blejasica kida!
LoveHateLove Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Samo onog ludog Navara da cuvaju, bez njega su kurac od tima i da onog raspalog Markovica ne stavlja u igru, covek je operisan od kosa...
Bata Trokrilni Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Samo nastaviti sa dobrim rešenjima u odbrani, bolje tako nego ona jurnjava u prvoj četvrtini. Tepić i Paunić su se u fazama kad su igrali odlično pokazali u svojim zadacima. U napadu imamo raznovrsnost, samo kad bi Krstić još malo došao do izražaja. Da zadržimo dobar šut spolja i popravimo bacanja, i ja se ne plašim za ishod. Teodosić definitivno nije sa slomljenim prstima onaj isti kao obično, ali je zato Novica u mnogo boljem izdanju nego protiv Hrvata, a Bjelica i Kešelj opet prijatno iznenađuju.
Narsil Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Невероватно је колико ми имамо добрих играча. Сваки може да буде играч утакмице. Тео најбољи центар данас. Величковић.
Lord Iffy Boatrace Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 ODLICNA IGRA!Samo neka nastave ovako!
Feniks . Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 (edited) Jebem ti zreb i srecu kad idemo na Spaniju u cetvrtfinalu...ne zanosite se, drugo poluvreme ce da nas oderu...voleo bih da gresim ali sad cemo mi poceti sa glupostima... Edit jebem ti sebe kad pogodim... nemam vise zivaca da gledam...neka ide sve u tri lepe materine...ne mozemo kos dati, bruka... Edited September 8, 2010 by Feniks . 4
LoveHateLove Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 mnogo su umrtvljeno poceli drugo poluvreme, jebote Spanci su imali milion skokova u napad plus sto ne promasuju slobodna bacanja za razliku od nas a i Teodosic je skroz indisponiran...jbg nikad se ne zna, bice zajebano do kraja...
Andrija Smith Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Teo loš u šutu ali nadoknadjuje u asistencijama. Kešelj, Savanović, Novica, Bjelica kraljevi. Kakva su oni kurčina bez Navara.
Stefan34 Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 (edited) Savanovic opet pustio muda edit: u kurac koliko skokova imaju u napadu, Bjelicina 5. licna Edited September 8, 2010 by Stefan34
Andrija Smith Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 (edited) Teo sad uzima loptu i buca trojku za pobjedu. AJMO! Edit: kakav sam ja kralj. Edited September 8, 2010 by Andrija Smith 2
Stefan34 Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Teo sad uzima loptu i buca trojku za pobjedu. AJMO! JAOOOOOOOOOOOOOOOOO
Dead Man Drinking Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Angelystor Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 JEZ TE JEBO U PICKU KAKAV SMO MI MEC DOBILI!!! I KAKO!
Lord Iffy Boatrace Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 TEODOSIC BRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Angelystor Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Jebem ti zreb i srecu kad idemo na Spaniju u cetvrtfinalu...ne zanosite se, drugo poluvreme ce da nas oderu...voleo bih da gresim ali sad cemo mi poceti sa glupostima... Edit jebem ti sebe kad pogodim... nemam vise zivaca da gledam...neka ide sve u tri lepe materine...ne mozemo kos dati, bruka... Ohoho, pa de si bre Fenikse? :] Teo sad uzima loptu i buca trojku za pobjedu. AJMO! Edit: kakav sam ja kralj. U bre, boli ga kurac xD
Feniks . Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Pobedaaaaaaa! kakva trojka Teodosica! Bravo momci , Srbija gazi sve , u svim sportovima
Narsil Posted September 8, 2010 Report Posted September 8, 2010 Теодосићу, јебем ти сунце Српско у пичку, кад морам да лајем! Целу утакмицу играш као курац, а онда нам срце искочи! СВАКА ТИ ДАЛА! Поред тога - Величковић краљ, Бјелица фантастичан, Кешељ краљ, Савановић краљ! Крстић најслабији, Мачван играч утакмице! ТРПАЈ! Одох да се напијем на "Смедеревској јесени" СРБИЈА!
Recommended Posts